eddie1996 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας!!! Λοιπόν η μητέρα μου έχει ένα συμβόλαιο 18μηνο όπου λήγει και έχει 2 νούμερα το δικό της και το δικό μου και πληρώνουμε περίπου 60 ευρώ μαζί με εκπτώσεις δηλαδή τι να πει κανείς σε εποχές κρίσης. όμως επειδή τα οικονομικά είναι σφιχτά λίγο αναζητούμε κάτι φθηνότερο με συμβόλαιο. Το συμβόλαιο λήγει τώρα τέλη μαρτίου. μας ήρθε στα χέρια μας μια προσφορά από την wind Η προσφορά είναι η εξής. 600 λεπτά προς όλους, 1'000 λεπτά προς wind/q 100 sms προς όλους και 2 gb internet με τιμή 14,35 τελική τιμή το κάθε νούμερο. Υπάρχει η εξής προϋπόθεση: ότι πρέπει να αγοράσεις μια συσκευή από 69 μέχρι 99 ευρώ για να πάρεις αυτή την τιμή αλλιώς η τιμή είναι 22,50 για κάθε μήνα. Τώρα από τα σκεπτικά που έκανα εγώ αξίζει και πάλι να αγοράσεις την συσκευή και μετά να την δώσεις κάπου μειωμένα από την αξία αγοράς συσκευής καθώς η διαφορά των 2 παγίων είναι 8 ευρώ περίπου όπου με τα 8*18 = 140 ευρώ δηλαδή ακόμη πιο ακριβά από την συσκευή των 80 ευρώ για παράδειγμα. Το συμβόλαιο είναι 18μηνο. Πως σας φαίνεται το πακέτο αυτό που σας είπα πιο πάνω? Τέλος να πω πως πήρα ένα καρτοκινητό wind απλό για να δω το σήμα της σε διάφορες περιοχές που κινούμαι εάν πιάνει κτλ και πιάνει μια χαρά. Τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις εάν μπορούσε κάποιος να μου τις λύσει. 1. Εφόσον θα δώσουμε 2 νούμερα στην wind πρόκειται να πάρουμε κάποια επιπλέον έκπτωση? 2. Με την φορητότητα τι γίνεται? Θα χρεωθώ κάτι από την cosmote επειδή μάλλον θα φύγω πριν από τις 28 του μηνός που λήγει? 3. όσοι έχουν wind το τμήμα εξυπηρέτησης πως είναι? όχι επειδή θα το χρειαστώ αλλά ρωτάω να ξέρω. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι δεκτή Ευχαριστώ πολύ.
eddie1996 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παιδιά άκυρο. Δεν γίνεται φορητότητα και ισχύει σε καρτοκινητά wind στα οποία έχουν ήδη ενεργοποιηθεί τουλάχιστον ένα μήνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα