Προς το περιεχόμενο

Asus Memo Pad 8

ckrystall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Asus Memo Pad 8 και το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε είναι άμα κατεβάζω files. Συγκεκριμένα προσπάθησα να κατεβάσω διάφορα attachments (pdf files) που είχα στο email μου και ποτέ δεν κατεβαίνουν από την πρώτη. Είτε λέει download unsuccessful είτε κατεβαίνει αλλά είναι 0 bytes. Ξέρει κανείς τι φταίει ή τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα? Με το κινητό μου δεν έχω τέτοιο πρόβλημα οπότε δεν φταίει η σύνδεση του ίντερνετ μου.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας,

Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Asus Memo Pad 8 και το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε είναι άμα κατεβάζω files. Συγκεκριμένα προσπάθησα να κατεβάσω διάφορα attachments (pdf files) που είχα στο email μου και ποτέ δεν κατεβαίνουν από την πρώτη. Είτε λέει download unsuccessful είτε κατεβαίνει αλλά είναι 0 bytes. Ξέρει κανείς τι φταίει ή τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα? Με το κινητό μου δεν έχω τέτοιο πρόβλημα οπότε δεν φταίει η σύνδεση του ίντερνετ μου.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα. Επειδή εχω το παρόμοιο tablet, δοκιμασε μέσω της εφαρμογής του email να συγχονίσεις το λαγαριασμό email που έχεις και να ενεργοποιησεις την λειτουργία αυτόματος συχρονισμός. Λογικα πρέπει να δουλεύει.

Γειά σου meletis_m, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Ξέχασα να αναφέρω ότι το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε και οταν δοκίμασα να κατεβάσω pdf files από ιστοσελίδα. Οπότε δεν νομίζω να φταίει ο συγχρονισμός του λογαριασμού.

Το asus email application που είχε αρχικά το χρησιμοποίησα αλλά αμά μου έστελναν emails που είχαν μόνο ένα attachment χωρίς να γράφουν τιποτα άλλο, το έδειχνε κενό χωρίς να φαίνεται το attachment. Έτσι το απενεργοποιησα και κατέβασα το yahoo mail.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σου meletis_m, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Ξέχασα να αναφέρω ότι το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε και οταν δοκίμασα να κατεβάσω pdf files από ιστοσελίδα. Οπότε δεν νομίζω να φταίει ο συγχρονισμός του λογαριασμού.

Το asus email application που είχε αρχικά το χρησιμοποίησα αλλά αμά μου έστελναν emails που είχαν μόνο ένα attachment χωρίς να γράφουν τιποτα άλλο, το έδειχνε κενό χωρίς να φαίνεται το attachment. Έτσι το απενεργοποιησα και κατέβασα το yahoo mail.

Νομίζω οτι με την εφαρμογή της Αsus σου βγάζει δύο ξεχωριστές καρτέλες ( 1η το κείμενο του email & 2η τα αρχεία που σου έχουν στείλει).Με το yahoo mail δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από meletis_m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...