KilliK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ακριβως οπως το ειπες.Επειδη ακριβως τετοιες σκηνες ελειπαν απο προηγουμενες οταν επρεπε να μπουν,γιαυτο και δεν προκαλουσαν καποιο(θετικο)συναισθημα ή ενθουσιασμο να τα βλεπουμε σε spinoff star wars εν ετη 2017. Πιο πολυ υπηρχε χαρα επειδη ειδαμε που λεμε και ενα γνωριμο χαρακτηρα και σκηνες απο τις προηγουμενες ταινιες. Επρεπε να ειχε βγει πολυ πιο παλια(λιγο πιο μετα το 3)η εν λογω ταινια. Α και μιας και αναφερθηκε και πιο πισω,ο emperor που εξαφανιστηκε?Σουβλακια με τον Yoda ετρωγε σε κανενα αλλο γαλαξια ? δηλαδη ηταν το fan service που ελειπε απο τις προηγουμενες ταινιες. μαλιστα. μολις περιγραψες μια απο τις μαστιγες του συγχρονου σινεμα διασκεδασης. τα στουντιο να κοιτανε πως θα ικανοποιησουν τα fanboys, με την ποιοτητα της ταινιας να εχει αφηθει στην μοιρα της. ετσι καταληξαμε να εχουμε στην μεση του Rogue One μια τελειως αχρηστη σκηνη που δεν εξυπηρετουσε τιποτα στν εξελιξη της πλοκης. και τα fanboys να παραμιλανε για την τελευταια σκηνη ενω ηδη εχουν ξεχασει τι συνεβει στους κεντρικους ηρωες της ιστοριας πριν ενα λεπτο. πετυχε να δεσει το κοινο με τους χαρακτηρες της η ταινια, γιαυτο συγκινηθηκαν στο τελος. βεβαια. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 εγώ επίσης πραγματικά χάρηκα με τον Vader, όπως νομίζω ξαναείπα ήταν σαν να τον έβλεπα πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, αλλά γενικότερα + αρκετές μέρες την προβολή, ε δε μπορώ να πώ ότι είδα κάτι παραπάνω από ένα στουντιακό προιόν... καλογυρισμένο και ευχάριστο και πολύ προσεγμένο μεν, προιον δε... και αυτή η πλαστικούρα του δεν με αφήνει να το κρατήσω και στη μνήμη μου παραπάνω από μερικές μέρες...
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 δηλαδη ηταν το fan service που ελειπε απο τις προηγουμενες ταινιες. μαλιστα. μολις περιγραψες μια απο τις μαστιγες του συγχρονου σινεμα διασκεδασης. τα στουντιο να κοιτανε πως θα ικανοποιησουν τα fanboys, με την ποιοτητα της ταινιας να εχει αφηθει στην μοιρα της. ετσι καταληξαμε να εχουμε στην μεση του Rogue One μια τελειως αχρηστη σκηνη που δεν εξυπηρετουσε τιποτα στν εξελιξη της πλοκης. και τα fanboys να παραμιλανε για την τελευταια σκηνη ενω ηδη εχουν ξεχασει τι συνεβει στους κεντρικους ηρωες της ιστοριας πριν ενα λεπτο. πετυχε να δεσει το κοινο με τους χαρακτηρες της η ταινια, γιαυτο συγκινηθηκαν στο τελος. βεβαια. Οχι δεν ειπα αυτο.Ειπα οτι ηταν κατι που επρεπε να το βλεπαμε σε παλιοτερες ταινιες που εδενε αναλογα παρα στο rogue one. Επισης Killik να μας συγχωρεις 1)Που δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα μεταξυ μας και 2)Που το Star Wars ανεκαθεν δεν ηταν ταινιες που διεκδικουσαν Οσκαρ για τις ερμηνειες/πλοκη. 3)Που φανατιζεσαι τοσο πολυ υπο την εννοια του οτι ή μια ταινια θα σαρεσει παρα πολυ(9/10 που λεμε)ή θα ειναι για τα μπαζα,με λιγα λογια των ακρων. Αν δεν ικανοποιησεις πρωτα και κυριως το κοινο/οπαδους ποιον θα ικανοποιησεις? Α και η ταινια για οποιον δεν το πηρε χαμπαρι δεν ειχε (πραγματικους)κεντρικους ηρωες. Σε κανονικη ταινια star wars θα ηταν κατι σαν βουβα προσωπικα/3οι ρολοι αυτοι των Jyn και Cassian,γιαυτο και δεν ειχαν πολυ χρονο και γιαυτο και αφησαν μια γλυκοπικρη γευση στους περισσοτερους και βλεπαμε παντου το κλασσικο να λεγεται(δεν αναπτυχθηκαν οι χαρακτηρες αρκετα/δεν ειχαν αρκετο χρονο στην οθονη). Το Rogue One ειναι μια Spinoff ταινια που βγηκε αποκλειστικα σαν αρμεγμα του ονοματος Star Wars επειδη το Star Wars 8 αργει,τιποτα παραπανω. 1
bilya Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 @fulgore βασικά κλείνει ένα τεράστιο plot hole της πρωτης ταινίας. Μην ξεχνάτε οτι ο στοχος της Ντίσνεϊ δεν είμαστε εμείς αλλα νέα παιδιά που θα κατσουν να δουν την original τριλογια για πρωτη φορα κ απλα θα γελάνε ή θα βαριουνται με αυτα που θα βλέπουν... 2
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 @fulgore βασικά κλείνει ένα τεράστιο plot hole της πρωτης ταινίας. Μην ξεχνάτε οτι ο στοχος της Ντίσνεϊ δεν είμαστε εμείς αλλα νέα παιδιά που θα κατσουν να δουν την original τριλογια για πρωτη φορα κ απλα θα γελάνε ή θα βαριουνται με αυτα που θα βλέπουν... Οταν λεμε νεα παιδια για ποσο νεα μιλαμε? Plot hole ναι εκλεισε αλλα δεν δικαιολογει αυτο ολοκληρη νεα ταινια/spinoff. Το οτι ο Κινεζος αρεσε/εμεινε στους περισσοτερους που ειδαν την ταινια(απο τους καλους εννοω γιατι απο τους κακους ο Vader κλασσικα μονοπωλησε το ενδιαφερον)δεν ειναι γιατι ειχε σημαντικοτερο ρολο ή παραπανω χρονο στην μεγαλη οθονη. 1
bilya Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Οταν λεμε νεα παιδια για ποσο νεα μιλαμε? Plot hole ναι εκλεισε αλλα δεν δικαιολογει αυτο ολοκληρη νεα ταινια/spinoff. Το οτι ο Κινεζος αρεσε/εμεινε στους περισσοτερους που ειδαν την ταινια(απο τους καλους εννοω γιατι απο τους κακους ο Vader κλασσικα μονοπωλησε το ενδιαφερον)δεν ειναι γιατι ειχε σημαντικοτερο ρολο ή παραπανω χρονο στην μεγαλη οθονη. το taget group είναι 8-15 παρότι δεν είναι παιδιάστικες βλακείες οι ταινίες. υγ. δεν φαντάζεστε πως πουλάνε τα παιχνίδια star wars (τουλαχιστον στο uk)
jpaokx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τώρα τι ψάχνετε να βρείτε ρε παιδιά; Πραγματικα.... Ο ένας σου πετάει ότι η ταινία είναι φίλερ(!!!). Ανάθεμα και αν ξέρει τί είναι το φίλερ και τί το spinoff. Μετά σου βγαίνει ο υπερ-κριτικός και θεωρεί τελείως ουφο τον vader, Βγαίνει ο vader, η ταινία είναι πατάτα. Δεν βγαίνει ο vader, η ταινία θα ήταν πατάτα. Μάλλον, θα θέλανε τον Vader να κάνει παπάδες σε spinoff ταινία. Χρησιμοποιήθηκε ο χαρακτήρας του όσο έπρεπε και καλώς τον χρησιμοποίησαν τόσο. Η ταινία ήταν καθαρά Star Wars ταινία του 80 (όχι σαν τα τραγικά καινούρια star wars). Είναι αρκετά καλή ταινία που την κατατάσσω μετά το Empires Strikes Back και ίσα με RoJ και ΝΗ (και εννοείται καλυτερη της πρόσφατης φτηνης αντιγραφής του NH). Είχε καλό στόρυ, κάλυψε ωραια το plot hole του NH και έδεσε το τέλος αψογα με εκείνη την ταινία. Οι καταστροφές και οι μάχες είναι φοβερές. Και το τέλος με τον Vader ήταν αυτό που ήθελε απεγνωσμένα ο fan κόσμος να δει απεγνωσμένα (και αποζημιώθηκε μια χαρά). Αυτά που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν: - Λίγο το CGI (αν και η προσπάθεια ηταν αρκετα καλή!), - Κάποιοι χαρακτήρες δεν νομίζω να χρειάζονταν - Ίσως να ήθελα να δω κάποιους ξεχασμένους-κρυμένους Jedi που θα τους έβρισκε ο Vader (χοχοχοχοχο) Με λίγα λόγια: Ήταν καλή ταινία (όχι σούπερ). Είχε τις δικές του ατέλειες. Αυτό που μου μένει σε σύγκριση με κάποιες άλλες ταινίες star wars είναι ότι θα την ξαναδώ. Ελπίζω να αξιοποιήσουν και άλλο το Star Wars story και να βγάλουν και άλλες καλές ταινίες. Το υλικό είναι αρκετό και μπορουν να βγάλουν χίλια πράγματα από εκεί. Εγώ σαν fan, θέλω να βλέπω vader, jedi, rebels, αστρομαχίες. Αυτά αγάπησε ο κόσμος. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RjR71XpAu0I 1
petran91 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Συγγνώμη που ρωτάω μια σίγουρα απαντημένη ερώτηση σε προηγούμενες σελίδες, όμως είναι αρκετά μεγάλο το νήμα.Έχει νόημα να την δει κάποιος που δεν έχει ιδέα από Star Wars ή δεν θα καταλάβει τίποτα?
harisv Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ναι βλεπεται. Οι χαρακτηρες ειναι καινουργιοι και το story ειναι σχετικα ανεξαρτητο, απλα σε προετοιμαζει για καποια γεγονοτα που γινονται στο star wars 4 . 4
Norone92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Συγγνώμη που ρωτάω μια σίγουρα απαντημένη ερώτηση σε προηγούμενες σελίδες, όμως είναι αρκετά μεγάλο το νήμα. Έχει νόημα να την δει κάποιος που δεν έχει ιδέα από Star Wars ή δεν θα καταλάβει τίποτα? Ίσως είσαι λίγο εκτός κλίματος εφόσον δεν έχεις δει τα υπόλοιπα, αλλά την πλοκή θα την καταλάβεις και μάλιστα δε θα ξέρεις το τέλος. Κάποια references και χαρακτήρες δε θα τα καταλάβεις αλλά δε συμβάλλουν ιδιαίτερα στα βασικά.
petran91 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστώ.Εκεί που δεν είχα να δω ταινία για σήμερα, μόλις απέκτησα λοιπόν
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστώ. Εκεί που δεν είχα να δω ταινία για σήμερα, μόλις απέκτησα λοιπόν Πειρατής, πειρατής;
petran91 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Πειρατής, πειρατής; Μιλάμε για επί πληρωμή ενοικίαση σε γνωστή πλατφόρμα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστώ. Εκεί που δεν είχα να δω ταινία για σήμερα, μόλις απέκτησα λοιπόν Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω πως θα φανεί σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ Star Wars. Και ακόμη μεγαλύτερη περιέργεια να δω με τι είδους διάθεση θα δεις μετά το επόμενο (χρονικά), δηλαδή την original ταινία του 1977 (που λέγεται απλά Star Wars ή Star Wars Episode IV: A New Hope). Λοιπόν, την είδα κι εγώ χθες: Το ύφος της συγκεκριμένης ταινίας είναι πιο σοβαρό, χωρίς ευτυχώς να λείπει και το χιούμορ, αλλά είναι σε πιο μικρές δόσεις. Γενικά δεν έχει αίσθηση παραμυθιού. Έχω την εντύπωση ότι απευθύνεται περισσότερο σε ενήλικες τριαντάρηδες, παρά στο κοινό του Star Wars. Τίποτα κακό με αυτό, καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιες ταινίες Star Wars. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καμία τέτοια, τα σοβαρά στοιχεία του Star Wars τα παίρναμε από τα βιντεοπαιχνίδια και (φαντάζομαι) τα βιβλία. Αλλά ιδιαίτερα από τη στιγμή που βγαίνουν έξω από τη νέα τριλογία (η οποία κράτησε στο VII το αυθεντικό κλίμα), απλά ίσως υπάρξει μια κακή σύνδεση με τις άλλες ταινίες. Και φαντάζομαι ότι ίσως είναι βαρετή και κουραστική για 14χρονους (χωρίς να είμαι σίγουρος). Από την άλλη, αν ένας ενήλικας έχει σκοπό να κάτσει να τις δει, έχω την εντύπωση ότι θα ήταν καλή αρχή να δει το Rogue One, προτού δει το Episode IV. Νομίζω η ταινία θα αναβαθμίσει το περιεχόμενο της IV και θα της δώσει μεγαλύτερη αξία. Δηλαδή ακριβώς το ανάποδο από τα prequels, που για μένα καταστρέφουν πολλά από τα καλά στοιχεία των αυθεντικών ταινιών (βλέπε μιντικλόριανς). Από εκεί και έπειτα, καλοί οι χαρακτήρες, αλλά θα έπρεπε να έχουν λίγο μεγαλύτερη ανάπτυξη, καλό το χιούμορ, αλλά θα το ήθελα σε περισσότερες δόσεις, καλή η σκηνοθεσία, αλλά ορισμένα πράγματα ήταν κάπως προχειροφτιαγμένα, μάλλον λόγω έλλειψης χρόνου, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το CGI γενικότερα, με εξαίρεση όμως... εμμ... ορισμένα πρόσωπα, καλή η κεντρική ιδέα του σεναρίου, αλλά ωραία θα ήταν να υπήρχε και κάτι πιο απρόβλεπτο. Η μουσική ήταν το χειρότερο πράγμα στην ταινία. Απίστευτη προχειροδουλειά, από τις λίγες. Αλλά αυτοί είχαν ακόμη λιγότερο χρόνο, κάπου άκουσα ότι έπρεπε να τη φτιάξουν σε 1 μήνα (!), οπότε απλά έγραψαν το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάθε συνθέτη. Τι να κάνουν κι αυτοί... ΑΛΛΑ πέρα από όλα τα παραπάνω που παρόλα τα ελαττώματα συνιστούν μια γενικότερα αρκετά καλή ταινία, απλά όχι κάτι εξαιρετικό, η ταινία έχει 1-2 δυνατά χαρτιά, μερικές πολύ δυνατές στιγμές, που για τους φαν του σύμπαν του Star Wars, μπορούν να τους φτιάξουν την ταινία. Και σε μένα συνέβη, επίσης, αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα την ταινία και που υπάρχει η ταινία, έστω και για αυτές τις στιγμές. Όσοι την είδατε, ήδη ξέρετε για τι πράγμα μιλάω. Θα αναφέρω μόνο κάτι σε spoiler που δεν πολυδιάβασα κανέναν να αναφέρει, ίσως γιατί ήταν πολύ προφανές και μόνο σε μένα ξέφυγε: SPOILER Μετά την επική, αδιανόητα καλή, ίσως η πιο κουλ στιγμή ever του χαρακτήρα Darth Vader που απλά σκοτώνει σαν μύγες τους πάντες, ο τρόπος που τα σχέδια πηγαίνουν από χέρι σε χέρι και περνούν μέσα από το κεφάλι της βελόνας μέχρι να φτάσουν στο σκάφος όπου βρίσκεται η Λέια, μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ. Δηλαδή είχα κανονικά αγωνία, είχα σφιχτεί, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η ταινία θα τελειώσει ΑΚΡΙΒΩΣ στο σημείο που ξεκινάει το IV, θεωρούσα ότι θα τελειώσει με κανένα μεγάλο πανηγύρι όπου θα τους λένε "ευχαριστούμε που βρήκατε τα σχέδια" ή (το πιθανότερο γιατί το φαντάστηκα ότι θα πεθάνουν όλοι) "οι άνθρωποι αυτοί θυσιάστηκαν για εμάς, ας κάνουμε ότι καλύτερο" μπλα μπλα, ηρωική μουσική, τέλος. Αλλά αυτό που συμβαίνει, που περνάνε τα σχέδια από χέρι σε χέρι, σε ένα σκοτεινό αστρόπλοιο και ξαφνικά ανάβουν τα φώτα και είναι το λευκό σκάφος της Λέια από την αρχή του IV που "ψιλοδραπετεύει" στο τέλος, αλλά όχι στα αλήθεια, γιατί όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στην συνέχεια, τι συμβαίνει στο IV και ότι τους συλλαμβάνουν κανονικότατα... πωπω, με ήρθαν δάκρυα, σφίχτηκα, το μόνο που ήθελα μετά ήταν να βάλω να δω το IV εδώ και τώρα, να δω τον Luke να ανατινάζει το Death Star. Και να πως κάνουμε prequel ρε Lucas. Τι ευλογία ήταν που παρέδωσες το Star Wars...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα