k_skidrow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 καλησπερα στην παρεα. εξεταζω διαφορους τροπους επιθεσεων σε ασυρματο δικτυο και πιο συγκεκριμενα σε ασυρματο δικτυο επιχειρησης (enterprise wireless network) μεχρι στιγμης εχω εξετασει και εχω βρει για το eavesdropping,man in the middle και cafe latte attack. ξερετε αλλα ειδη επιθεσεων; προσοχη! θελω να ειναι για enterprise wireless network συγκεκριμενα και οχι για οικιακα δικτυα. απλα ονοματακια θελω για να κανω την ερευνα μου στις συγκεκριμενες επιθεσεις αργοτερα και στους τροπου αντιμετωπισης τους.
loic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εδω που το εβαλες το θεμα, θα παει απατο... Ζητα να στο μεταφερουν στο "Δικτυα & Ασφαλεια". On-topic τωρα... προφανως αναφερεσαι στην υλοποιηση WPA2-Enterprise, η οποια δεν σημαινει απαραιτητα οτι προκειται για δικτυο επιχειρησης αφου μπορει ο οποιοσδηποτε να στησει εναν Radius Server ακομα και για οικιακη χρηση. Μια δημοφιλης επιθεση σε Radius Server, ειναι το λεγομενο "Evil Twin Attack". Τα πρωτα αποτελεσματα του google, βγαζουν τα παρακατω... [PDF] The Evil Twin problem with WPA2-Enterprise [PDF] Rogue Squadron: Evil Twins, 802.11intel, Radical RADIUS, and Wireless Weaponry for Windows Defeating Evil Twin attacks - SearchSecurity - TechTarget Καλο διαβασμα / ψαξιμο...
k_skidrow Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 σε ευχαριστω πολυ παρακαλω καποιος mod ας μεταφερει το θεμα στα δικτυα/ασφαλεια. θα ηθελα και αλλα ονοματα μεμονομενα. το ψαξιμο θα το κανω μονος μου ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα