raven21gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 καλημερίζω το φόρουμ έχω ένα LgG2 16gb εδω καί ενα χρόνο περίπου. Το τηλέφωνο απλά είναι κορυφή είμαι απόλυτα ικανοποημένος από αυτό. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τα ακουστικά του. Τα ακουστικά απλά δεν ακούγονται καθόλου . Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν λόγω του τηλεφώνου αλλά δοκίμσα και αλλα ακουστικά και ακουγονταν μια χαρα. Εχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα ? Τι μου προτείνεται να κάνω?? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων τα ακουστικά μου είναι Site: αυτα
antonl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Έχω το 32άρι. Τ ακουστικά μάλλον είναι τα ίδια σε λευκό. Ακούγονται ικανοποιητικά αλλά όχι με αρκετό μπάσο (τα θελα μόνο για μουσική, για κλήσεις χρησιμοποιώ bluetooth). Οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τα συγκεκριμένα ακουστικά.
Menelaos83 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εγω παλι δεν ειμαι ευχαριστημενος αφενως γιατι δεν καθονται καλα στα αυτια και ολο μ φευγουν και αφετερου την μοναδικη φορα π τα δοκιμασα σε διαρκεια κλησης οταν ο συνομιλητης τυχαινε να μιλησει την ωρα π μιλαω εγω δεν τον ακουγα σαν να σταματουσε να μιλαει δηλαδη.Θα το ξαναδοκιμασω μηπως ετυχε βεβαια.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 καλα μετα απο 1 χρονο το καταλαβες αυτο? εγω το χω το κινητο περιπου 11 μηνες και ειναι μια χαρα τα ακουστικα και σε κλησεις και σε μουσικη,δεν εχω βεβαια τρελες απαιτησεις. Αν και αντιμετωπιζω και εγω το προβλημα οτι μου φευγουν απο το αυτι καμια φορα...
raven21gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 μεχρι τώρα επείδη και εμενα μου φεύγανε χρησιμοποιούσα άλλα , τα οποία δυστυχώς τα εχασα..... μάλλον θα αγοράσω after market γιατί 17 ευρώ που κάνουν τα σκέφτομαι
Kostasspil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά δε βολεύουν καθόλου αυτού του τύπου τα ακουστικά. Χίλιες φορές τα κλασσικά
Stogianz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Φέρε απο Κίνα τα xiaomi piston 3 κι θα είσαι άρχοντας (τα ακουστικά του g2 δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα).
blueangel3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά δε βολεύουν καθόλου αυτού του τύπου τα ακουστικά. Χίλιες φορές τα κλασσικά Συμφωνώ πως σας βολεύουν ?
AlienTechGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τα LG QuadBeats 2 (αυτά που έχει δηλαδή το G2) εμένα παμτως μου άρεσαν αρκετά. Τα Xiaomi Piston 3 που αναφέρθηκαν έχουν καλύτερο ήχο από τα QuadBeats;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα