troupdim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Kαλησπέρα σας, διατηρώ ένα wordpress blog (αυτό εδώ) κ θέλω να αλλάξω το χρώμα της επικεφαλίδας h1. Για τον λόγο όμως ότι χρησιμοποιώ την basic version του wordpress δεν μπορώ να να έχω πρόσβαση στον κώδικα της σελίδας κ ως αποτέλεσμα δεν καταφέρνω να παραμετροποιήσω κάποια πράγματα που θέλω. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω τον χρώμα της κεφαλίδας; Eυχαριστώ εκ των προτέρων
XPHSTOS_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δηλαδή δεν έχεις δυνατότητα να πειράξεις κανένα CSS αρχείο?!?!Αν δες μπορείς να πειράξεις κανένα CSS ή έστω κάποιο PHP (Template) αρχείο τότε δεν νομίζω να μπορείς να το αλλάξεις...
troupdim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Bασικά στο customize υπάρχει μια ενότητα που μπορείς να φτιάξεις css αρχείο (στέλνω σχετικό screenshot), απλά δεν ξέρω πως ακριβώς θα δώσω τις εντολές ώστε να αλλάζει το χρώμα στην επικεφαλίδα h1. Δοκίμασα κάτι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Από ότι καταλαβαίνω η basic version του wordpress δεν σου επιτρέπει να πειράξεις css αρχείο. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
te0ne Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 βρες τι class ή id έχει το h1 αν δεν έχει βάλτο εσυ, και μετα απλα βάνε Για class .class { color: (red ή #fffff); } Για id #id { color: (red ή #fffff); }
geomagas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Κάτι μου λέει ότι δεν θα παίξει τίποτα... Hint: This feature is a part of the Premium Plan. Purchase to make it live or exit the preview.
troupdim Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Κάτι μου λέει ότι δεν θα παίξει τίποτα... Hint: This feature is a part of the Premium Plan. Purchase to make it live or exit the preview. K εγώ έτσι νομίζω, απλά από την άλλη μου κάνει εντύπωση να μη σε αφήνει να αλλάξεις το color στην h1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα