Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δε θα δούμε δηλαδή συνέχεια με σύγχρονα τεχνικά μέσα; Αυτό που μου δείχνετε είναι ταινία του 1977! Δεν νομίζω ότι θα πάρει κάποιος την ευθύνη για remake της 1ης τριλογίας... 1
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 θα γινει reboot της τριλογιας, σε 10,20,30 χρονια, οταν θα εχουν πιει και την τελευταια σταγονα του franchise. θεμα χρονου ειναι. 1
Apoll Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δε θα δούμε δηλαδή συνέχεια με σύγχρονα τεχνικά μέσα; Αυτό που μου δείχνετε είναι ταινία του 1977! Στην πυρά ιερόσυλε. 6
dekulinkgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 YΠΝΟΣ... και δονταρες. να παιξει την Squirrel Girl, αν γυρισει την ταινια της η θυγατρικη της Disney... Ελεγα μεσα μου οτι αμα πει και ο killik οτι ειναι καλη ταινια τοτε παω σε ψυχολογο!!! Mονο το τελευταιο 2 λεπτο με τον vader μου αρεσε.Ολη η υπολοιπη ταινια ηταν gtp
lalanis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Την είδα χθες. Δεν είναι κακή, έχει αρκετά καλά στοιχεία, αλλά μη hypάρεστε. Νομίζω το παρακάτω review είναι αρκετά κοντά σε αυτό που είδα και στην άποψη μου: https://www.youtube.com/watch?v=oxWFm5kUBGk ΥΓ: "Καλύτερο από το Empire?"....Χαχαχαχα...χα..χ...όχι
Apoll Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καλύτερο από το Empire Strikes Back δεν είναι. Αλλά συμπαθητική και μακράν καλύτερη του Force Awakens, το οποίο θεωρώ ως την χειρότερη SW ταινία που βγήκε ποτέ. Εμένα προσωπικά μου άρεσε η δουλειά που έκαναν με τον Peter Cushing (Grand Moff Tarkin). O άνθρωπος είναι νεκρός 22 χρόνια!!!! 4
LongTom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καλύτερο από το Empire Strikes Back δεν είναι. Αλλά συμπαθητική και μακράν καλύτερη του Force Awakens, το οποίο θεωρώ ως την χειρότερη SW ταινία που βγήκε ποτέ. Εμένα προσωπικά μου άρεσε η δουλειά που έκαναν με τον Peter Cushing (Grand Moff Tarkin). O άνθρωπος είναι νεκρός 22 χρόνια!!!! Διάολε νόμιζα ότι είχε απλά περίεργο μακιγιάζ... Εξαιρετική δουλειά και συνάμα τρομακτική.
jpaokx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ ωραία ταινία. Αξιο spin-off και μ'αρεσε που δείξανε τα πράγματα από rebel view. Επίσης, μ'αρεσε πως αντιμετωπίστηκαν οι πρωταγωνιστές. Για άλλη μια φορά, το ρομπότ κλέβει την παράσταση. Το ύφος της ταινίας ήταν στα επίπεδα του New Hope. Εννοείται ότι κλάσης ανώτερο από το Force Awakens και χειρότερo από το Empires Strikes Back. Όσο για το τελευταίο 3 λεπτο, !!! Το μόνο κακό ήταν λίγο το CGI αν και δεν τα πήγε τόσο ασχημα και επίσης ότι δεν δενόσουν πολύ με τους ήρωες. Γενικώς, θα έδινα 8/10
Apoll Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Διάολε νόμιζα ότι είχε απλά περίεργο μακιγιάζ... Εξαιρετική δουλειά και συνάμα τρομακτική. Έχω παρακολουθήσει πάνω από χρόνο την ιδέα, και την τεχνοτροπία. Χρησιμοποίησαν όλο το τεράστιο κινηματογραφικό έργο του ηθοποιού για να τον συνθέσουν, ακόμα και την φωνή. Η οποία είναι πραγματική, και συνέθεσαν τον διάλογο από τις ταινίες του. Και ένα trivia. Στο New Hope, δεν τον δείχνουν κάτω από την μέση γιατί αισθανόταν άβολα με τις μπότες, οπότε τον κινηματογραφούσαν ενώ φορούσε παντόφλες σε όλες τις σκηνές. (Για όσους ενδιαφέρονται, είναι τρομερός ως Sherlock Holmes, και Van Helsing στις ταινίες της Hammer αλλά και του BBC) 2
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 ο CGI Tarkin ηταν μακραν το καλυτερο σημειο της ταινιας. ζητησανε αδεια απο την οικια του, για να συνθεσουν το προσωπο του. και ναι, οι καρεκλες των ηθοποιων τριζουν, διοτι ξερουν που οδευει ολο αυτο το πραμα με τους synthespians. παντως ακομη και τωρα, τις ιδεες του Master χρησιμοποιησανε. και εχεις το fanboy που μισει τον Lucas, να επαινει την Disney που "επεκτεινε" τον κοσμο του SW. ο ορισμος της ειρωνιας. να δω οταν τους τελειωσουν και αυτες, που θα στραφουν για υλικο ωστε να συνεχισουν να βγαζουν προιοντα απο την γραμμη παραγωγης τους. 1
kirileman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Η ταινία έπασχε στο κάστινγκ. Οι δυο πρωταγωνιστές ήταν τέρμα αδιάφοροι. Αυτοί που σε κόλλαγαν στην οθόνη ήταν οι Yen, Mikkelsen και ο ψηφιακός Cushing. Οι ταινίες -όπως και η μπάλα- θέλουν προσωπικότητες, δε βγαίνουν μόνο με τίμιους τρεχαλατζήδες. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το CGI της Leia πάντως ήταν meh... Τα Star Destroyers ήταν lego? 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Tο πιο τραγικο πραγμα στη ταινια ηταν ο Ταρκιν... Σε εβγαζε τοσο οφφ, τουλαχιστον εμας, με το που εσκαγε στην οθονη με την ψευτια και την ψηφιακη παγωμαρα που εβγαζε... Ασχετως αν ζητηθηκε αδεια απο τους δικους του για να γινει αυτο, ηταν ψευτικο και αρκετα προσβλητικο για μενα, στη μνημη του ηθοποιου... Αλλα φευ, γενικα ηταν μια hit or miss κινηση οποτε σε καποιους θα εκανε appeal και σε καποιους οχι εξαρχης... Ουτως η αλλως, το ολο cgi actors thing θα ειναι παντα αμφιλεγομενο...
Wayward Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ο Ταρκιν δυστυχώς ήταν πολύ off... Θα μπορούσαν είτε να τον έχουν κάνει recast ή εφόσον αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη cgi οδό να μην του δώσουν τόσο χρόνο ή να τον δείχνουν από άλλες γωνίες, κλπ Προσωπικά αλλά και το φίλο που το βλέπαμε μαζί μας πέταγε "εκτός" όποτε τον βλέπαμε. Ειδικά τα μάτια έκαναν μπαμ... Ειδικά σε εποχή που έχουμε δει καλύτερα αποτελέσματα σε ταινίες της ίδιας χρονιάς ή της προηγούμενης.
nickmanak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Εγω θα μεινω στο σημειο οτι ειχαμε να δουμε τον Vader σε δραση από το 1983. Φυσικα και δεν εμφανιστηκε στα επ. 1-2-3 ουτε στο επ 7. Δεν υπολογιζω και στο τελος του επ. 3 που εβαλε τη στολη ο Ανακιν μετά την εγχειρηση. Δηλ. 33 χρονια ειχαμε να δουμε Νταρθ σε δραση και ο λαος διψουσε για τον μαλλον μεγαλυτερο & δημοφιλεστερο σταρ που εβγαλε το συμπαν του SW (ποιος yoda, luke & Obi-wan). *Θα τον ξαναδουμε άραγε ποτέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα