dangis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μηπως θα μπορουσε καποθιος να μου πρι την αποψη του για το golden warrior note 8?θα ηθελα να αγορασω αυτη την εκδοχη http://www.vickmall.com/lenovo-golden-warrior-note-8-a936-mtk6752-octa-core-4g-fdd-lte-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-6-0-inch-hd-ips-screen.html Εχω ηδη παραγγειλει το Α8 Α806 και το περιμενω. Μηπως υπαρχει και κατι αλλο,με αντιστοιχα χαρακτηριστικα,ισως κ 5,5 ιντσες σε lenovo,σε καλυτερη τιμη?Επισης εχω ακουσει και για την ακτινοβολια την οποια εκπεμπουν,οτι ειναι μεγαλη γενικα στα κινεζικα κινητα....ειδικα τα xiaomi,τα οποια λογω αυτου απεκλεισα.
StigmaX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Από τι στιγμή που δεν εισάγονται τα μοντέλα αυτά στην Ευρώπη, δεν θα δεις και μέτρηση του Sar που να είναι αξιόπιστη.
maddoctor Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 1.2 είναι το sar των Xiaomi, που είναι εντός ορίων για την ΕΕ. Επίσης το Xiaomi Note 4G, το εισάγει νόμιμα η Wind και το πουλάει στα 240€ από το δίκτυό της. Κατ' εμέ καλύτερα το Note 4G.
dangis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δηλαδη σε σχεση με το note 8 το λενοβο,να προτημισω το xiaomi hongmi redmi note.θα ζητησω τη multi εκδοση,οπως με ειχατε συμβουλεψει στο παρελθον. Δηλαδη σε σχεση με το note 8 το λενοβο,να προτημισω το xiaomi hongmi redmi note.θα ζητησω τη multi εκδοση,οπως με ειχατε συμβουλεψει στο παρελθον?
dangis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Θα παρω το xiaomi η απο vickmall η απο reportspam το οποιο το χει φθηνοτερα( περιμενω ν ερθει και το A806 απο to2c) Κατι ακομη...μηπως εχει χρησιμοποιησει καποιος το speedpost?αξιζει?ερχεται οντως πιο γρηγορα?και με το τελωνειο????τι γινεται?το Α806 το παρηγγειλα 26 Φεβρουαρίου (φανηκε στο αεροδρομιο στις 10 μαρτιου)και συμφωνα με το ελτα τη δευτερα 16 του μηνα θα το παραλαβω.σταλθηκε με Singapore post.
maddoctor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 SG ή NL ταχυδρομείο θα χρησιμοποιήσεις. Έτσι μειώνεις την πιθανότητα του τελωνείου. Ότι άλλο την αυξάνει!
dangis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Και κατι τελευταίο.εαν το αγορασω απ ευθειας απο xiaomishop?(το οποιο απ οτι καταλαβα μετονομάστηκε σε honorbuy)εχει και ευρωπαικη αποθηκη,βεβαια τ στελνουν με dhl κτλ.
maddoctor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Και κατι τελευταίο.εαν το αγορασω απ ευθειας απο xiaomishop?(το οποιο απ οτι καταλαβα μετονομάστηκε σε honorbuy)εχει και ευρωπαικη αποθηκη,βεβαια τ στελνουν με dhl κτλ. Άλλαξε όνομα γιατί έφαγε μήνυση η Xiaomi στην Ινδία ότι αγνόησε εντολή του Ανώτατου Δικαστηρίου που της απαγόρευε να πουλάει συσκευές με επεξεργαστή άλλο από Snapdragon, λέγοντας ότι το εν λόγω μαγαζί είναι δικό της. Επίσημο μαγαζί η Xiaomi δεν έχει, υπόψιν, όλοι είναι resellers. Εάν το βρεις από κάποιο μαγαζί από ευρωπαϊκή αποθήκη, τότε το αγοράζεις με DHL. Αλλιώς απλό ταχυδρομείο για τους γνωστούς λόγους. Πάντως το πιο φθηνό, από αξιόπιστο μαγαζί και βάση του Kimovil, βλέπω είναι το reportspam.
dangis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εχω προβλημα με reportspam!!!!!εχω κανει την πληρωμη απο την τριτη κ δν το χουν στειλει ακομη το xiaomi.επικοινωνησαν σημερα μαζι μου και μου ειπαν οτι δε μπορουν να μου το στειλουν σα δωρο των 20$ και οτι επειδη δεν πληρωσα την ασφαλεια,οτι δε με καλυπτουν σε περιπτωση που πληρωσω φορους.τι μπορω να κανω?????
maddoctor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εχω προβλημα με reportspam!!!!!εχω κανει την πληρωμη απο την τριτη κ δν το χουν στειλει ακομη το xiaomi.επικοινωνησαν σημερα μαζι μου και μου ειπαν οτι δε μπορουν να μου το στειλουν σα δωρο των 20$ και οτι επειδη δεν πληρωσα την ασφαλεια,οτι δε με καλυπτουν σε περιπτωση που πληρωσω φορους.τι μπορω να κανω????? Για το δεύτερο μέρος έχουν δίκιο. Αφού δεν πλήρωσες πως θέλεις να σε καλύψουν? Τους ρώτησες εάν τους πληρώσεις τώρα την διαφορά, εάν θα σε καλύψουν? Επίσης 20$ δεν γράφουν ποτέ, είναι πολύ μικρό το ποσό. Συνήθως γράφουν 50$, που είναι μέσα στο όριο. Εμένα τουλάχιστον τόσο έγραφαν όταν παρέλαβα το Xiaomi Note 4G και δεν είχα θέμα.
dangis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για την ασφαλεια δ μ ενοχλησε τοσο πολυ,αφου δν την πληρωσα...μ ενδιαφερει η αξια που θα αναγραψουν.τους εστειλα φωτο απ το δεμα του golden warrior το οποιο ηταν δωρο των 25$.μου ειπαν οτι θα το στειλουν μεσω NL POST.πως γινεται αυτη η διαδικασια κ γιατι? Ακομη,σε ποσες μερες ερχεται το δεμα?στην προηγουμενη παραγγελια ηταν αθηνα στις 10 μερες αφου σταλθηκε η τουλαχιστον φανηκε το δεμα τοτε
maddoctor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για την ασφαλεια δ μ ενοχλησε τοσο πολυ,αφου δν την πληρωσα...μ ενδιαφερει η αξια που θα αναγραψουν.τους εστειλα φωτο απ το δεμα του golden warrior το οποιο ηταν δωρο των 25$.μου ειπαν οτι θα το στειλουν μεσω NL POST.πως γινεται αυτη η διαδικασια κ γιατι? NL ή SG είναι απλό ταχυδρομείο, συστημένο. Αφού φύγει το δέμα από Κίνα, πρέπει να σου στείλουν νέο email με το tracking number. Αφού το λάβεις, μετά από 3-7 ημέρες το πολύ, θα φανεί στο σύστημα. Εσύ πως το κοιτάς στο σύστημα.....πας σε μία από τις δύο διευθύνσεις που θα σου δώσω και βλέπεις που είναι το δέμα σου και τι γίνεται http://www.17track.net/en http://trackitonline.ru/?service=track Μια εικόνα τι γίνεται και που είσαι μπορείς να δεις σε αυτό το γράφημα -> http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5688892#post5688892
dangis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μου καναν εκπτωση στην εγγυηση,αφου στειλανε το κινητο απο χθες,χωρις ν μ στειλουν tracking number.δε μου ειπαν αν το σημειωσαν σα δωρο των 50$ αλλα οτι δε μπορουν να το βαλουν σαν 20$.
maddoctor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μου καναν εκπτωση στην εγγυηση,αφου στειλανε το κινητο απο χθες,χωρις ν μ στειλουν tracking number.δε μου ειπαν αν το σημειωσαν σα δωρο των 50$ αλλα οτι δε μπορουν να το βαλουν σαν 20$. Άρα εκκρεμεί να πάρεις το tracking number (θέλει 1-2 ημέρες τουλάχιστον). Σου έκανα έκπτωση, δηλαδή πλήρωσες μέρος του ποσού για την εγγύηση ή σου κάνανε καλύτερη τιμή? Όσο για το ποσό, θα δεις θα λέει 50, όπως εμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα