Προς το περιεχόμενο

lenovo golden warrior note 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εκαναν καλυτερη τιμη στην εγγυηση μιας κ ως δωρο μου εστειλαν μονο μια προστασια οθονης.τελικα,εαν σταλθηκε ως δωρο 50$ με sg post να την πληρωσω την εγγυηση????

Δημοσ.

Εγώ, ποτέ δεν έχω πληρώσει εγγύηση. Βέβαια είναι δικό μου ρίσκο και εάν την πατήσω εγώ θα φταίω και θα πληρώσω. Εσύ αποφασίζεις ότι θέλεις.

Δημοσ.

Σιγουρα,την ερωτηση την εκανα με την παραμετρο του ρισκου του καθενος.πηρα το golden warrior(το οποιο για τα δεδομενα μου "πεταει")και δεν αντιμετωπισα προβλημα με τελωνειο.βεβαια το στειλαν 20$.και με προβληματισε στο reportspam το γεγονος οτι μου ανεφεραν οτι δε θα το στειλουν με 20$ αλλα δεν ειπαν κατι για 50$.μου εγκατεστησαν την αγγλικη ως κυρια γλωσσα,τους ειχα ζητησει τη multi εκδοση...βεβαια θα ηθελα πολυ να μαθω τη διαδικασια εγκαταστασης της miui.

Δημοσ.

Μου εκαναν καλυτερη τιμη στην εγγυηση,γιατι το μονο δωρο που εστειλαν ειναι μια προστασια οθονης.βεβαια με προβληματισε το γεγονος οτι μου ειπαν οτι δε μπορουν να το στειλουν ως 20$ αλλα δεν ανεφεραν κατι για 50.ελπιζω να ναι ολα οκ.ζητησα τη multi εκδοση και να βαλουν την αγγλικη ως γλωσσα.η διαδικασια της ελληνικης miui ειναι ευκολη?

.

Μου εκαναν καλυτερη τιμη στην εγγυηση,γιατι το μονο δωρο που εστειλαν ειναι μια προστασια οθονης.βεβαια με προβληματισε το γεγονος οτι μου ειπαν οτι δε μπορουν να το στειλουν ως 20$ αλλα δεν ανεφεραν κατι για 50.ελπιζω να ναι ολα οκ.ζητησα τη multi εκδοση και να βαλουν την αγγλικη ως γλωσσα.η διαδικασια της ελληνικης miui ειναι ευκολη?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα το reportspam ειναι siteαρα, πολυ καλη εξυπηρετηση και επαληθευτηκαν ολα οσα μου ειχατε πει και συντομα θα κανω κι αλλη αγορα απο κει για φιλο.τωρα ομως τι πρεπει να κανω με το xiaomi για την εγκατασταση?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια κι εγω παρηγγειλα lenovo a806 απο amazon usa αλλα δεν ξερω ποσο και αν θα με χρεωσει το τελωνειο κι αν μπορω να το αποφυγω...μπορειτε να με βοηθησετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...