Wayward Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί όταν δεν ήταν disney δεν είχε μέσα 10χρονα? Οι περισσότεροι από εμάς δημοτικό είμασταν όταν είδαμε τα original. Παιδικές ταινίες είναι ουσιαστικά τα Star Wars. 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πρόλαβες cinema, nice, εγώ σε VHS φορώντας σεντόνι και κρατώντας το πλάστη της γιαγιάς μου Εννοείτε είναι παιδικές για αυτό πας καθημερινή after dark 2
Apoll Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Επισης μεγαλη ξεφτιλα που φαγαμε 20λεπτα χοντρικα για διαφημισεις.Σκετη απογοητευση ο κινηματογραφος σε αυτο το κομματι. Στα της ταινιας τωρα. Στην Βρετανία το σύνηθες είναι περίπου ~45 λεπτά διαφημίσεις και movie trailers. Ευτυχώς οι διαφημίσεις ήταν για αμάξια (Seat, Merc, Abarth Spyder, BWM, Audi R8 να κανει 8αρια, Porsche), δυστυχώς τα trailers ήταν όλα παιδικά που κόβεις φλέβες, εκτός του Mummy (το οποίο δείχνει παιδικό), και Assasins Creed (το οποίο προέρχεται από παιχνίδι). χαχαχα
Wayward Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πρόλαβες cinema, nice, εγώ σε VHS φορώντας σεντόνι και κρατώντας το πλάστη της γιαγιάς μου Εννοείτε είναι παιδικές για αυτό πας καθημερινή after dark Μεγάλος είμαι αλλά όχι τόσο μεγάλος Μόνο το τρίτο είδα σινεμά, θυμάμαι με πήγε ο πατέρας μου, ήμουν 7-8 χρονών τα άλλα δύο θερινό στο μέρος που πήγαινα διακοπές σαν παιδί! 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Nα πεις 20 λεπτα τρεηλερς, δλδ ξερωγω 7-8 τρεηλερς παει στο διαολο, 20 λεπτα ομως διαφημισεις με το κλασσικο ελληνικο κρυοκωλο ''χιουμορ'' για πιτσες-καρτες και τα λοιπα, ειναι μαρτυριο... και στα καπακια 1 τρεηλερ και μπαμ ταινια... θυμαμαι μικρος αρχες-μεσα 90ς που οριακα χαιρομουν το ιδιο να παω σινεμα για να δω τρεηλερς και το ιδιο να δω την ιδια την ταινια 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλά αυτό... ...Μπήκαμε 22:25 στην αίθουσα και ως τις 23:05 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ αρχίσει το έργο, ήταν... διαφημίσεις! Έλος πια!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι τόσο διαφήμιση UK όταν ήμουν, Για Ελλάδα αφού το ξέρετε ότι έχει διαφημίσεις και @@ γιατί δεν πάτε πιο μετά?! Έχω να πάω on-time από δεν ξέρω και εγώ ποτε. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί είχε διαφορετικo theme (music)? Θα το καταλάβαινα άμα είχαν σκοπό να κάνουν πολλά spin-off ώστε να είναι αναγνωριστική η μουσική αλλα για μια μονο ταινία?! Δεν ξέρω δεν μου άρεσε καθόλου και το βρίσκω δύσκολο να σου αρέσει κάτι διαφορετικό ακόμα και καλο να είναι μετά από τόσες δεκαετίες που είναι χαραγμένο στο μυαλό.
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τα trailer που θυμαμαι ηταν για μια ταινια του Will Smith κοινωνικη,μια Ελληνικη με ταχα μου την Σμυρνη,και μια του Matt Damon.Ολα τα αλλα διαφημισεις για MnMs,coca cola,χρεωστικες καρτες και λοιπες μπουρδες. Με λιγα λογια ωρα προβολης 3η ωρα ταχα μου και βγηκαμε εξω καλες 5μισι.
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ίσως από τα καλύτερα star wars ever. Απολυτα αναλυτικος στο παραπανω
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Απολυτα αναλυτικος στο παραπανω Καλά, δεν είναι λες και γράφει κανένας πραγματικές "αναλύσεις" εδώ μέσα. Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο, που ακόμη και έμπειροι κριτικοί δεν γνωρίζουν να κάνουν σωστά (και απαιτεί και την ικανότητα να γίνει διάλογος, κάτι ακόμη πιο σπάνιο).
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Καλά, δεν είναι λες και γράφει κανένας πραγματικές "αναλύσεις" εδώ μέσα. Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο, που ακόμη και έμπειροι κριτικοί δεν γνωρίζουν να κάνουν σωστά (και απαιτεί και την ικανότητα να γίνει διάλογος, κάτι ακόμη πιο σπάνιο). Στο αλλο θεμα γενικα για τις ταινιες λεει http://www.insomnia.gr/topic/424497-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%B5-2/ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ 2-3 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Με δικα μας λογια δηλαδη να γραψουμε 2-3 πραγμα για την ταινια που ειδαμε,δεν ειπαμε να κανει ο αλλος την σουπερ αναλυση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Άρα ισχύει για όλα τα topics? Nope... 1
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Άρα ισχύει για όλα τα topics? Nope... Υποτιθεται οτι σε forum γραφουμε ,αρα δεν το θεωρω τοσο δυσκολο οταν καποιος θελει να σχολιασει να μην γραφει 1-2 πραγματα παραπανω, παρα να γραφονται τετοιου ειδους σχολια χωρις επιχειρηματα. Ίσως από τα καλύτερα star wars ever. Εκτως βεβαια αν ορισμενοι θελουν να γραφουν απλα για να γραφουν, και δεν τους ενδιαφερει ο διαλογος πραγμα εν μερη δεκτο(γιατι καποιος αλλος μπορει να πει γιατι τοτε σχολιαζει σε forum αλλα τεσπα το παμε αλλου).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δεν χρειάζονται επιχειρήματα στα γούστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα