Προς το περιεχόμενο

Rogue One: A Star Wars Story

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα τη ταινία τη προηγούμενη εβδομάδα και μπορώ να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλή!Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω δει κανένα star wars,απλά φυσικά έχω μια ιδέα στο τι έχει γίνει. Τη ταινία μπορούν να τη δουν και άτομα που δεν έχουν δει τα προηγούμενα,

Χανεις ολη την μαγεια... Ειδες darth vader και δεν καταλαβες τι ειδες, ενω εγω οταν ακουσα το soundtrack και τον ειδα (εν δραση) ανατριχιασα..

• Like 1
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα ισχυει γιατι ειχε παραπανω χρονο απο την κορουλα του απο πλευρας χρονου οθονης ή τα γνωστα ρομποτακια :P

Δημοσ.

εκανα μια προσπαθεια σημερα,αλλα δεν τραβουσε.στο πρωτο μισαωρο,τετοια νυστα,ουτε μετα απο τριημερο ξενυχτι.την επεσα για κανα 15λεπτο.στην συνεχεια,λιγο κανα παιχνιδακι στο κντ,λιγο σερφαρισμα,περασε το 2ωρο και τελειωσε το μαρτυριο.μαλλον μεγαλωσα πολυ.

Δημοσ.

εκανα μια προσπαθεια σημερα,αλλα δεν τραβουσε.στο πρωτο μισαωρο,τετοια νυστα,ουτε μετα απο τριημερο ξενυχτι.την επεσα για κανα 15λεπτο.στην συνεχεια,λιγο κανα παιχνιδακι στο κντ,λιγο σερφαρισμα,περασε το 2ωρο και τελειωσε το μαρτυριο.μαλλον μεγαλωσα πολυ.

Ναι, ειδικά το να παίζεις παιχνίδι στο κινητό την ώρα που βλέπεις ταινία είναι ένα από τα πρώτα σημάδια ότι ηλικιακά έχεις πλέον περάσει σε άλλο, ωριμότερο στάδιο.

• Like 8
Δημοσ.

Ναι, ειδικά το να παίζεις παιχνίδι στο κινητό την ώρα που βλέπεις ταινία είναι ένα από τα πρώτα σημάδια ωριμότητας.

Βασικα οχι μονο αυτο ,αλλα ακομα και το γεγονος οτι ηθελε με το ζορι να δει την ταινια ενω εβλεπε οτι δεν του αρεσε.

περασε το 2ωρο και τελειωσε το μαρτυριο.μαλλον(δεν)μεγαλωσα πολυ.

fixed :D

Δημοσ.

Οι Jedi και η Δύναμη έχουν μπει στο περιθώριο με τον κανούριο ιδιοκτήτη του franchise.

εεεε βασικά η Disney παει να το ξαναζωντανέψει αυτο. Καποιοι δεν ξερετε τι βλέπετε οι jedi του 1-2-3 πανε. Δεν υπάρχουν στα 4-5-6 οποτε δεν γίνεται να υπάρχουν ξαφνικά κ στο 7. Επισης ένα γενικότερο σχόλιο καποιοι ξαναδεστε την original τριλογία να δείτε ΤΑ plotholes κ τις ευκολίες. Απολαύστε τις ταινίες κ να παρακαλαμε η Disney να γυρισει τπτ με kotor.
  • Like 1
Δημοσ.

Ειδα την ταινια και ενω το προηγουμενο (και τελευταιο της σειρας περσι) μου φανηκε βλακεια αυτο μου αρεσε πολυ και μου εδωσε ελπιδες για του χρονου.Μαλλον ωριμασε η disney και θα επιδειξει την σοβαροτητα που χρειαζεται η σειρα Star Wars και τον σεβασμο στους fans .

Οση ωρα και να ηταν την καταευχαριστηθηκα και ευτυχως δεν ειχε και πολυ κοσμο στο village.Ο Vader στο τελος της ταινιας ηταν φανταστικος και ο καλυτερος επιλογος στην ταινια.

Δημοσ.

δε παιζει το βιντεο.μπορείς να βάλεις ένα άλλο που να παίζει για να καταλάβω ποιο εννοείς?

Το αφαιρεσανε λογω δικαιωματων :(

(η σκηνη του vader ηταν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...