Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρά Α έχει το "καλό" το Touchwiz; Στα Note4/S5 που έχουμε δουλέψει, βάζουν δεύτερης διαλογής software; 

Η σειρά A είναι η προσπάθεια ανασυγκρότησης (ας το πούμε έτσι) της Samsung. Καλύτερη σχεδίαση της συσκευή, ταχύτερο UI, λιγότερες εφαρμογές που όπως φαίνεται συνεχίζει με το S6. Aν προσέξεις στα πρώτα video το TW έχει ελάχιοστες εφαρμογές (έχω προσέξει μόνο το SHealth/Voice και τις 3 της Microsoft), ενώ οι υπόλοιπες είναι προς download. Παράλληλα βλέπουμε ελάφρύτερο UI με απειροελάχιστο χρόνο εκκίνησης εφαρμογών και καθόλου lag. Φυσικά αυτό θα το κρίνουμε στις δικές μας συσκευές που θα είναι φορτωμένες.

Δημοσ.

Κάτι σε μεγαλύτερη μπαταρια παίζει?

Πώς να βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία, φίλε μου; Βλέπεις ότι έκαναν το S6 6.8mm για να λένε ότι είναι πιο λεπτό από το iPhone. Το «πακετάρισμα» στα S6 και S6 Edge είναι εξαιρετικό, και σκέψου ότι θα μπορούσαν με 8 χιλιοστά πάχος να έχουν κάνει χώρο για 3.000+mAh. Μπορούσε να το κάνει για πλάκα, απλώς θέλησε -βλακωδώς- να ακολουθήσει λογική marketing...

• Like 3
Δημοσ.

dont let the door hit you on ur way out οπως λενε κ στο χωριο μου

μόνο μην είναι η τάση της αγοράς αυτή, και σπάσει ολόκληρη η πόρτα, και μετά μπάζει απο παντού..

η samsung πετάει τους ασους που έχεις στο μανίκι της με αυτές τι κινήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση, τους απλους χρηστες δε τους ακουνε, που να καθεσαι να διαβαζεις τοσα forum.Τους σοβαρους και γνωστους reviewers, και αυτους γραμμενους τους εχουν?Περι μπαταριας το σχολιο.

Δημοσ.

Η σειρά Α έχει το "καλό" το Touchwiz; Στα Note4/S5 που έχουμε δουλέψει, βάζουν δεύτερης διαλογής software; 

Δε ξέρω ποιο θεωρεις καλο TW αλλά είναι εντελώς διαφορετικό από ότι άλλο έχω δει. Και πραγματικά το νιώθεις πολύ αναλαφρο όταν το χρησιμοποιείς. Και ανανεωμένο ως προς την εμφανιση. Αφού η σειρά Α με έκανε να ξαναθελω samsung ενω ειχα πει δε παιζει το επομενο μου κινητο να ειναι samsung.

Δημοσ.

αποσπόμενο back cover

Αποσπώμενο back cover, γιατί; Τι σε πειράζει να μπορείς να αλλάξεις με απλό τρόπο την μπαταρία της συσκευής;

Δημοσ.

Μπορούσε να το κάνει για πλάκα, απλώς θέλησε -βλακωδώς- να ακολουθήσει λογική marketing...

Μα δεν είναι μόνο η μπαταρία θέμα marketing άλλα τα πάντα όλα. Για τον ίδιο λόγο η apple έμενε στην ίδια κάμερα αρκετά χρόνια και σκέψου πως έμενε και στα ίδια μοντέλα αλλάζοντας ελάχιστα τα χαρακτηριστικά. Εφόσον αγόραζε ο κόσμος γιατί να μπει στη λογική να αλλάξει εξωτερική εμφάνιση ( ¨εξωτερική¨ εμφάνιση, πόσο μάλλον ¨εσωτερική¨ ); Έχουν ανακαλύψει το τηλέφωνο που θα βγάλουν πόσα χρόνια μετά απλά η ουσία είναι να πείσεις τους ανθρώπους να αγοράσουν αυτό που θες, και το καταφέρνουν!

αυτό λέω. θα είναι μαλακία τους να καταργήσουν το αποσπόμενο back cover

Όλα είναι στημένα για να μπορεί να κινηθεί η αγορά. Σκέψου πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα σκεφτόταν καν να ανοίξουν το κινητό για να βάλουν καινούργια μπαταρία. Οπότε τράβα σε ένα κατάστημα πλήρωσε την μπαταρία + τα εργατικά! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς πλέων το iPhone 6 απέκτησε καλούς ποιοτικούς κλώνους οπότε ο κόσμος μπορεί να αγοράσει άφοβα Samsung & Lenovo. 

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν είναι μόνο η μπαταρία θέμα marketing άλλα τα πάντα όλα. Για τον ίδιο λόγο η apple έμενε στην ίδια κάμερα αρκετά χρόνια και σκέψου πως έμενε και στα ίδια μοντέλα αλλάζοντας ελάχιστα τα χαρακτηριστικά. Εφόσον αγόραζε ο κόσμος γιατί να μπει στη λογική να αλλάξει εξωτερική εμφάνιση ( ¨εξωτερική¨ εμφάνιση, πόσο μάλλον ¨εσωτερική¨ ); Έχουν ανακαλύψει το τηλέφωνο που θα βγάλουν πόσα χρόνια μετά απλά η ουσία είναι να πείσεις τους ανθρώπους να αγοράσουν αυτό που θες, και το καταφέρνουν!

Προφανώς δεν είναι μόνο το παχός για το marketing, δυστυχώς. Το καλό marketing κατά τα ψέματα είναι σημαντικό όπλο μιας εταιρείας, διότι τα «πρόβατα» και οι άσχετοι είναι πολλοί στις μέρες μας. Πάρε για παράδειγμα την ανάλυση της οθόνης: όλοι λένε QHD οθόνη και, αν τους δώσεις να κρατήσουν κινητό στα 30 εκατοστά, δε θα καταλάβουν τη διαφορά από μία FHD.

Μπορούν εύκολα πλέον να κάνουν κινητά να κρατάνε 2 μέρες με μία φόρτιση και ΒΑΡΙΑ χρήση. Απλά, κρατάς ανάλυση στα 1080p και βελτιώνεις την ποιότητα και την ενεργειακή απόδοση της οθόνης. Στη συνέχεια, ρίχνεις μέσα ένα αποδοτικό SoC που δεν το γονατίζεις για να τρέξει το UI χωρίς frame drops (αυτό συμβαίνει δυστυχώς όταν τρέχεις QHD ανάλυση), ενώ έχεις πάχος στα 8mm και βάζεις μέσα 3.000+ mAh σε 5". Όλα αυτά σε συνδυασμό μ' ένα λειτουργικό φιλικό προς τη μπαταρία και είσαι άρχοντας. Το κάνουν με κλειστά μάτια εάν θέλουν, αλλά είπαμε...

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω ποιο θεωρεις καλο TW αλλά είναι εντελώς διαφορετικό από ότι άλλο έχω δει. Και πραγματικά το νιώθεις πολύ αναλαφρο όταν το χρησιμοποιείς. Και ανανεωμένο ως προς την εμφανιση. Αφού η σειρά Α με έκανε να ξαναθελω samsung ενω ειχα πει δε παιζει το επομενο μου κινητο να ειναι samsung.

HTC Sense. Η κουβεντα εληξε εδω.

Δημοσ.

Πώς να βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία, φίλε μου; Βλέπεις ότι έκαναν το S6 6.8mm για να λένε ότι είναι πιο λεπτό από το iPhone. Το «πακετάρισμα» στα S6 και S6 Edge είναι εξαιρετικό, και σκέψου ότι θα μπορούσαν με 8 χιλιοστά πάχος να έχουν κάνει χώρο για 3.000+mAh. Μπορούσε να το κάνει για πλάκα, απλώς θέλησε -βλακωδώς- να ακολουθήσει λογική marketing...

Γι αυτό μένουμε με το g2 ας,που βγαζει μπαταρία ευκολα 2-3 μέρες και περιμένουμε το g4 να είναι ικανοποιητικό

• Like 1
Δημοσ.

Η Samsung λογικά θα πουλήσει πολύ με το S6 καθώς ο συνδυασμός του μάλλον αποτυχημένου S5 με την παράλληλη στροφή σε γυαλί και αλουμίνιο και φυσικά ο καταιγισμός από τα media (όχι βέβαια σε επίπεδα Apple) θα τραβήξει αρκετούς.

Από εκεί και πέρα βέβαια το θέμα είναι τι θα κάνει τα επόμενα χρόνια και αν κρίνουμε από την ιστορία της μας περιμένουν άπειρες παραλλαγές του ίδιου σχεδίου, οι οποίες σε συνδυασμό με τις premium τιμές που θέλει να καθιερώσει η Samsung ίσως της δημιουργησουν πρόβλημα.

Προσωπικά με αυτές τις τιμές ελπίζω να πατωσει τόσο η Samsung όσο και οι υπόλοιπες εταιρίες που έχουν ξεφύγει τιμολογιακά. Και τα γράφω αυτά από το S4 μου και ενώ στην οικογένεια υπάρχουν ή υπηρχαν ακόμα Note 1&2, S2, Mega 6.3 κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι απιστευτο, μιας και παρακολουθω χρονια αυτη την αγορα, πως αλλαζει η λογικη των οπαδων της samsung. Και γραφω για οπαδους, οχι για τον μεσο χρηστη.

Ο λογος που κατηγορουσαν την apple ηταν παντα η μη αποσπομενη μπαταρια και οτι δεν δεχεται καρτα μνημης. Τωρα, που βγηκε και ως premium, με υλικα και εμφανιση που ξερουν και ξερουμε τι ακριβως μας θυμιζει, θα πανε να πεσουν με τα μουτρα, ιδιως οσοι δεν πηραν το τσιροτο-S5.

Αλλα δεν θα τους πειραζει ουτε η μπαταρια, ουτε η καρτα μνημης....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...