dekulinkgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ μετρια ταινια star wars.Μονο το τελευταιο 3λεπτο μου αρεσε.Δεν ξερω μαλλον λογω ηλικιας πλεον δυσκολα εντυπωσιαζομαι.
Silenzio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 μόλις γύρισα, και γαμώ τις ταινίες, εννοείται πολύ καλύτερη από τη περσινή. Ο Chirrut από τους αγαπημένους μου !!! 2
KilliK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 πολυ πολύ καλύτερη απο το 7 ε, δεν το λες και κατορθωμα.. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρκετά καλή πράγματι.
Wayward Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλό ήταν, ωραίο action, καλές γενικά ερμηνείες... μια χαρά γενικά. Ένα δυο παράπονα: Δεν προλάβαινες να δεθείς με τους χαρακτήρες οπότε δεν είχε ιδιαίτερο impact όταν κάποιος σκοτωνόταν, αλλά ίσως να μην ήταν αυτός ο σκοπός. Επίσης ο cgi Peter Cushing ήταν στο επίπεδο του uncanny valley στις περισσότερες φάσεις και εφόσον ήταν προφανές πως το cgi δεν το λες και τέρμα επιτυχημένο γιατί αποφάσισαν να τον δείχνουν φάτσα κάρτα τόσο πολύ
kirileman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το Αστρόσκονη, πάντως, πολύ πετυχημένο όνομα. 2
harisv Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ καλη η ταινια. Πολυ δραση , γρηγορος ρυθμος, και ωραιο δεσιμο με τα αλλα star wars.O Chirrut και ο φιλος του πολυ ωραιοι χαρακτηρες. Το μονο αρνητικο δεν δεθηκα με τους δυο πρωταγωνιστες. 2
nickmanak Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν την ειδα ακομη, αλλα απο περιεργεια ηθελα να ρωτησω αν στην ταινια ανοιξε φωτοσπαθο ο Vader.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Άνοιξε και στάξανε σωβρακάκια... 8
gavros10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Την είδε κανείς σε 3D? Αξίζει? Star wars δεν θα ξαναδω σε 3D. Η εικονες ειναι πανεμορφες και χανει πολλα ποιοτικα. Καλυτερα VMAX ή dolby atmos Ηταν οκ για standalone ταινια Πριν βγει ξεραμε οτι λογικα θα πεθανουν ολοι. Χαιρομαι που μας επιβεβαιωσαν και οντως πεθαναν ολοι. Επιτελους εγινε και αυτο σε ταινια. Η σκηνη στο τελος με τον darth vader εσπειρε. Εκτιμησα οτι δεν ηταν γεματο comic reliefs και το μονο χιουμορ που υπηρχε ηταν μαυρο απο εκεινο το ρομποτ και τον τυφλο τζενται. Δεν θα την ξαναβλεπα παντως μονος μου αμεσα. Περιπετεια στο συμπαν του star wars χωρις πολλα συναισθηματικα δεσιματα 4
Ntinaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παλι μεχρι λιγο πριν τη ληξη, πιστευα οτι το ζευγαρι θα ειναι οι γονεις της Rey απο το επεισοδιο 7! της εμοιαζε και παρα πολυ φατσικα και λεω δεν ειναι τυχαιο Επισης το τελος ηταν απιστευτο! η σκηνη με τον darth vader και ο πανικος με τους στρατιωτες που τρεχανε να γλιτωσουν με τα σχεδια του death star ηταν το κατι αλλο. τα αρνητικα ειναι οτι τα cgi ηταν μετρια εως κακα, αλλα ειχε αρκετα pratical effects και οτι η σκηνοθεσια ηταν φανερα κατωτερη απο το 7 1
Norone92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Star wars δεν θα ξαναδω σε 3D. Η εικονες ειναι πανεμορφες και χανει πολλα ποιοτικα. Καλυτερα VMAX ή dolby atmos Επειδή δεν έχω ξαναπάει ποτέ VMAX και σκέφτομαι να κλείσω για εκεί εισητήρια, αξίζει περισσότερο; Έχει καμιά διαφορά ποιοτικά; Γιατί είναι ίδια τιμή με κανονική αίθουσα απ' ό,τι βλέπω.
gavros10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή δεν έχω ξαναπάει ποτέ VMAX και σκέφτομαι να κλείσω για εκεί εισητήρια, αξίζει περισσότερο; Έχει καμιά διαφορά ποιοτικά; Γιατί είναι ίδια τιμή με κανονική αίθουσα απ' ό,τι βλέπω. Δεν χανεις κατι να πας, ισα ισα. Η αιθουσα χωραει τα διπλασια ατομα και η οθονη ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο την κανονικη αιθουσα. Ειναι οτι πιο κοντα εχουμε σε ΙΜΑΧ. Ταιριαζει να δεις star wars εκει
Ntinaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ναι να πας και να κατσεις κοντα στο μεσαιο διαζωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα