Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 1,5 μήνα ενα iPhone 6 ελληνικό και δεν είχα κανένα θέμα. Απο χτες που έβαλα την 8.2 δυο φορές έπεσε έναν τόνο η φωτεινότητα του κινητού. Στις ρυθμίσεις ήταν τέρμα η φωτεινότητα όμως στην οθόνη ηταν λες και έχει πέσει έναν τόνο. Λέω ιδέα μου θα είναι και έκανα hard reset και επανηλθε. Τι λέτε να φταίει; Λέτε να κάνω ενα restore αν ξαναγίνει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αποσο πιστευω ειναι μικροπροβληματακια των αναβαθμησεων.αλλα θα διωρθωθουν..βεβαια αν θες μπορεις να το επαναφερεις και στην παλιαοτερη εκδοση και να του κανεις την αναβαθμιση μετα απο λιγο καιρο αν σε ενοχλει πολυ.

μπορει και να ειναι κανενα προβληματακι του iphone αλλα αμα δεις οτι το ξανακανει  και το κανεις επαναφορα στο παλιο και στο ξανακανει ξανα τοτε πηγενε δεις τι τρεχει..αλλα αποσο ξερω και το πιθανοτερο ειναι  τα προβληματακια που προκυπτουν απο τις αναβαθμισεις...

Δημοσ.

Έχω 1,5 μήνα ενα iPhone 6 ελληνικό και δεν είχα κανένα θέμα. Απο χτες που έβαλα την 8.2 δυο φορές έπεσε έναν τόνο η φωτεινότητα του κινητού. Στις ρυθμίσεις ήταν τέρμα η φωτεινότητα όμως στην οθόνη ηταν λες και έχει πέσει έναν τόνο. Λέω ιδέα μου θα είναι και έκανα hard reset και επανηλθε. Τι λέτε να φταίει; Λέτε να κάνω ενα restore αν ξαναγίνει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Φίλε ισχύει αυτό που παρατήρησες,και φυσικά και σε μένα το κάνει ήδη από τις πρώτες εκδόσεις του ios8. Αυτό διάβασα στο forum της apple ότι είναι μηχανισμός που προστατεύει το κινητό από υπερθέρμανση.. Παρατήρησε την επόμενη φορά που θα πέσει η φωτεινότητα και θα δεις ότι έχει ανεβεί η θερμοκρασία.. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και η θήκη που έχεις,γιατί εαν είναι και χοντρή θα εμποδίζει την απαγωγή θερμότητας από το μεταλλικό σκελετό του κινητού που λειτουργεί ως ''σύστημα'' ψύξης. Κατά τον ίδιο τρόπο παρατήρησε επίσης ότι χωρίς hard reset όταν πέσει η φωτεινότητα σε λίγα λεπτά επανέρχεται μετά την πτώση της θερμοκρασίας.. Τώρα κατά πόσο θα ρυθμιστεί στο μέλλον θα δείξει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εαν έχεις χοντρή θήκη που εμποδίζει την απαγωγή της θερμοτητας άλλαξε την με κάποια λεπτότερη.Θα στο κάνει σπανιότερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...