Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας, διατηρώ ένα wordpress blog (αυτό εδώ) κ θέλω να αλλάξω το χρώμα της επικεφαλίδας h1. Για τον λόγο όμως ότι χρησιμοποιώ την basic version του wordpress δεν μπορώ να να έχω πρόσβαση στον κώδικα της σελίδας κ ως αποτέλεσμα δεν καταφέρνω να παραμετροποιήσω κάποια πράγματα που θέλω. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω τον χρώμα της κεφαλίδας;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δηλαδή δεν έχεις δυνατότητα να πειράξεις κανένα CSS αρχείο?!?!

Αν δες μπορείς να πειράξεις κανένα CSS ή έστω κάποιο PHP (Template) αρχείο τότε δεν νομίζω να μπορείς να το αλλάξεις...

Δημοσ.

Bασικά στο customize υπάρχει μια ενότητα που μπορείς να φτιάξεις css αρχείο (στέλνω σχετικό screenshot), απλά δεν ξέρω πως ακριβώς θα δώσω τις εντολές ώστε να αλλάζει το χρώμα στην επικεφαλίδα h1. Δοκίμασα κάτι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Από ότι καταλαβαίνω η basic version του wordpress δεν σου επιτρέπει να πειράξεις css αρχείο. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

post-252366-0-62043600-1426270129_thumb.jpg

Δημοσ.

βρες τι class ή id έχει το h1 αν δεν έχει βάλτο εσυ, και μετα απλα βάνε

Για class

.class { color: (red ή #fffff); }

Για id

#id { color: (red ή #fffff); }

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι δεν θα παίξει τίποτα...

Hint: This feature is a part of the Premium Plan. Purchase to make it live or exit the preview.

K εγώ έτσι νομίζω, απλά από την άλλη μου κάνει εντύπωση να μη σε αφήνει να αλλάξεις το color στην h1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...