Προς το περιεχόμενο

Rogue One: A Star Wars Story

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει ό,τι ανέφερες...

Σαν ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ StarWars που είμαι (το 'δα το "4" στην ΜΟΝΗ αθηναική αίθουσα, τότε, στα 8 χρόνια μου), το Επεισόδιο 7 ήταν "ικανοποιητικό" (με μεγάλη δόση... επιείκιας). Το "Ρογκ-Ουάν" ήταν όμως φοβερό, έδωσε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στο Επεισόδιο 4 που αρχικά είδαμε, "ένωσε" πολλά πράγματα, ήταν Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ.

(Για να μην αναφέρω την ΠΙΟ ΕΠΙΚΗ εμφάνιση του "Νταρθούλη", που έχει γίνει σε ταινία StarWars!)

Ευελπιστώ σε νέες ΤΕΤΟΙΕΣ ταινίες, πχ. να δούμε ένα παρόμοιο "φλασμπάκ" για το ΠΩΣ έγινε ο Σόλο έτσι όπως τον πρωτογνωρίσαμε, κτλ.

• Like 2
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Σου ήρθε τελικά το BR τέλη Γενάρη? :P

Πχ. το "Rogue One" ΗΔΗ το παράγγειλα σε BluRay, τέλη του μηνός το παραλαμβάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά την είδα την ταινία σε 4 δόσεις για να καταφέρω να την τελειώσω.

Οι πιο πολλοι χαρακτήρες της ταινίας είναι πολύ αδύναμοι και αδιάφοροι. Ειδικά η κοπέλα... ούτε καν θυμάμαι το όνομά της :lol:

Σε κανένα σημείο δεν πείθει ότι είναι ηγέτης που θα την ακολουθούσαν οι επαναστάτες.

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η επίσης αδιάφορη κοπέλα από το force awakens... τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι άλλη!

Ο τυφλός τζεντάι που προσεύχεται συνέχεια σαν μοναχός του Αγίου Ορους επίσης μεγάλο fail.

Το μόνο που άξιζε ήταν η εμφάνιση του Darth στο τέλος και γενικά το τελευταίο 20λεπτο δράσης.

Οι άποψη μου θα φανεί αιρετική αλλά τα prequels για μένα ήταν πολύ καλύτερα παρά τις κακές κριτικές. Είχαν και σοβαρούς ηθοποιούς. Ειδικά το episode 3 ήταν πολύ δυνατό.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πέρασα ακριβώς την ίδια φάση με τον Stuckmann. Πριν λίγες μέρες, λίγο-πολύ ξεκίνησα ασυναίσθητα να χαζεύω όλα τα Star Wars (όχι τα prequel). Βάζω να δω λίγο από το IV, υποτίθεται μόνο την αρχή για να δω τη σύνδεση με το Rogue One, άντε να δω κι εκείνη τη σκηνή, άντε και την άλλη σκηνή, παίζει να είδα το 80% της ταινίας. Άντε λίγο και το V, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, πάλι τα ίδια. Το ίδιο και με το VI.

Λέω κάτσε να κάνω το ίδιο και με τις καινούργιες. Force Awakens στα γρήγορα; Δεν μπορούσα να πηδήξω σκηνή. Και αυτές που πέρναγα, το έκανα με κρύα καρδιά. Rogue One; Εμμμ... το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας δεν είναι τόσο ενδιαφέρον που να κάθεσαι να τα βλέπεις ξανά και ξανά. Άντε λίγο καμιά ατάκα από το ρομπότ, άντε λίγο και την πρώτη εμφάνιση του "I am one with the Force", ε, και μετά πάμε στο τέλος να δούμε τα καλά.

Νομίζω η ταινία δε θα γεράσει τόσο καλά. Αντίθετα με εντυπωσίασε πόσο καλά κράτησε το Force Awakens, που πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να μας άρεσε πολύ από νοσταλγία και συναισθηματική επένδυση. Σε μερικά χρόνια και αφού ολοκληρωθεί η τριλογία, θα ξέρουμε ακόμη καλύτερα. Άλλωστε θυμάμαι πολύ καλά, πως όταν πρωτοείδα το Phantom Menace, μου είχε αρέσει. Είχα περάσει καλά. Και λογικό είναι. Όπως είπα, υπάρχει συναισθηματική επένδυση, είναι δύσκολο να μην ενδιαφέρεσαι για κάτι που... ενδιαφέρεσαι. Είναι σαν να βλέπεις ταινία που παίζουν οι φίλοι σου. Μετά από λίγο καιρό όμως, και αφού δεις την ταινία 1-2 φορές ακόμη, ξεθολώνει το πράγμα, κρατάς τελικά και κουβαλάς μαζί σου αυτά που έχουν για σένα μεγαλύτερη αξία.

Θα συμφωνήσω και με το φινάλε: είναι πολύ καλή εποχή για να είσαι Star Wars fan.

https://www.youtube.com/watch?v=_GamrRXyIUs

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω η ταινία δε θα γεράσει τόσο καλά. Αντίθετα με εντυπωσίασε πόσο καλά κράτησε το Force Awakens, που πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να μας άρεσε πολύ από νοσταλγία και συναισθηματική επένδυση. Σε μερικά χρόνια και αφού ολοκληρωθεί η τριλογία, θα ξέρουμε ακόμη καλύτερα. Άλλωστε θυμάμαι πολύ καλά, πως όταν πρωτοείδα το Phantom Menace, μου είχε αρέσει. Είχα περάσει καλά. Και λογικό είναι. Όπως είπα, υπάρχει συναισθηματική επένδυση, είναι δύσκολο να μην ενδιαφέρεσαι για κάτι που... ενδιαφέρεσαι. Είναι σαν να βλέπεις ταινία που παίζουν οι φίλοι σου. Μετά από λίγο καιρό όμως, και αφού δεις την ταινία 1-2 φορές ακόμη, ξεθολώνει το πράγμα, κρατάς τελικά και κουβαλάς μαζί σου αυτά που έχουν για σένα μεγαλύτερη αξία.

• 5 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λογικά το επόμενο CinemaSins θα είναι για το Rogue One και γράφει κάποιος στα σχόλια "That Vader scene better be worth at least -5 sins".

Και τότε συνειδητοποίησα ότι μπορεί να διαφωνούμε όλοι συνεχώς και στα πάντα σχετικά με το Star Wars, αλλά τουλάχιστον όλοι συμφωνούμε ότι αυτή η σκηνή ήταν εκπληκτική. Υπήρξε κάποιος που να μην τον έπιασε;

Δημοσ.

εμενα. επειδη ανεκαθεν θεωρουσα τον Vader big pussy στις ταινιες. το "badassery" του πηγαζει απο το design και την φωνη του, αλλα οχι απο τις πραξεις του τις ιδιες.

δηλαδη εχεις στην ουσια ενα cyborg με υπερδυναμεις το οποιο σε ολες τις ταινιες σκοτωνει ανυπερασπιστους κοινους θνητους. στο ROTS σκοτωνει παιδακια ffs.

αλλα και οταν τα βαζει με Jedi, τι εχουμε;

εναν γερο ο οποιος αφηνει τον εαυτο του να σκοτωθει εκουσια.

ενα απειρο παιδι, το οποιο καταφερνει στο τελος να του ξεφυγει με ενα χερι κομμενο.

το ιδιο παιδι επιστρεφει αφου εχει ολοκληρωσει την εκπαιδευση του, και τον νικαει ευκολα μολις αφηνει τον θυμο να τον κυριευσει.

στην μαχη του με τον Kenobi στον Mustafar εχασε. ε-χα-σε. και ηταν σχεδον νεκρος μεχρι που τον εσωσε ο Emperor. ο οποιος και τον εχει ως την bitch του απο τοτε.

εναν λαθρεμπορα να τον αιφνιδιαζει απο πισω και να αποτυγχανει να προστατεψει το Death Star. λαθρεμπορας, ουτε καν Jedi.

επομενως για ποια κουλ σκηνη στο τελος του R1 μιλαμε; 

Vader is a pussy. 

υγ. ναι ξερω για το EU. εκει μπηκαν στον κοπο να δικαιολογησουν το badassery του. μιλαω για τις ταινιες μονο.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι η φωνή και το παρουσιαστικό του είναι που τον κάνουν bad ass. Αν έβγαζε την μάσκα από την πρώτη ταινία όπως έκαναν στον Kylo Ren θα είχε απομυθοποιηθεί όλο αυτό.

Δημοσ.

Ο darth vader είναι badass χαρακτήρας αλλά στις ταινίες μένει μόνο στα λόγια και το image επειδή περιορίζεται από το σενάριο και το plot armor των αντιπάλων του.
O vader είχε κλειδώσει το luke με τα όπλα του αλλά επειδή ο ήρωας της ταινίας αν και rookie pilot και amateur force user έπρεπε να καταστρέψει το death star ρίχνοντας τορπίλη στον αντιδραστήρα μέσω ενός βολικά τοποθετημένου εξαεριστήρα κάποιος έπρεπε να απασχολήσει το κακό της υπόθεσης από το να σκοτώσει τον ήρωα.
O luke ξέφυγε στο bespin γιατί έκανε άλμα αυτοκτονίας και σώθηκε γιατί έπεσε μέσα σε επίσης βολικά τοποθετημένες σωληνώσεις.
O Vader δεν πάλευε να σκοτώσει το luke στη τελική τους μάχη ήθελε μόνο να τον στρέψει στην σκοτεινή πλευρά. Ο luke με μόνο μερικές εβδομάδες εκπαίδευσης από το yoda δεν είχε καμιά ελπίδα να νικήσει το vader.
Δεν εξετάζω τα επεισόδια 1,2,3 γιατί πρόκειται για disaster films.

Η σκηνή του vader στο rogue one  μπήκε για να δημιουργήσει hype και να σπρώξει τη ταινία και θυμάμαι ήταν η μοναδική σκηνή στο κινηματογράφο που είχε ενθουσιαστεί το κοινό.
Σε μια κακή ταινία με πρωταγωνιστές rebels που ύστερα από τη προβολή της ταινίας δεν θυμάσαι καν τα ονόματα τους με cgi tarkin και leia η σκηνή του vader ήταν η μοναδική κουλ σκηνή της ταινίας.

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος ο Prowse ειχε τσαντιστει oταν ειδε τον Vader στο σινεμα με την φωνη του JEJ, γιατι δεν ηξερε οτι θα αντικαθιστουσαν την δικια του.

παντως ο Οrson Welles που ηθελε αρχικα ο Lucas, δεν θα ηταν ασχημος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...