Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κίνηση ταυτόχρονα πανικού και ταυτόχρονα αντικομπλεξισμού. Είναι σαν να λεει μην παρτε windows phone μια χαρα ειστε με android ios. :P  (windows phone εχω για να μην παρεξηγηθώ)

• Like 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλα,ας την βαλουν πρωτα να καταλαβαινει Ελλήνικος(που ελεγε κι ο Βουτσας) και μετα βλεπουμε για τις άλλες πλατφορμες

Δημοσ.

σαν λειτουργικο ειναι γρηγορο και απροβληματιστο 

απο μόνος σου φίλε το είπες και ισως για μερικούς ειναι ενας απο τους λογούς και αυτός. υπάρχουν παρα πολοι λογοι πραγματικά, αλλα οταν μιλάμε για μια φορητή συσκευή που την χρησιμοποιεις σε καθημερινή βάση συνέχεια η σταθερότητα ειναι ενα βασικό πλεονέκτημα....

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε ενα φίλε δεν υπάρχει office,cortana,nokia maps ολα τα θετικα ενος windows phone πλεον τα εχει μεχρι και το Philips το ασυρματο.

Το μόνο που εμεινε ειναι οτι σαν λειτουργικο ειναι γρηγορο και απροβληματιστο με 0 παραμετροποιηση και τεραστια έλειψη σε "ποιοτητα"/ποσοτητα εφαρμογων.

Ενώ το Android, βρίθει από ποιοτικές εφαρμογές.

Όσο αφορά την ποσότητα ξέρουμε που οφείλεται.Βγαίνει μια ποιοτική εφαρμογή και σκανε μετά καμια 10αρια αντιγραφές.

Έχω και Android και Wp

• Like 2
Δημοσ.

Ας την κάνει πρώτα να μην απαιτεί Microsoft λογαριασμό στα Win10 για να λειτουργήσει και μετά ας τη βάλει όπου θέλει.

Γιατι δηλαδη η google πως το κανει αυτο σε ολα τα προιοντα της? Διαφερει καπου? Που στην τελικη τα κανει και χειροτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δηλαδη η google πως το κανει αυτο σε ολα τα προιοντα της? Διαφερει καπου? Που στην τελικη τα κανει και χειροτερα.

Συγνώμη αλλά την τελευταία φορά που κοίταξα, το λειτουργικό μου δεν μου ζήτησε λογαριασμό Google. Εξάλλου πέρα από το κινητό σου, τι άλλη συσκευή έχεις που ζητάει Google λογαριασμό για να λειτουργήσει; άλλο ζητάω ως πρόγραμμα να συνδεθώ σε έναν λογαριασμό και άλλο απαιτώ το σύστημα σου να είναι συνδεδεμένο για να λειτουργήσω.

Δημοσ.

Πάντως η MS από την μία δυναμώνει παρέχοντας τις υπηρεσίες σχεδον στο 100% της mobile αγοράς αλλά από την άλλη αποδυναμώνει τα WP αφαιρώντας τους όλες τις αποκλειστικότητες.

Κατά την γνώμη μου πάντως καλά κάνει καθώς από τα WP δεν πρόκειται να δει ούτε χρήματα ούτε προκοπή σε αντιθεση με τις υπηρεσίες και τα προγράμματα της.

Και εγώ ως χρήστης Android ειλικρινά χαίρομαι που πλέον έχω Office, Here Maps κτλ τα οποία παρεπιπτοντως είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα στα WP.

Δημοσ.

@gpgalanis

ΑΣ ΠΟΥΜΕ πως είναι καλύτερες οι εφαρμογές office/maps στο αντροιντ τωρα που υπάρχουν μονο τα 8.1

Αλλά μην περιμένεις να είναι καλύτερες απο αυτές που θα υπάρχουν στα wp10 ;)

Δημοσ.

@gpgalanis

ΑΣ ΠΟΥΜΕ πως είναι καλύτερες οι εφαρμογές office/maps στο αντροιντ τωρα που υπάρχουν μονο τα 8.1

Αλλά μην περιμένεις να είναι καλύτερες απο αυτές που θα υπάρχουν στα wp10 ;)

Γιατί; τι διαφορά θα έχουν στα 10 που δεν μπορούν να έχουν τώρα;

Δημοσ.

Γιατί; τι διαφορά θα έχουν στα 10 που δεν μπορούν να έχουν τώρα;

κάνε υπομονή μέχρι το //Build και θα τα δεις όλα.

Δημοσ.

Κοινώς πίστευε και μη ερεύνα!

Και με αυτά κι αυτά πέρασαν τόσα χρόνια και τα WP έμειναν στο 3% και κάποιοι ακόμα περιμένουν καλύτερες μέρες.

Μακαρι να κάμω λάθος αλλα εδώ θα είμαστε πάντως και θα τα ξαναπούμε.

• Like 1
Δημοσ.

κάνε υπομονή μέχρι το //Build και θα τα δεις όλα.

Εγώ έχω εγκατεστημένα τα Win10 για PC και δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά μεταξύ των modern apps. Τώρα τι διαφορά θα αποκτήσουν στο //Build δεν με ενδιαφέρει γιατί ούτε Windows Phone έχω ούτε στα Windows πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...