Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H MSI ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα προσθήκη στην οικογένεια καρτών γραφικών της, η οποία έχει την ονομασία GeForce GTX 960 GAMING 4G, και έχει στόχο να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των gamers που παίζουν σύγχρονα, απαιτητικά παιχνίδια.Εφοδιασμένη με το σύστημα ψύξης Twin Frozr V η νέα αυτή υλοποίηση έρχεται με τον πυρήνα της χρονισμένο στα 1241MHz (1304 boost) και παράλληλα διαθέτει 4GB GDDR5 RAM χρονισμένης στα 7010MHz.

Με διαστάσεις 267 x 139 x 40 χιλιοστά, η κάρτα γραφικών GeForce GTX 960 GAMING 4G διαθέτει εξόδους εικόνας dual link DVI, HDMI, και DisplayPort (x3) ενώ συνοδεύεται από την εφαρμογή MSI GAMING App.

Η εφαρμογή επιτρέπει την άμεση εναλλαγή των λειτουργιών OC, Gaming και Silent, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη ενώ πλέον διαθέτει και μια ακόμη λειτουργία με την ονομασία EyeRest η οποία επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση στα χρωματικά προφίλ της οθόνης που χρησιμοποιείται.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει γνωστοποιήσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κάρτας ή την τιμή της, ωστόσο αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα αργήσουμε να μάθουμε.

Δημοσ.

Nα εχει και καμια λογικη τιμη ομως.. Μην την δουμε καμια 300αρα(που ηδη βλεπουμε στα μοντελα των 2Gb), και ποσο μαλλον στα δικα μας καταστηματα..

Με 340 παιρνεις 970..

Δημοσ.

Αν ειναι να αγορασεικαποιος την 960 4G. 1000 φορες καλυτερα να παει στην 970. Msi απο τους καλυτερους πλεον ιδιοκατασκευαστες

Δημοσ.

Αν ειναι να αγορασεικαποιος την 960 4G. 1000 φορες καλυτερα να παει στην 970. Msi απο τους καλυτερους πλεον ιδιοκατασκευαστες

εκτος αν εχει 250€  μεχρι αυτο το ποσο πιστευω θα αξιζει

• Like 1
Δημοσ.

π@π@ριλίκια.. από την αρχή έπρεπε να την βγάλουν στα 3gb αφού είναι mid range με μία τιμή στα 230-250 ευρώ για να ανταγωνιστεί την 280- 280Χ και να τελειώνει η υπόθεση. Τώρα θα βαρέσει τα 300+ ευρώ ιδικά Ελλάδα και δεν θα την πάρει κανείς αφού υπάρχει η 290 και 970. 

• Like 2
Δημοσ.

ψιλοαχρηστα τα 4GB στην 960, επιπλεον η 960 αντικαθιστα την 660 και οχι την 760 δυστυχώς,

θα βγει καμια 960ti με σοβαρες αποδόσεις και φθηνή τιμή, αλλά τι λέω ngreedia είναι......

Δημοσ.

Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω - αφου ειναι ιδια σχεδον υλοποιηση με της ASUS αραγες οταν δυναμωνουν οι στροφες στα ανεμηστιρικα με το καιρο τι επροκειτο να γινει δηλαδη πχ απο το να αρχισουν να ακουμπανε οι φτερωτες πανω στην ψυχτρα και να ακους κατι σαν να χτυπας ομελετα εως να παψουν να γυρνανε και μετα λογικο να βγαζουν και Artifacts και οτι αλλο προκυπτειε εν παση περιπτωση γιατι οι εταιριες δεν κοιταζουν τα λαθη η μια της αλλης και να τα διορθοσουν γιατι οπως και να το κανει κανεις RMA στελνεις και νομιζεις οτι σου στελνουν πισω καινουργια νομιζετε στην ουσια ειναι ανακατασκευασμενες και τις πασαρουν για καινουργιες και σιγα σιγα το φαουλ ξανα συμβαινει και λες οκ πεταμενα λεφτα ηταν και τελειωνει το θεμα

εχω μια Asus R9280X Direct Cu II 3GB που απλα εσπασε το ανεμιστηρακι και οταν εθεσα θεμα περι RMA απλα μου ειπαν οτι δεν καλυπτετε κιολας απο την εγγηση και το μονο που μενει ειναι αν παιρνει Kraken ΜΟD Για να της βαλω υδροψυξη και παλι με ρισκο μην καει γιατι απο τι βλεπω οι μνημες μενουν χωρις ψυξη ενω το GPU Chip καλυπτετε απο την ψυκτρα της υδροψυξης

Δημοσ.

<p>Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω - αφου ειναι ιδια σχεδον υλοποιηση με της ASUS αραγες οταν δυναμωνουν οι στροφες στα ανεμηστιρικα με το καιρο τι επροκειτο να γινει δηλαδη πχ απο το να αρχισουν να ακουμπανε οι φτερωτες πανω στην ψυχτρα και να ακους κατι σαν να χτυπας ομελετα εως να παψουν να γυρνανε και μετα λογικο να βγαζουν και Artifacts και οτι αλλο προκυπτειε εν παση περιπτωση γιατι οι εταιριες δεν κοιταζουν τα λαθη η μια της αλλης και να τα διορθοσουν γιατι οπως και να το κανει κανεις RMA στελνεις και νομιζεις οτι σου στελνουν πισω καινουργια νομιζετε στην ουσια ειναι ανακατασκευασμενες και τις πασαρουν για καινουργιες και σιγα σιγα το φαουλ ξανα συμβαινει και λες οκ πεταμενα λεφτα ηταν και τελειωνει το θεμα</p> <p> </p> <p>εχω μια Asus R9280X Direct Cu II 3GB που απλα εσπασε το ανεμιστηρακι και οταν εθεσα θεμα περι RMA απλα μου ειπαν οτι δεν καλυπτετε κιολας απο την εγγηση και το μονο που μενει ειναι αν παιρνει Kraken ΜΟD Για να της βαλω υδροψυξη και παλι με ρισκο μην καει γιατι απο τι βλεπω οι μνημες μενουν χωρις ψυξη ενω το GPU Chip καλυπτετε απο την ψυκτρα της υδροψυξης</p>

Κάπως έτσι γεννήθηκε η "τελεία".

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...