Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο ενα περιεργο προβλημα που μου παρουσιαστηκε θελησα να κανω φορματ, ειδα λοιπον πως δεν δεχεται σε κανεναν απο του δισκους μου ουτε στον ssd , την εγκατασταση κ πεταει ερρορ που λεει πως δεν ειναι δυνατη μπλα μπλα, το συστημα μου αποτελειται απο amd phenom 2 965 be cpu,6gb kingston ram, sapphire hd7770 ghz edition vga, και μητρικη της asus της οποιας δε θυμαμαι ακριβως το μοντελο, επισης εχω πανω εναν samsung evo 120gb ssd καθως κ αλλους 3 hdd, 2  του ενος ΤΒ της seagate κ εναν μικροτερο παλιο 320gb WD,εδω να σημειωσω πως μπορεσα να κανω εγκατασταση ubuntu 14

κανονικα κ απο κει σας γραφω αυτη τη στιγμη, μπορει καποιος να μου πει πως θα λυσω το προβλημα για να μπορεσω να εγκαταστησω windows? εχω δοκιμασει ολα μου τα  dvd ,windows 7, windows 8.1....σε ολα εχω το ιδιο ερρορ

help plz!

Δημοσ.

Ποιό ηταν το προβλημα μου ειχες πριν επιχείρησης να κάνεις φοματ και ποιο την ωρα του φορματ...

Και γιατι το φοματ ξανα παλι ολα απο την αρχή...

Δημοσ.

το προβλημα που ειχα ηταν οτι δε δουλευε κανενα προγραμμα, κανενα απολυτως ουτε  καν chrome για να μπω στο ιντερνετ, ισως ηταν καποιος ιος δεν ξερω εγω παντως εσβησα το partition κ οταν δοκιμασα να κανω εγκατασταση μου βγαλε ερρορ πως δεν μπορει να διμιουργησει partition κ πως η εγκατασταση δεν ειναι δυνατη, κατι τετοιο δλδ δεν θυμαμαι ακριβως πως το λεει

Δημοσ.

Δηλαδή ενας σκληρος δισκος δυο κοματια (partition 2)?  Και στους 2 partition έχεις windows?

Τώρα δεν μπορεις να μπεις κανονικα το συστημα σου?  Αν αυτο το partition που έσβησες ηταν το βασικο τοτε λυπάμε...

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσουμε, μπορείς να δώσεις τις παρακάτω πληροφορίες?

1. Τι Windows είχες πριν?

2. Σε ποιό ακριβώς σημείο σταματά η εγκατάσταση των νέων Windows?

3. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...