Bartar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παίδες έβαλα έναν 4TB Barracuda ST4000DM000 σε αυτό το enclosure http://www.raidsonic.de/en/products/external-cases.php?we_objectID=6830. Στη γενική περιγραφή του λέει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δίσκους μέχρι 2ΤΒ αλλά στο Technical Data λέει μέχρι 4ΤΒ. Επίσης πάνω στο κουτί της συσκευασίας λέει unlimited capacity hdd...ό,τι ναναι. Τελοσπάντων, μόλις το βάζω στο pc (είτε σε usb2.0/3.0 ports), γίνονται install τα drivers και φαίνεται στο device manager σαν AS2105 usb drive. O δίσκος όμως δε φαίνεται καθόλου. Αν βγάλω το δίσκο από το enclosure και τον βάλω πάνω σε IB-116StU3 docking station τότε φαίνεται μια χαρά στο ίδιο pc. To os μου είναι windows 7 sp1. Γίνεται τίποτα ή το enclosure πάει για πώληση? Ευχαριστώ!
mafiozoskotsos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Λογικά δεν υποστηρίζει η θήκη στείλε ένα mail στην εταιρεία και ρώτα
Bartar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 GPT είναι, και με το docking station μια χαρά φαίνεται στο pc.
Bartar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μου απάντησαν Dear Customer,Thank you for your inquiry about our products. Please update USB 3.0 and chipset driver For USB 3.0 driver you can check this http://www.computerbase.de/downloads/treiber/mainboards/usb-3.0-host-controller-treiber/ Έχω τον τελευταίο driver για την κάρτα PCIe που χρησιμοποιώ για usb3 (αφού το mobo μου είχε μόνο usb2.0), οπότε δε με βοήθησαν. Απλά δεν καταλαβαίνω πως με το docking station της ίδιας εταιρίας είναι όλα καλά ενώ με το enclosure (που είναι σύγχρονο) δεν βλέπει το δίσκο.
mafiozoskotsos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τι να πω δε παίζει ρολό τι είδος USB έχει και το USB3 δουλεύει σε USB2 και το αντίστροφο Δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους οδηγούς για το Chipset της μητρικής σου όπως λένε και δοκίμασε να τη συνδέσεις στης θύρες της μητρικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα