Leite33 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα Παιδιά Έχω ένα σοβαρο θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ένα server ο οποίος πρόσφατα καθαρίστηκε απο ίους και τώρα έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να μπω σε μια συγκεκριμένη σελίδα-portal της yamaha και κάνω login στη συνέχεια προσπαθώ να ανοίξω μια εφαρμογή τους για online παραγγελίες. Τότε μου βγάζει το μήνυμα-σφάλμα: 0x06a800068 και μ λέει η μνημη δεν ειναι δυνατον να ειναι written. Ο explorer που χρησιμοποιώ ειναι Internet Explorer 8 και windows xp sp3. από άλλον υπολογιστή με τα ίδια στοιχεία μπαίνω κανονικά. Έκανα ξανα εγκατάσταση τον explorer και επίσης έτρεξα ορισμένα προγραμματάκια διόρθωσης σφαλμάτων αλλά συνεχίζει να μου βγάζει τα ίδια. Εκτός απο το να κάνω format έχετε κάποια άλλη ιδεά. Ευχαριστώ
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δοκίμασες με άλλον browser; Firefox, Chrome για παράδειγμα.
Leite33 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν γίνεται με αλλον browser μονο με αυτον πρεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα