DJTaurus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Οι χρήστες του Android πλέον customaroun και τις θήκες. Αυτό θα πει ελευθερία επιλογής σε software και hardware.
voldemort Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 To s6 edge ειναι το πιο ποιοτικο smart που επιασα στο χερι μου. Ειναι γυαλι και αλουμινιο.Εαν μαλιστα ανεβασουν ακομη περισσοτερο την ποιοτητα υλικων στο αλουμινιο απλα θα μιλαμε ΓΙΑ την ποιοτητα. Το μονο αρνητικο ειναι η sd και η αποσπωμενη μπαταρια. Αυτο ξεπερνιεται ανετα με την παραγωγη 2 κινητων. ΜΕ sd card και αποσπωμενη(Note σειρα). KAI μια χωρις τα επανω για οσους δεν καιγονται. Τα υπολοιπα χαμηλης ποιοτητας κινητα που ριχνουν το κυρος της θα πρεπει να τα εγκαταλειψει. Ας τα αφησει σε αλλες εταιρειες που βαζουν απλα το logo επανω τους. Ως κατασκευαστικη εταιρεια πρεπει να δει λιγο και το ονομα της. Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Μια βελτιωση που μπορει να κανει ειναι να βαλει καθαρο-απαλλαγμενο απο τριτες εφαρμογες android.Εκει θα τους σβησει ολους κυριολεκτικα.
atalli Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 To s6 edge ειναι το πιο ποιοτικο smart που επιασα στο χερι μου. Ειναι γυαλι και αλουμινιο.Εαν μαλιστα ανεβασουν ακομη περισσοτερο την ποιοτητα υλικων στο αλουμινιο απλα θα μιλαμε ΓΙΑ την ποιοτητα. Το μονο αρνητικο ειναι η sd και η αποσπωμενη μπαταρια. Αυτο ξεπερνιεται ανετα με την παραγωγη 2 κινητων. ΜΕ sd card και αποσπωμενη(Note σειρα). KAI μια χωρις τα επανω για οσους δεν καιγονται. Τα υπολοιπα χαμηλης ποιοτητας κινητα που ριχνουν το κυρος της θα πρεπει να τα εγκαταλειψει. Ας τα αφησει σε αλλες εταιρειες που βαζουν απλα το logo επανω τους. Ως κατασκευαστικη εταιρεια πρεπει να δει λιγο και το ονομα της. Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Μια βελτιωση που μπορει να κανει ειναι να βαλει καθαρο-απαλλαγμενο απο τριτες εφαρμογες android.Εκει θα τους σβησει ολους κυριολεκτικα. Δεν με πειραζει η sd και η μπαταρια που δεν βγαινει.Ποτε δεν μ εχει χρειαστεί να αλλαξω μπαταρια και στο νοτε 4 δεν εχω καν sd γιατι στην αρχη που ειχα ολο προβλήματα δημιουργουσε.τα 32 gb μου φτανουν ανετα.
voldemort Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν με πειραζει η sd και η μπαταρια που δεν βγαινει.Ποτε δεν μ εχει χρειαστεί να αλλαξω μπαταρια και στο νοτε 4 δεν εχω καν sd γιατι στην αρχη που ειχα ολο προβλήματα δημιουργουσε.τα 32 gb μου φτανουν ανετα. Προβληματα που δημιουργουσε η sd που; Μια ζωη παιρνω smarts με sd ουδεν προβλημα. Εγω και αλλαζω μπαταρια και sd καρτες.Οποτε εκει κολλαει το σχολιο μου...οποιος θελει αυτο...οποιος δεν θελει...το αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα