Conan2046 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πήρα πρόσφατα το Lumia 535 και θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος αν δεν είχα αυτό το θέμα: Μερικές φορές πάω να το ανοίξω και η οθόνη εμφανίζεται λες και έχει μεγεθυνθεί αλλά χωρίς την δυνατότητα να κάνω σμίκρυνση. Αναγκάζομαι και το απενεργοποιώ. Υποψιάζομαι ότι όπως το βάζω στην τσέπη ή οπουδήποτε αλλού κάπως πιέζεται η οθόνη (του έχω θήκη-πορτοφόλι) του και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Τις αναβαθμίσεις τις έχω κάνει, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
xaralas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πήρα πρόσφατα το Lumia 535 και θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος αν δεν είχα αυτό το θέμα: Μερικές φορές πάω να το ανοίξω και η οθόνη εμφανίζεται λες και έχει μεγεθυνθεί αλλά χωρίς την δυνατότητα να κάνω σμίκρυνση. Αναγκάζομαι και το απενεργοποιώ. Υποψιάζομαι ότι όπως το βάζω στην τσέπη ή οπουδήποτε αλλού κάπως πιέζεται η οθόνη (του έχω θήκη-πορτοφόλι) του και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Τις αναβαθμίσεις τις έχω κάνει, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Καλημερα, πηγαινε ρυθμισεις - διευκολυνση προσβασης και απενεργοποιησε τον μεγεθυντικο φακο οθονης!
jim_p Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μηπως εχεις ενεργη καποια απο τις επιλογες για διευκολυνση προσβασης? Ρυθμισεις > διευκολυνση προσβασης και τις κλεινεις ολες, αν και μου φαινεται εχεις ενεργο μονο το μεγεθυντικο φακο.
Conan2046 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ, τον απενεργοποίησα, πιστεύω να διορθωθεί το πρόβλημα, θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα