Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ καλά τούς έκαναν 6 μίνες με παιδεύαν πέρσι από το καλοκαίρι  για να αλλάξω εταιρία και φέτος το ιανουαριο  μπόρεσα και αλλαξα

Δημοσ.

αυτο ακριβως...με αιτησεις φορητοτητας εφτασα την vodafone να μου προσφερει το Red1 (65 ευρω παγιο) με 25 ευρω.

απλα ειμαι απο τις περιπτωσεις που δεν θελω να φυγω απο την εταιρεια επειδη ειμαι ικανοποιημενος, αλλα χρησιμοποιω την φορητοτητα ως μοχλο πιεσης

Φιλε μου τα παραλες μου φαινεται!Προγραμμα 65 ευρω σου το εδωσαν 25?Γιατι δεν στο κανανε δωρο?Και εμεις χρησιμοποιούμε την φορητότητα ως μεσω πιεσης αλλα τετοια "δωρα" ποτε δεν μας εχουν κανει και ειμαι 10 χρονια συνδρομητης τους!!Το πολυ 40% εκπτωση παγιου!

Δημοσ.

Όταν το είχανε κάνει σε εμένα το έψαξα νομικά, τους εξήγησα οτι η κλήση καταγράφεται και έστειλα τα στοιχεία με την καταγγελία μου στην ΕΕΤ. Ο λόγος που ξεκίνησε το θέμα είναι οτι λόγω τιμής άλλαξα σε Wind, αλλα μεγάλο λάθος, το mobile internet ΑΘΛΙΟ, μου ζητάγανε να πληρώσω τον λογαριασμό για να αποδεσμεύσουν το νουμερό μου, τους εξήγουσα οτι αυτο που λένε είναι παράλογο καθώς η υπηρεσία τους ήταν απαράδεκτη συγκριτικά με άλλους παρόχους και ότι εγώ δεν καταφερα να κάνω δουλειά μου με αυτό που πλήρωσα, και οτι θα ημουν χαρούμενος να εξηγήσω αυτούς τους λόγους σε ενα δικαστήριο, μετά απο την ορθή νομική πορεία το ξανασκευτήκανε και με απελευθερώσανε, αλλα η καταγγελία είχε ήδη γίνει.

Στην τελική μην ξεχνάμε, η φορητότητα είναι όπλο του καταναλωτή για να μην είναι πιόνι του κάθε παρόχου!

Πολύ χαίρομαι ανθρώπους που ψάχνουν το δίκιο και το κυνηγάνε μέσα σε αυτή την παράνοια!

Αν έβγαλεσ άκρη μπράβο σου!

Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις απλήρωτο λογαριασμό δεν μπορείς να πας από την μια εταιρεία στην άλλη. Με WIND είμαι ευχαριστημένος στην περιοχή μου, βέβαια όλες έχουν την ίδια πολιτική ανεξάρτητου εταιρείας τρώγονται.

Δημοσ.

Φιλε μου τα παραλες μου φαινεται!Προγραμμα 65 ευρω σου το εδωσαν 25?Γιατι δεν στο κανανε δωρο?Και εμεις χρησιμοποιούμε την φορητότητα ως μεσω πιεσης αλλα τετοια "δωρα" ποτε δεν μας εχουν κανει και ειμαι 10 χρονια συνδρομητης τους!!Το πολυ 40% εκπτωση παγιου!

Κι όμως έχει δίκιο... Μάλλον πρόκειται για εταιρικό πακέτο! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...