Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το z97 είναι απαραίτητο για oc?

αν, με γνώμονα το vfm, χτυπήσω ένα 3258 και Η81 ή Β85 δεν θα δουλέψει?

θέλω να παίξω fsx σε triple display setup.

οπότε το μεγάλο βάρος θα το παίρνει ο επεξεργαστής.

άρα το οc θα είναι απαραίτητο αν θέλω να μείνω σε 3258.

Mε 2 πυρήνες πολύ απλά το ξεχνάς το FSX

Mε τετραπύρηνο υψηλά χρονισμένο και πολύ ραμ κάτι κάνεις

Με 6 πυρήνες πολύ απλά πετάει και μπόλικη ραμ

Η κάρτα γρφικών δε χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο εννοώ ρ9 270χ και πάνω

Γενικά είναι πολύ απαιτητικό για να παίξεις αξιοπρεπώς, τώρα αν χαμηλώσεις την ποιότητα και και γενικά δεν νομίζω να αξίζει παρα μόνο να το απολάυσεις σε όλη του τη λεπτομέρια, δε χρειάζεται να σχολιάσω οτι το triple display setup me την σύνθεση που ανέφερες το ξεχνάς

Και οπωσδήποτε ssd, γιατι φορτώνει συνέχεια  terrain και λεπτομέρειες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mε 2 πυρήνες πολύ απλά το ξεχνάς το FSX

Με 6 πυρήνες πολύ απλά πετάει και μπόλικη ραμ

Δεν ξέρω με ποιο παιχνίδι το μπερδεύεις αλλά το fsx με έναν πυρήνα τρέχει,άντε να ανέβει και ένας δεύτερος στο τσακίρ κέφι.

0YDAcpD.jpg

Δημοσ.

@elf

Πριν να αρχίζεις την ανάλυση για το αν μπερδεύτηκα το παιχνίδι ΑΥΤο το έχω δοκιμάσει με οτι setup θέλεις αφού παίζω απο τότε που βγήκε και

με core 2 duo X6800 δεν τράβαγε

με qx6700 απλά καπως καλύτερα

με ι7 965 πολύ μικρή βελτίωση

με xeon [email protected] απλά πεταξε εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας τα lag

me x5650@ τελείως smooth απο ραμ απο 4-24gb έχει τεσταριστεί και τα 8 είναι αρκετά

οι σκληροί δισκοι μου κατα καιρούς ήταν απο ραπτορ σε ραπτορ  raid>velociraptor kai ssd

Και η συμπεριφορά του fsx HTAN AYTH

@ice frog δε ξέρω απο που είναι αυτή η σαβουροφωτοπγραφία αλλά τα φραφικά του είναι γαμάτα με το acceleration pack

Δημοσ.

Το γνωριζω οτι τα γραφικα του ειναι πολυ καλα, Απλα με τον 3258 εαν ειναι να παιζεις ετσι οπως εδειξε ο elf για μενα δεν αξιζει.

Δημοσ.

δλδ μου λέτε οτι καλύτερα σε 4πύρηνο AMD?

διότι για i5 δεν υπάρχει το budget.

πάντως σε avsim.net που έχω κοιτάξει λίγο λένε καλά πράγματα για τη συμπεριφορά του 3258 (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ πάντα)

μπορώ βεβαίως να κάνω μια έκπτωση στα γραφικά. αφού γνωρίζω οτι δεν διαθέτω το απόλυτο setup.

YΓ ssd υπάρχει ήδη.

Δημοσ.

Το γνωριζω οτι τα γραφικα του ειναι πολυ καλα, Απλα με τον 3258 εαν ειναι να παιζεις ετσι οπως εδειξε ο elf για μενα δεν αξιζει.

Τα γραφικά είναι τέρμα κάτω για να φανεί η μέγιστη εργασία του επεξεργαστή,θες φωτορεαλισμό βάζεις την ανάλογη vga,αλλά θα έχεις τα ίδια fps αφού εξαρτώνται από τον επεξεργαστή.  

Τώρα με τα plugin τι παίζει και αν θέλουν και αυτά επεξεργαστή τότε ναι ανεβαίνουν οι απαιτήσεις,αλλά σαν σκέτο παιχνίδι έναν πυρήνα εκμεταλλεύεται.

Σε τρις οθόνες με τι ανάλυση θα παίζει;Πιστεύω ότι η vga θα τον κόβει πολύ περισσότερο από ότι ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Asrock H81M HDS. Την έχω στο HTPC,έχει έτοιμα προφίλ για OC στον 3258.Τα δοκίμασα μια φορά μόνο βέβαια,λόγω εργοστασιακής ψύκτρας,Τίμια πρόταση,μην περιμένεις τρελά πράγματα βέβαια.Επίσης,οι μνήμες δεν ανεβαίνουν πάνω από 1400Μhz με το Η81 σε cpu με fsb 1333.

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι τέρμα κάτω για να φανεί η μέγιστη εργασία του επεξεργαστή,θες φωτορεαλισμό βάζεις την ανάλογη vga,αλλά θα έχεις τα ίδια fps αφού εξαρτώνται από τον επεξεργαστή.  

Τώρα με τα plugin τι παίζει και αν θέλουν και αυτά επεξεργαστή τότε ναι ανεβαίνουν οι απαιτήσεις,αλλά σαν σκέτο παιχνίδι έναν πυρήνα εκμεταλλεύεται.

Σε τρις οθόνες με τι ανάλυση θα παίζει;Πιστεύω ότι η vga θα τον κόβει πολύ περισσότερο από ότι ο επεξεργαστής.

εαν πας να  παιξεις σαν ανθρωπος και οχι με γραφικα ps1 με τον 3258 δεν παιζεις. Θες xeon. Υπαρχει ολοκληρο community και θεμα εχει συζητιθει πολες φορες. Μονο με xeon παιζεται σωστα

Δημοσ.

πόσο έφτασε ο δικός σου?(έστω και με εργοστασιακή ψύξη)

Έχει preset profiles 3.8 4.0 4.2 κ 4.4. Με vcore και θερμοκρασίες στο θεό για τα 4.4! Δεν το δοκίμασα χειροκίνητα για να σχηματίσω καλύτερη άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

ζητώ συγγνώμη αν θεωρηθούν off topic τα σχόλια μου.

απλά επειδή εστιάζω αποκλειστικά στον 3258 πιθανόν να ενδιαφέρουν και άλλους

αν δεν ενδιαφέρουν ας γίνουν split.

εδώ είναι ένα βιντεάκι fsx με 3258

παρατηρήστε οτι ο ένας πυρήνας είναι 100% διαρκώς ενώ ο άλλος φαίνεται να υποαπασχολείται.

ο επεξεργαστής είναι στοκ στα 3.2 και βγάζει 20-22 fps (που δεν το θεωρώ τραγικό, και νομίζω βελτιώνεται με λίγο χαμηλότερα settings)

και εδώ είναι ο ίδιος στα 4Ghz

η  κάρτα  γραφικών ούτε που ιδρώνει.

Δημοσ.

Αν και ολίγον off topic ορίστε ενα video απο fsx με acceleration pack, όπου στο xeon φαίνεται απο το osd να φορτώνουν και τα 12 threads ενώ η χρήση των καρτών γραφικών se x-fire παραμένει στο 30-35% παρ' ολο που τα fps ΟλΑ τέρμα παίζουν πάνω απο 60-200 ανάλογα το σημείο

http://vid1381.photobucket.com/albums/ah229/loop330/IMG_0665_zps8whe7xge.mp4

Δημοσ.

εγώ έχω το fsx steam edition, που υποτίθεται έχει γίνει ήδη το optimisation gia multicore cpu.

και βλέποντας τον task mamanger ενώ παίζω είναι και τα δύο cores στο 100%

το ερώτημα σχετικά με τον 3258 είναι αν αυτοί οι 2 πυρήνες,ΟCed σε μια Η81 θα είναι αρκετοί.

στο βίντεο που ανέβασες ναι μεν φορτώνουν όλοι οι πυρήνες αλλά μόνο ο ένας μένει στο 90-100% που υποθέτω είναι αυτός που έχεις το main process, και οι άλλοι φαίνεται να ενεργοποιούνται πολύ λιγότερο.

επειδή φαίνεται οτι το έχεις ψάξει με το fsx, μήπως μπορείς να μου πεις αν αυτά τα σκορ

http://forum.avsim.net/topic/329116-fsxmark11/page-48?hl=%20g3258

είναι ικανοποιητικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...