David20 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους... Οπως ειδατε στον τιτλο σε laptop turbo x(το μοντελο δεν το ξερω ακομη,δεν ειναι δικο μου ,και κακως δεν το πηρα μαζι στο σπιτι),εχουμε το εξης παραδοξο : Προσπαθησα να περασω τα 8.1 αλλα με καμια προσπαθεια δεν ανοιγει το store αλλα και κανενα αλλο "πλακιδιο" ..Επισης απο τα εν λογω πλακιδια τα αναγραφομενα πανω σε αυτα πχ "skype",ή "mail" δεν εμφανιζονται καν,δηλαδη εχουμε πλακιδια διαφορων χρωματων ετσι ,σκετα..!!!! Συγκεκριμενα το store ανοιγει αλλα καπακι κλεινει ,ενω τα αλλα πλακιδια απλως νεκρα,δεν ανοιγουν,δεν κανουν καμια κινηση. Καποια ρυθμιση υποψιαζομαι αλλα οσο κι αν προσπαθησα δεν βρηκα ακρη.Υπενθυμιζω οτι : 1)Τα windows ειναι γνησια 2)Ειναι ενημερωμενα 3)Οι drivers κομπλε(αν και δεν νομιζω να φταινε) 4)Το laptop φοραει intel core i7 ,8 gb ram(αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο που τα αναφερω ) 5)Σε ,ας πουμε παρομοιο θεμα, δεν ανοιγε στο laptop μου το πλακιδιο καιρου,καθως και σε καποιους αλλους,οποτε με μια ρυθμιση τοτε το εκανα...Εδω τιποτε δεν πιανει,να φανταστειτε,μπηκα στο web της ΜS και για να κατεβασεις 8.1 σε παραπεμπει στο store... Ριξτε ιδεες στο τραπεζι,αναμενω, και ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.. ΥΓ....Διαβαζω εκατονταδες διαμαρτυριες κατοχων για turbo x ,ελεγα απο μεσα μου "δεν μπορει να ισχυουν ολα οσα γραφουν ορισμενοι",,,,Ομως ελεγα επισης απο μεσα μου ή και φωναχτα "δεν μπορει να λενε ψεματα ολοι".... Και βουαλα :Απ εξω στο σασι εγραφε περηφανα περηφανα οτι φοραει intel core i5 και με την πρωτη επαφη μου με τα προγραμματα του, διαπιστωσα (και οχι μονο απο ενα προγραμμα),οτι φοραει intel corei7 !!!!!!,Αρκετα καλυτερο δηλαδη απ το εξω αναγραφομενο αυτοκολλητο....Θα με πει καποιος "ελα ρε συ και τι εγινε;"... Το αλλο που ειδα ειναι οτι ειχε εγκατεστημενη την παλια εκδοση του skype (αυτη που ηταν στα 7αρια)..Προσωπικα χαλαστηκα,μια εταιρια που θελει να δειχνει σοβαροτητα τα προσεχει ολα (και οφειλει να κανει ετσι),απ το κομματι που δεν φαινεται εως το πιο αχρηστο αυτοκολλητο που καμια σχεση δεν εχει φυσικα με την λειτουργια του μηχανηματος...Στις λεπτομερειες κρινονται παντα ολα και το ξερετε ολοι αυτο.Και η λεπτομερεια κανει την διαφορα παντοτε. Anyway,συγγνωμη για το σεντονι ..Ευχαριστω . Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από David20
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τρέξε το app troubleshooter.Αν δεν λυθεί το πρόβλημα ακολούθησε και τις άλλες οδηγίες που αναφέρονται στον παρακάτω σύνδεσμο. http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/what-troubleshoot-problems-app Ποιο antivirus έχεις;
David20 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τρέξε το app troubleshooter.Αν δεν λυθεί το πρόβλημα ακολούθησε και τις άλλες οδηγίες που αναφέρονται στον παρακάτω σύνδεσμο. http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/what-troubleshoot-problems-app Ποιο antivirus έχεις; Οπως γραφω δεν ειναι δικο μου το laptop,αλλα το εβαλα σημερα bitdefender (free). Και ευχαριστω πολυ για το link ,θα δωσω οδηγιες με την σειρα μου στην κατοχο ή θα το κανω ο ιδιος και θα ενημερωσω για αποτελεσματα !!!
David20 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μήπως έτρεξες κάποιο Registry Cleaner? Καλημερα...Αν εννοεις "τακτοποιηση"της registry των windows απ το ccleaner πχ ,ναι, το εκανα. Παντως μαλλον θα δω το laptop (πιστευω) αυριο (δεν ειναι δικο μου ),και θα εφαρμοσω τις οδηγιες του link που εστειλε ο Gtr34 χθες (το ειχα εφαρμοσει και παλιοτερα οταν ειχα ιδιο προβλημα με το πλακιδιο καιρου και το θεμα ειχε λυθει στο φτερο). Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2015 από David20
Euclides Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αν εννοεις "τακτοποιηση"της registry των windows απ το ccleaner πχ ,ναι, το εκανα. Τότε τα έχεις κάνει μαντάρα στην registry. Συνήθως τα προγράμματα που 'τακτοποιούν' την registry κρατάνε backup πριν κάνουν την οποιαδήποτε αλλαγή. Φόρτωσε (restore) με το πρόγραμμα που έκανες την τακτοποίηση, όπως λες, της registry το backup που έχει φυλαγμένο και το πρόβλημά σου θα λυθεί.
David20 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τότε τα έχεις κάνει μαντάρα στην registry. Συνήθως τα προγράμματα που 'τακτοποιούν' την registry κρατάνε backup πριν κάνουν την οποιαδήποτε αλλαγή. Φόρτωσε (restore) με το πρόγραμμα που έκανες την τακτοποίηση, όπως λες, της registry το backup που έχει φυλαγμένο και το πρόβλημά σου θα λυθεί. Εληφθη....Ευχαριστω πολυ ,θα εφαρμοσω ενεργειες ,να σαι καλα (Οταν το ξαναπαρω το laptop θα "επιτεθω" αναλογως !!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα