Προς το περιεχόμενο

Rogue One: A Star Wars Story

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vader χωρις τη μαυρη στολη του;

Σοβαρά;

Το όνομα το πήρε αμέσως μετά τον θάνατο του Windu....

Τί σχέση έχει αν ήταν ή όχι Cyborg τότε;

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης για οσους απο εμας που δεν αντεχουμε τα prequel και δε τα θεωρουμε τοσο canon in our mind :P (και νομιζω ειμαστε πολλοι), αυτη σα να ηταν και για μενα η πρωτη εμφανιση του Βεντερ μετα απο 30 χρονια.... Γιαυτο και τη χαρηκα τοσο μαλλον

• Like 1
Δημοσ.

Επισης για οσους απο εμας που δεν αντεχουμε τα prequel και δε τα θεωρουμε τοσο canon in our mind :P (και νομιζω ειμαστε πολλοι)

Αν είμαστε λέει...

Δημοσ.

Επισης για οσους απο εμας που δεν αντεχουμε τα prequel και δε τα θεωρουμε τοσο canon in our mind :P (και νομιζω ειμαστε πολλοι), αυτη σα να ηταν και για μενα η πρωτη εμφανιση του Βεντερ μετα απο 30 χρονια.... Γιαυτο και τη χαρηκα τοσο μαλλον

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Like 2
Δημοσ.

Αν είμαστε λέει...

δεν εισαστε. ευτυχως. 

Vader χωρις τη μαυρη στολη του;

Σοβαρά;

there you go. it's all about the costume. οχι ο χαρακτηρας και οι πραξεις του. μετα αναρωτιεται κανεις γιατι μας ταιζουν συνεχεια σκουπιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Ανακιν το ελεγαν το παλληκαρι και δεν ηταν πολυ ψηλος. Vader ειναι το ψηλο το παλληκαρι με τη μαυρη τη στολή και τη φιαλη οξυγονου.

Ετσι ειναι δυστυχως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανακιν το ελεγαν το παλληκαρι και δεν ηταν πολυ ψηλος. Vader ειναι το ψηλο το παλληκαρι με τη μαυρη τη στολή και τη φιαλη οξυγονου.

Ετσι ειναι δυστυχως.

1:30 και μετά, ευτυχώς :P

• Like 4
Δημοσ.

Αδιάφορη,ως ένα σημείο βαρετή ,με κάτι ευκολίες στην πλοκή..ΝΑ!

Προς το τέλος ψιλό καλυτερεψε αλλα και πάλι δεν.. Κλασσικά ο βειντερ είναι ο πιο μεγάλος αποτυχημένος κακός της κινηματογραφικής ιστορίας.

Το 3δ δεν...βέβαια ίσως φταίνε τα στερ.

6-7/10.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, γνώμη μου ειναι μαν, δεν υπάρχει λόγος να συμφωνώ με όλους αν κάτι μου άρεσε.. εσύ ειδικά μπορείς να με καταλάβεις φαντάζομαι :P 

Ανέφερα εξάλλου το μπέρδεμα με τις διάφορες τοποθεσίες στο πρώτο μισάωρο ;)  

τo pacing μιας ταινιας δεν ειναι προσωπικο κριτηριο. με βαση το μονταζ που εχει γινει και το σεναριο που εχει γραφτει, ειτε θα ειναι αργη, θα ειναι γρηγορη, θα κανει κοιλια, θαναι μια σαλατα, κοκ. το αν σου αρεσε η οχι το pacing της, ειναι ομως δικο σου θεμα.

Δημοσ.

Μέτρια προς καλούτσικη θα έλεγα (αλλα θα πρέπει να την ξαναδώ από τον θείο για να κρίνω καλύτερα) σίγουρα αιώνες μπροστά από την μετριότητα του 7 που καθόμουν σήμερα μετά από μόλις 1 χρόνο να θυμηθώ τι είχε γίνει και ποιος έπαιζε.

Το IMAX-3D πεταμένα λεφτά, σκέτο IMAX θα ήταν καλύτερη πιστεύω, δεν είχε τα ουάου 3d σημεία όπως το 7

Μια μιρκή κοιλια την έκανε πάντως και η δράση στην αρχή δεν με κράτησε, ψιλό-βαριόμουν το πρώτο μισό.

Αυτό που μου έμεινε σίγουρα είναι οι χαρακτήρες, αγαπάμε Μίκελσεν και Donnie Yen, γενικά οι ηθοποιοί μου άρεσαν, κόλλησαν αρκετά στους ρόλους τους.

Παράπονο πάλι η μουσική που δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο.

Από τα πολύ θετικά επίσης είναι ότι ήταν λίγο πιο σοβαρό και δεν είχε ανούσιο χιούμορ όπως σχεδόν απο όλους τους χαρακτήρες  στο 7

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα την κόβω πάλι τη συζήτηση

edit: επίσης στο τέλος μου θύμισε

anakin-skywalker.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι οσοι κραζετε ειμαι σιγουρος θα το δειτε και 2η φορα και 3η, το τι αρνητικοτητα διαβαζω εδω μεσα δε περιγραφεται, οπως και σε αλλα τοπικ δε ξαναμπαινω

• Like 1
Δημοσ.

τo pacing μιας ταινιας δεν ειναι προσωπικο κριτηριο. με βαση το μονταζ που εχει γινει και το σεναριο που εχει γραφτει, ειτε θα ειναι αργη, θα ειναι γρηγορη, θα κανει κοιλια, θαναι μια σαλατα, κοκ. το αν σου αρεσε η οχι το pacing της, ειναι ομως δικο σου θεμα.

Says who? Σε άλλους μπορεί να φανεί αργό σε άλλους γρήγορο, άλλοι θέλουν να δουν μια ταινία μαξ μιάμιση ώρα και ούτε λεπτό λιγότερη, άλλοι γουστάρουν τρίωρες.

Και το A New Hope δε λές ότι έχει το καλύτερο πρώτο μισάωρο και λογικό, καθώς χτίζει το background του Universe και των χαρακτήρων που το απαρτίζουν. Αν τώρα κάποιος πει πως του φάνηκε γρήγορο το pacing του πρώτου μισαώρου σεβαστόν, δε θα κάτσει κάποιος λογικός άνθρωπος να του κάνει 2-3-5-10 αντιπαραθέσεις, επειδή είναι προσωπική του άποψη ;)

Εννοείται πως ειναι δικό μου θέμα, εξέφρασα μια άποψη προσωπική, εξέφρασες και συ τη δική σου απ το προηγούμενο post γιατί συνεχίζεις δε ξέρω (και προφανώς δε θέλω να μάθω) :P

p.s. Η επιτυχία της ταινίας για μένα (να το τονίσω) είναι πως έφυγα ευχαριστημένος και "γεμάτος". Καμία προφανώς δεν είναι τέλεια, και καμία δεν αξίζει σχολιασμό αργού-ξεαργού πρώτου μισάωρου (γελοίο και ως θέμα συζήτησης πάντα κατ' εμέ). Όσοι δεν την έχετε δει, εύχομαι να τη δείτε και να την απολαύσετε όπως την απόλαυσα και γω.  :-) 

edit: επίσης στο τέλος μου θύμισε

anakin-skywalker.jpg

Εμένα μου θύμισε γενικότερα τις κινήσεις του Vader απο V/VI, βέβαια νταξ έχω δει απο τότε που γύρισα απ το σινεμά τη συγκεκριμένη σκηνή απο Camrip καμιά 20αριά φορές  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...