Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μπήκα στη διαδικασία να ψάχνω parts για να φτιάξω ένα σύστημα υπολογιστή,οικονομικό όσο το δυνατόν..έτσι αποφάσισα να πάρω έναν 3258 και να το συνδυάσω με μια ASROCK Z97 Anniversary...έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο?καλύτερο..ή έστω το ίδιο καλό αλλά οικονομικότερο?Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια χαρα εισαι σε επαιτειακο επεξεργαστη vfm την Vfm z97 θα βαλεις οχι καμια asus rog..προχωρα σηκωνε και oc και προτεινεται σαν πακετο με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη.σε 70 ευρω τσιπακι δεν βαζεις 200 ευρω μητρικη εκτος κι αν αργοτερα θες να αλλαξεις τσιπ και να κοτσαρεις πανω κανα μεταχειρο σε προσφορα αν οχι ορμα του 

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις...περιμένω τα κομμάτια απο μέρα σε μέρα!για κάρτα γραφικών έχετε να προτείνεται κάτι?μιλάμε πάντα για περιορισμένο προϋπολογισμό,δεν έχω πάρει ακόμα αλλά λέω για μια GeForce GT 730 64-bit GDDR5,τι λέτε?

Δημοσ.

Ειναι καλύτερη η συγκεκριμένη αλλα το θέμα ειναι μεχρι πόσα χρήματα θα δώσεις αφου για απλά πράγματα και η προηγούμενη ειναι μια χαρά

Δημοσ.

To θέμα δεν είναι αν αξίζει η κάρτα για τα λεφτά της τελικά ή το πόσα χρήματα είμαι διατεθιμένος να δώσω,αλλά το μέχρι που θα έπρεπε να φτάσω οικονομικά για να πάρω μια κάρτα(και ποιά θα είναι αυτή),που να εκμεταλλέυεται το υπόλοιπο σύστημα στο έπακρο...το να δώσω 300 ευρώ και να πάρω κάρτα γραφικών δεδομένης της υπόλοιπης σύνθεσης νομίζω είναι πεταμένα λεφτά..έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Ειλικρινά μήπως,λέω μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί με τις απαιτήσεις των παιχνιδιών μας?Και το λέω γιατί έχω διαβάσει αρκετά πριν καταλήξω και είναι πολλοί εκείνου που παίζουν μια χαρά με σύνθεση με g3258 και μια 250...

Δημοσ.

το z97 είναι απαραίτητο για oc?

αν, με γνώμονα το vfm, χτυπήσω ένα 3258 και Η81 ή Β85 δεν θα δουλέψει?

θέλω να παίξω fsx σε triple display setup.

οπότε το μεγάλο βάρος θα το παίρνει ο επεξεργαστής.

άρα το οc θα είναι απαραίτητο αν θέλω να μείνω σε 3258.

Δημοσ.

το Ζ97 ειναι απαραιτητογια αρκετα καλο OC συν οτι ειναι αναβαθμισημο αν θελεις,δλδ σε λιγο καιρο πετας πανω εναν i5 4690k και εισαι μπομπα!

Οσο για την καρτα ναι και η 250 θα παιξει,αν δεις τις απαιτησεις ειναι αστειες απλα αν εχεις διαθεσιμο budget καλοθα ηταν να πας σε μια 260 η 270 ωστε να παρεις οσο το δυνατον καλυτερο προιον για μελλοντικες χρησεις.Γιατι εκει θα ειναι ο υπολογιστης αν μια μερα πεις αφου τον εχω που τον εχω γτ δεν παιζω και αυτο...???

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε στεναχωρησω αλλά με αυτό το σύστημα που θέλεις να πάρεις και σε triple monitor που σκέφτεσαι να παίξεις το fsx, θα απαγοητευτείς μάλλον

Δημοσ.

μιλάμε όμως για περίπου 50 ευρώ διαφορά απο H81 σε z97

50 ευρώ που μπορούν να πάνε στη κάρτα και να την ανεβάσουν απο 260χ σε 270x που θεωρώ οτι είναι αμεσότερη διαφορά.

δύσκολο το βλέπω απο τα 70 του 3258 να πάω στα 250 του 4690Κ άμεσα. αν ήταν θα το έκανα κατευθείαν με κάποιον ενδιάμεσο.

βρήκα ένα τοπικ http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2389948με δοκιμασμένες entry level μητρικές με Η81 κυρίως αλλά και Β85 και Η97. μπορεί να βοηθήσει και άλλους.

ΥΓ

Δυστυχώς δεν μπορώ να πέσω σε κάρτα κάτω απο 660σε nvidia ή 260x σε Ati, λόγω του triple display.

έτσι δεν μπορεί να εξοικονομηθεί κάτι απο εκεί, εκτός αν πάω σε μτχ προηγούμενης γενιάς(πχ 6850) με το ανάλογο ρίσκο.

Δημοσ.

Ειλικρινά μήπως,λέω μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί με τις απαιτήσεις των παιχνιδιών μας?Και το λέω γιατί έχω διαβάσει αρκετά πριν καταλήξω και είναι πολλοί εκείνου που παίζουν μια χαρά με σύνθεση με g3258 και μια 250...

Προφανώς εξαρτάται και από τι ανάλυση έχεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...