+~CyBeR~+ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Με μία γρήγορη ματιά που έριξα στο forum δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο και έτσι είπα να κάνω εγώ την αρχή φτίαχνωντας αυτό το θέμα.Στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι το pc ενός φίλου... η βλακεία είναι ότι είχα αρχίσει το καθάρισμα όταν έβγαλα την φωτογραφία του τροφοδοτικού,πιο πριν ήτανε όλες η τρύπες κλειστές από την σκόνη 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ο φίλος από υγεία πως πάει ; Ο Χριστός και η Παναγία, τι γίνεται μέσα σε αυτό το κουτί, σαν να ήταν μέσα σε υπόγειο είναι. Και ιστοί αράχνης και σκονόχώμα με το κιλό, τι άλλο να θέλει κανείς από την ζωή . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Θείο το computer συνέχεια κλείνει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ο φίλος από υγεία πως πάει ; Ο Χριστός και η Παναγία, τι γίνεται μέσα σε αυτό το κουτί, σαν να ήταν μέσα σε υπόγειο είναι. Και ιστοί αράχνης και σκονόχώμα με το κιλό, τι άλλο να θέλει κανείς από την ζωή . Ένα χρόνο μου είπε ότι έχει να το καθαρίσει κατά τ'άλλα από υγεία σκίζει χαχαχαχα αα και το pc το έχει στο δωμάτιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IyiPP6kC8Ds 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Aπο pc φιλου που "για καποιο λογο" ετρωγε μπλε οθονες οταν επαιζε games.Παντως οι αραχνες αξεπεραστες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μούχλα είναι αυτό στην ψύκτρα του επεξεργαστή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Βρύα και λειχήνες χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ίσως αύριο ανοίξω το κουτί του αδερφού, που το καθαρίζει μόνος του... Παίζει και να πάω με τη μία στο νο.1 της κατάταξης και να μείνω για καιρό εκεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 χαχαχαχαχα,περιμένω φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δανεικά απο thread στο oc.net Mε προσοχή.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Απολογούμαι...τελικά του μικρού έχει απλά σκόνη δύο-τριών μηνών. Επόμενή μου ελπίδα, οι δύο υπολογιστές στη δουλειά (κοινόχρηστοι, έτσι...όχι δικοί μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Απολογούμαι...τελικά του μικρού έχει απλά σκόνη δύο-τριών μηνών. Επόμενή μου ελπίδα, οι δύο υπολογιστές στη δουλειά (κοινόχρηστοι, έτσι...όχι δικοί μου). Πάω στο pc του αδερφού (που δεν έχει ιδέα απο pc) και επιστρέφω. Τελευταία φορά το καθάρισα καλοκαίρι του 13. To περίμενα χειρότερο.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Και προπαντός μην πείτε στις μητέρες σας ή στις συζύγους ότι το pc έχει σκόνη και θέλει καθάρισμα. Θα το δείτε στην μπανιέρα να καθαρίζεται με μπόλικη χλωρίνη και απορρυπαντικό πιάτων . Spkgolem νέα μορφή ζωής είναι αυτή στο ανεμιστηράκι το arctic ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα