Evagg87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/ ) youtube-browsing-ταινίες iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: οχι iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Οχι θα συνδεθεί σε 42 plasma v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) visionstudio αν γινετε αλλα δεν εχω και θεμα vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εγω θα το συρναμολογησω viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:εχω σκληρους μονο αλλα αν χωρουσε ενας ssd στην τιμη θα το πρωτημουσα καλημέρα σε όλου θέλω να φτιάξω ένα σύστημα μέχρι 300 euro είναι για γνωστό το θέλει μόνο για youtube-browsing και ταινίες. Έχω σκεφτεί τα παρακάτω άλλα βγαίνει και πιο φτηνά οκCase PSUCPUMBRAM
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πολύ ακριβό τροφοδοτικό, δεν το χρειάζεσαι! Δίσκο έχεις;
Evagg87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πολύ ακριβό τροφοδοτικό, δεν το χρειάζεσαι! Δίσκο έχεις; Έχω ναι δίσκο άλλα αν μπορώ να κόψω από κάπου να χωρέσω έναν ssd θα ήταν καλητερα Τροφοδοτικό πιο? Σύνθεση με ntel δεν με βολεύει ε ?
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Έχω ναι δίσκο άλλα αν μπορώ να κόψω από κάπου να χωρέσω έναν ssd θα ήταν καλητερα Τροφοδοτικό πιο? Σύνθεση με ntel δεν με βολεύει ε ? Πως δεν βολεύει; Εγώ κάτι τέτοιο θα έπαιρνα
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 G3220 όχι, ή πάνε στον g3258 με 10€ παραπάνω και ας μην γίνει o/c ή πάνε στον g1840 που φτάνει και παρά περισσεύει για αυτά που θέλει ο φίλος και βγαίνει πολύ ποιο φτηνά. Edit α ναι, και δες και για μητρική με hdmi που δεν έχει αυτή που δείχνει ο zio, αφού μπορεί να είναι θέμα έστω και μελλοντικά. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 G3220 όχι, ή πάνε στον g3258 με 10€ παραπάνω και ας μην γίνει o/c ή πάνε στον g1840 που φτάνει και παρά περισσεύει για αυτά που θέλει ο φίλος και βγαίνει πολύ ποιο φτηνά. Ας πάει 3258, εντός μπάτζετ είναι
Evagg87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Άπλα δεν ξέρω επειδή θα έχει σαν οθόνη την τηλεόραση και μεγάλης αναλύσεις αν η ondoard θα αντεπεξέλθει της intel
Evagg87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Για browsing κλπ μια χαρά θα είναι Ναι αλλα για ταινίες 1080p BrRip x264
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Έχουν όλοι οι haswell γραφικά με quicksync που είναι φτιαγμένο για αυτόν τον λόγο.ψάξε λίγο στο νετ μέχρι και 4k ταινίες σε x264 παίζουν,και πρόσφατα περάσανε και υβριδική x265 υποστήριξη, αλλά εκεί δεν ξέρω μέχρι τι ανάλυση σηκώνουν.
Mikri Nefeli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ναι αλλα για ταινίες 1080p BrRip x264 Εχει δικιο ο φιλος..μια intel hd 4000 δε σηκωνει 32" full hd,για παράδειγμα.
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Οι ίντσες δεν παίζουν κανένα ρόλο,ή σηκώνει ή δεν σηκώνει 1080p, και όλοι οι haswell το σηκώνουν άνετα. Ακόμα και ο celeron παίζει άνετα 1080p βίντεο σε h264 με πάνω από 60 fps ,όχι απλά να δείξει τα windows στην οθόνη. 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Με intel hd4000 παίζει; Δε μιλάω σωστά ελληνικά,τι κάνω λάθος; H hd4000 παίζει 1080p;
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 HD 4000 υπάρχει από ivybridge εποχές και δεν έχουν καμιά σχέση οι τότε hd με της τώρα hd, με haswell ακόμα και με celeron που είναι απλά HD graphics χωρίς καν νούμερο οδηγείς άνετα 1080p σε windows και ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα