Προς το περιεχόμενο

Rogue One: A Star Wars Story

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πράγματα που μου αρέσουν αφορούν spoiler για αυτό και δεν τα γράφω αναλυτικά (πιστεύω τα spoiler απαγορεύονται).

Αν μπορώ να πω κάτι είναι ότι κατάφερε να κάνεί σε μια ταινία όσα καταφεραν να κάνουν οι προηγούμενες ταινίες σε ολόκληρες τριλογίες.

Αν κάποιος δεν με συμπαθεί καλό θα ήταν να μην σπαμαρει το inbox μου και το thread κάνοντας παράθεση 15 φορές αυτά που γράφω (εκτός κι αν αυτό είναι συζήτηση για κάποιους).

• Like 1
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει spoiler tag αν θες να γράψεις spoiler, απαγορεύονται εκτός, όχι εντός. :P

Δημοσ.

Αν κάποιος δεν με συμπαθεί καλό θα ήταν να μην σπαμαρει το inbox μου και το thread κάνοντας παράθεση 15 φορές αυτά που γράφω (εκτός κι αν αυτό είναι συζήτηση για κάποιους).

?

Δημοσ.

Λοιπον μολις γυρισα απο την ταινια... Απλα γαμησε! Αποψεις του τυπου "εγω δεν ειμαι φαν, την ειδα, δεν μου αρεσε" καλυτερα να μην υπαρχουν καν. Οποιος ειναι φαν μπορει να κρινει, οι υπολοιποι ας δουνε τελειοι ξενοι.

Περι της ταινιας. Ειχε τα παντα. Μαχες απειρες, universe (πλανητες, οντα κτλ), τελεια cgi που ταινιες τυπου superman θα επρεπε να ζηλευουν, και φυσικα ΓΑΜΑΤΟ τελος!!!

Καλα η σκηνη του vader ειναι απλα μια ταινια απο μονη της... Καθηλωτικος, brutal και αμειλικτος. Ακριβως αυτο που επρεπε. Μονο και μονο για αυτη την σκηνη πληρωνα ξανα full price 7.5 ευρω.

Επισης καναν και την συνδεση με το episode 4.

Κατι τελευταιο, μου αρεσε πιο πολυ απο το 7, καθως το 7 ειχε πολλες μλκιες που εχουν συζητηθει απειρες φορες.

Οι fans να το δειτε οπωσδηποτε, οι υπολοιποι δεν ξερω. Αν δεν εχεις πιασει την μαγεια απο την αρχη ποιο νοημα?..

8.5/10

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπον μολις γυρισα απο την ταινια... Απλα γαμησε! Αποψεις του τυπου "εγω δεν ειμαι φαν, την ειδα, δεν μου αρεσε" καλυτερα να μην υπαρχουν καν. Οποιος ειναι φαν μπορει να κρινει, οι υπολοιποι ας δουνε τελειοι ξενοι.

Περι της ταινιας. Ειχε τα παντα. Μαχες απειρες, universe (πλανητες, οντα κτλ), τελεια cgi που ταινιες τυπου superman θα επρεπε να ζηλευουν, και φυσικα ΓΑΜΑΤΟ τελος!!!

Καλα η σκηνη του vader ειναι απλα μια ταινια απο μονη της... Καθηλωτικος, brutal και αμειλικτος. Ακριβως αυτο που επρεπε. Μονο και μονο για αυτη την σκηνη πληρωνα ξανα full price 7.5 ευρω.

Επισης καναν και την συνδεση με το episode 4.

Κατι τελευταιο, μου αρεσε πιο πολυ απο το 7, καθως το 7 ειχε πολλες μλκιες που εχουν συζητηθει απειρες φορες.

Οι fans να το δειτε οπωσδηποτε, οι υπολοιποι δεν ξερω. Αν δεν εχεις πιασει την μαγεια απο την αρχη ποιο νοημα?..

8.5/10

Ποιες ειναι οι απειρες μαχες που ειχε ακομα απορω περαν του τελευταιου 20λεπτου περιπου.

Το φοβερο τελος επισης δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει αλλα τεσπα γνωμες ειναι αυτες.

Δημοσ.

Καθ'ολη την διάρκεια της ταινίας έχει μάχες, τόσες όσες είχαν και οι παλιές οι ταινίες με εξαίρεση το 2,3 που είχαν πάρα πολλές.

Όχι ρε το τέλος δεν γάμησε, έπρεπε να φύγουν και να ζήσουν, να έχει happy ending. Ούτε που έκαναν την σύνδεση με το 4.

• Like 1
Δημοσ.

Καθ'ολη την διάρκεια της ταινίας έχει μάχες

Προσωπικα οταν λεω μαχη εννοω κυριως τετοια οπως την τελικη.Τωρα αν εσυ πχ θεωρεις μαχη

στο σημειο που πεθαινει ο πατερας της κεντρικης απο την βομβα ενος αεροσκαφους τοτε τι να πω....

Δημοσ.

Η ταινία είναι γεμάτη μάχες και δράση (η ευρύτερη έννοια) σε χορταστικές δόσεις, σωστά μοιρασμένες. Κάποιοι ξέχασαν το χαμό στον Jedha με την κορυφαία σκηνή απόδρασης, όπως ξέχασαν και την επίθεση στον Eadu.

Δημοσ.

Κάποιοι ξέχασαν το χαμό στον Jedha με την κορυφαία σκηνή απόδρασης, όπως ξέχασαν και την επίθεση στον Eadu.

Ισχυει ,βεβαια δεν ειχε την ιδια εκταση με αυτη του τελους.

Δημοσ.

Η ταινία ήταν ωραία αν και μου χτύπησε λίγο άσχημα που δεν είδα τα κλασσικά κίτρινα γράμματα στην αρχή με την θεϊκή μουσική. 

Όσο αφορά την υπόθεση το περίμενα ότι δεν θα είχε happy ending.

Δημοσ.

Είδα τη ταινία τη προηγούμενη εβδομάδα και μπορώ να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλή!Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω δει κανένα star wars,απλά φυσικά έχω μια ιδέα στο τι έχει γίνει. Τη ταινία μπορούν να τη δουν και άτομα που δεν έχουν δει τα προηγούμενα,

Δημοσ.

Είδα τη ταινία τη προηγούμενη εβδομάδα και μπορώ να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλή!Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω δει κανένα star wars,απλά φυσικά έχω μια ιδέα στο τι έχει γίνει. Τη ταινία μπορούν να τη δουν και άτομα που δεν έχουν δει τα προηγούμενα,

Προσωπικα ποτε μου δεν καταλαβα την παραπανω νοοτροπια,του να παει καποιος να δει ταινια ετσι σκορπια χωρις να εχει δει τις προηγουμενες μερες μερικες απο τις πιο παλιες οι οποιες βλεπονται μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...