coffeex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sC9abcLLQpI 1
Norone92 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πολύ δυνατό trailer, από 'κει που ήμουν σε φάση "α ωραία, φαίνεται μια καλή Star Wars ταινία, ανυπομονώ", μόλις το είδα ήμουν "DECEMBER BETTER COME FAST ΓΑΜΩΤΟΚΕΡΑΤΟΜΟΥ". Ίσως δίνει πολλά hints για την ταινία, ίσως είναι φτιαγμένο με σκοπό να χτίσει hype, αλλά φαίνεται πως το κατάφερε. 1
lifeowner771 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Κανονισε μαλακα Παπακαλιατη να βγαλεις καμια ταινια παλι, να το δειξουν τα Χριστουγεννα και αυτο 7
coffeex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πολύ δυνατό trailer, από 'κει που ήμουν σε φάση "α ωραία, φαίνεται μια καλή Star Wars ταινία, ανυπομονώ", μόλις το είδα ήμουν "DECEMBER BETTER COME FAST ΓΑΜΩΤΟΚΕΡΑΤΟΜΟΥ". Ίσως δίνει πολλά hints για την ταινία, ίσως είναι φτιαγμένο με σκοπό να χτίσει hype, αλλά φαίνεται πως το κατάφερε. Από το trailer φαίνεται πολύ καλή και μακάρι να είναι και στο σινεμά. To θέμα είναι ότι έχει - ωραία μουσική - ωραίες μάχες - ωραίες τοποθεσίες - ωραία εφέ - καλούς ηθοποιούς (μόνο ο κάπτεν δεν .... κολλάει και τόσο..) Δώστε Mikkelsen στον λαό
Chrysostomos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δυνατό το τρέιλερ. Μακάρι να είναι καλή η ταινία.
michael92 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεύτερη female lead, το βλέπω σε λίγο καιρό να γίνεται Disney Princess φάση το Star Wars.
nickarmy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 και αρχίζει και κουράζει .. , βέβαια πολύ όμορφη θέλω να δούμε μια καθαρή νίκη της dark side ... 3
jpaokx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ghostbusters με γυναίκα πρωταγωνίστρια, Star Wars Force Awakes τα ίδια, Star Wars Rogue τα ίδια. Ετσι οπως πάει θα βγει και Rambo 5 με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Απλά δεν το μπορώ σε κάποια είδη ταινιών. Όσο για το τρέιλερ, είναι πολλά υποσχόμενο και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι μετρημένο. Δεν βγάζει όλες τις σκηνές στην φόρα (βλ. Superman v Batman). Ελπίζω να μας εκπλήξει και να δούμε κανέναν Κενόμπι! :) 2
Lautrec Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεύτερη female lead, το βλέπω σε λίγο καιρό να γίνεται Disney Princess φάση το Star Wars. Μακάρι... ...να έχεις άδικο. Δεν αξίζει τέτοια μοίρα το SW Εμένα πάντως δεν μου αρέσει καθόλου η πρωταγωνίστρια εμφανισιακά. Πιστεύω ότι ακόμα και ο Austin Powers θα ήταν καλύτερο female lead. Μου κάνει εντύπωση γιατί η Rey δεν ήταν τόσο χάλια εμφανισιακά και αυτό φαίνονταν και στα trailer (του TFA). Ghostbusters με γυναίκα πρωταγωνίστρια, Star Wars Force Awakes τα ίδια, Star Wars Rogue τα ίδια. Ετσι οπως πάει θα βγει και Rambo 5 με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Απλά δεν το μπορώ σε κάποια είδη ταινιών. Όσο για το τρέιλερ, είναι πολλά υποσχόμενο και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι μετρημένο. Δεν βγάζει όλες τις σκηνές στην φόρα (βλ. Superman v Batman). Ελπίζω να μας εκπλήξει και να δούμε κανέναν Κενόμπι! :) Μπα. Το Ghostbusters πήγε άπατο. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έχουμε τέτοιο trend
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τόσο breathing, μου θύμισε αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα