Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα το Lumia 535 και θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος αν δεν είχα αυτό το θέμα:

Μερικές φορές πάω να το ανοίξω και η οθόνη εμφανίζεται λες και έχει μεγεθυνθεί αλλά χωρίς την δυνατότητα να κάνω σμίκρυνση. Αναγκάζομαι και το απενεργοποιώ.

Υποψιάζομαι ότι όπως το βάζω στην τσέπη ή οπουδήποτε αλλού κάπως πιέζεται η οθόνη (του έχω θήκη-πορτοφόλι) του και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Τις αναβαθμίσεις τις έχω κάνει, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα το Lumia 535 και θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος αν δεν είχα αυτό το θέμα:

Μερικές φορές πάω να το ανοίξω και η οθόνη εμφανίζεται λες και έχει μεγεθυνθεί αλλά χωρίς την δυνατότητα να κάνω σμίκρυνση. Αναγκάζομαι και το απενεργοποιώ.

Υποψιάζομαι ότι όπως το βάζω στην τσέπη ή οπουδήποτε αλλού κάπως πιέζεται η οθόνη (του έχω θήκη-πορτοφόλι) του και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Τις αναβαθμίσεις τις έχω κάνει, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

Καλημερα, πηγαινε ρυθμισεις - διευκολυνση προσβασης και απενεργοποιησε τον μεγεθυντικο φακο οθονης!

Δημοσ.

Μηπως εχεις ενεργη καποια απο τις επιλογες για διευκολυνση προσβασης? Ρυθμισεις > διευκολυνση προσβασης και τις κλεινεις ολες, αν και μου φαινεται εχεις ενεργο μονο το μεγεθυντικο φακο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...