gpgalanis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μεγάλη διάφορα δεν πρόκειται να έχουν πολύ απλά γιατί οι developers δεν πρόκειται να ασχοληθούν όπως δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι τώρα. Και επειδή κλασσικά κάποιος θα μου μιλήσει περί ενοποίησης (που ήδη υπάρχει έτσι κι αλλιώς και μεταξύ διαφορετικών OS) δεν πρόκειται κάνεις να ασχοληθεί με modern apps για 2 λόγους. Πρώτον οι χρήστες των W8 εστιάζουν κυρίως σε legacy εφαρμογές και ομοίως οι developers δεν ασχολούνται. Εκτος κι αν κάποιος από εσάς ασχολείται στα W8 με modern apps. Προσωπικά έχω 2 tablet με W8 (Acer W700 και Toshiba Encore 2) και 1 laptop και πότε δεν έχω χρησιμοποιησει ούτε 1 modern app. Τέλος πάντων όπως έγραψα και παραπάνω εδώ είμαστε και θα το δούμε. Τα W10 θα κυριαρχήσουν στα Desktop, laptop και ενδεχομένως tablet αλλά στο Mobile κομμάτι δύσκολα θα εκθρονιστει το Android και το iOS. 1
GrandGamer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τέλος πάντων όπως έγραψα και παραπάνω εδώ είμαστε και θα το δούμε. Τα W10 θα κυριαρχήσουν στα Desktop, laptop και ενδεχομένως tablet αλλά στο Mobile κομμάτι δύσκολα θα εκθρονιστει το Android και το iOS. Μην το λες. Απ' αυτά που έχω δει μέχρι τώρα από τα 10 είμαι απογοητευμένος. Περιμένω το καινούργιο build βέβαια που έχει αργήσει απίστευτα. Πάντως για την ώρα τα 8.1 είναι πιο ωραία από τα 10 παρόλο που τα δεύτερα έχουν start menu και virtual desktops. Το μόνο που σπρώχνει τα 10 προς την επιτυχία αυτή τη στιγμή είναι το DX12. Μακάρι να τα αλλάξουν αρκετά μέχρι το release.
renesys32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μετα το google now βασικα το χαος. Το μονο ας πουμε personal assistant που ειναι στην πραξη χρησιμο, και οχι απλα ενας glorified speech googler. Ψάξε κάτι πολύπλοκο με το Google Now ή πεστου να κρατήσει σημειώσεις ή να στείλει ένα email/SMS που θα υπαγορεύσεις. Σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και όποτε το τσεκάρω είναι συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου. H Cortana είναι ο καλύτερος assistant, σε 3 πλατφόρμες(σύντομα 5) και αυτό είναι γεγονός, όχι απλά η άποψη μου σαν χρήστης και developer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα