DimitrisKTM Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Απλα θα σου φυγουν μερικα euro που δεν ειχες υπολογισει.. Ειναι χρησιμο παντως να εχεις 2 γραμμες στο σπιτι, δεν πανε χαμενα τα χρηματα.
LuNaTiC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 e nai ...na exoun kai oi alloi edo spiti ena til ...
Shineboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 To email de nomizo na xriastei etsi k alios' date=' parola auta kalytera einai na diloseis 1 web-email etsi oste k apo otenet na fygeis na sinexizei na isxyei.- Dynamic= IP pou alazei synexeia, Static=Sta8ero IP des analoga ti se symferei einai ka8ara 8ema krisis k tsepis. - Ego edosa synolo:194.7€ gia acces by vivo & dslnet 256kbps. - Logika isxyei apo thn stigmi pou 8a eisai online.[/quote'] Συγνώμη αλλά να καταλάβω κάτι, για ποιό λόγο κατέθεσες τόσα χρήματα; Τι περιλαμβάνει αυτό το εφάπαξ κόστος; εγώ που θέλω μόνο ενεργοποίηση της γραμμής και όχι εγκατάσταση, και έχω και δικό μου modem λογικά θα πρέπει να πληρώσω μόνο 59€ με το ΦΠΑ εφάπαξ και μετά κάθε μήνα 22,5+26=48,5+ΦΠΑ=57,23€ για 256 by Vivodi έτσι δεν είναι; Η μήπως δεν έχω καταλάβει σωστά;
LuNaTiC Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 paides gia peste kamia idea na tous paro til gia na tous pieso ligo ... ti na tous po? exo peripou 10 meres tora...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.