+~CyBeR~+ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Και μετά άπλωμα για στέγνωμα λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 γενικα αυτος ο φιλος μου αφηνε το παραθυρο σχεδον παντα ανοιχτο οταν ελειπε απο το σπιτι (και το pc στο on),ακομα και τις βροχερες μερες..Οποτε μαλλον η σκονη μουχλιασε με τον καιρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αλλη μια δανεική απο το OCN Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες κακοποίησης ζώων. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Eίχε και άλλη μια με ψόφιο φίδι μέσα σε τροφοδοτικό αλλά δεν την βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αλλη μια δανεική απο το OCN Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες κακοποίησης ζώων. Κάτι μου θυμίζει αυτή η φώτο,μου φαίνεται την είδα και σε κάποιο άλλο topic εδώ στο φορουμ Eίχε και άλλη μια με ψόφιο φίδι μέσα σε τροφοδοτικό αλλά δεν την βρήκα R.I.P.... Και προπαντός μην πείτε στις μητέρες σας ή στις συζύγους ότι το pc έχει σκόνη και θέλει καθάρισμα. Θα το δείτε στην μπανιέρα να καθαρίζεται με μπόλικη χλωρίνη και απορρυπαντικό πιάτων . Spkgolem νέα μορφή ζωής είναι αυτή στο ανεμιστηράκι το arctic ; Εδώ είσαι http://www.tomshardware.com/picturestory/671-32-dirt-filth-mess-computer-pc.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 http://pavanmickey.blogspot.gr/2013/02/real-snake-removed-from-computer.html Περί φιδιών! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Κάτι μου θυμίζει αυτή η φώτο,μου φαίνεται την είδα και σε κάποιο άλλο topic εδώ στο φορουμ R.I.P.... Εγώ την είχα ανεβάσει στην περιοχή για τεστ πριν λίγες μέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 http://pavanmickey.blogspot.gr/2013/02/real-snake-removed-from-computer.html Περί φιδιών! Αυτό θα πει σέρνεται το pc Εγώ την είχα ανεβάσει στην περιοχή για τεστ πριν λίγες μέρες! yeap 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ψόφια πράγματα και στη δουλειά τελικά (όχι με την έννοια που ελπίζατε)... Ο παλιός: Και ο καινούριος: Πού θα πάει...έχω μπόλικους φίλους στους οποίους κάνω support (αν και κάποιοι έμαθαν επιτέλους τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας!). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Turbox μητρική, αρκετά βρώμικο θα έλεγα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εγώ πάλι πρώτη φορά βλέπω turbo-x μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εγώ πάλι πρώτη φορά βλέπω turbo-x μητρική Έφερνε κατα κόρον κάποτε. By Foxconn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ναι, ναι... Μεγάλες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα