apo46 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 γεια σας παιδιά...έχω το σύστημα της υπογραφής...έκανα ένα οc και τον έφτασα 4.5 ghz σε iddle κατάσταση έχω από 25 -30 βαθμούς....τώρα φουλ στρες με το aida64 είμαι κοντά στους 50-55 βαθμούς...θέλω να μου πείτε αν το ρεύματα πού έδωσα είναι καλά και ασφαλές και αν μπορώ να ανέβω λίγο παραπάνω σε ghz....παραθέτω φωτογραφίες.... τέλος στην συχνότητα των ραμ βλέπω 1300ghz γτ είναι τόσο κάτω αφού είναι stock στα 2133...μπορώ να κάνω κάτι για να τισ φέρω στα 2133..... παρακαλώ αν μπορούσατε να βοηθήσετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 γεια σας παιδιά...έχω το σύστημα της υπογραφής...έκανα ένα οc και τον έφτασα 4.5 ghz σε iddle κατάσταση έχω από 25 -30 βαθμούς....τώρα φουλ στρες με το aida64 είμαι κοντά στους 50-55 βαθμούς...θέλω να μου πείτε αν το ρεύματα πού έδωσα είναι καλά και ασφαλές και αν μπορώ να ανέβω λίγο παραπάνω σε ghz....παραθέτω φωτογραφίες.... τέλος στην συχνότητα των ραμ βλέπω 1300ghz γτ είναι τόσο κάτω αφού είναι stock στα 2133...μπορώ να κάνω κάτι για να τισ φέρω στα 2133..... παρακαλώ αν μπορούσατε να βοηθήσετε.. Είσαι πολύ καλά και από ρεύματα και από θερμοκρασίες. Μπορείς άνετα να δώσεις ρεύματα μέχρι 1.3V (και μέχρι 1.35 μπορείς με αυτούς τους επεξεργαστές, αλλά κράτα μια πισινή) και πιστεύω ότι το έχεις σίγουρα μέχρι 4.7, μπορεί και 4.8 αν υπερβείς το 1.3V αν το τσιπάκι σου είναι καλό. Με σταθερό ρεύμα είσαι ή με offset; Δοκίμασε με offset για να έχεις ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια στις θερμοκρασίες σε idle. Οι μνήμες φαίνεται οτι τρέχουν στα 2133 (στο cpu-z βλέπεις 1066.5 που x2 μας κάνει 2133). Απλά, στο bios ενεργοποιείς το XMP της μνήμης και τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apo46 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 απλα το θεμα ειναι οταν πηγα να ανεβασω ρευμα εδωσα 1,250 σταθερω και μαξ 1,270 ....με mulitiplier sta 47 αλλα το συστιμα εβγαλε μπλε οθονη...αρα δεν δουλεψε....αν δωσω ρευμα περισοτερο το to multiplyir στο ποσο να ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλό είναι να ανεβαίνεις με βήματα. Δες στο 4.5 πόσο ρεύμα ζητάει max, και πρόσθεσε ~0.03V για 4.6. Δες αν είναι σταθερό εκεί και ανέβα άλλα 100ΜΗz με ίδια αύξηση ρεύματος. Επίσης, έχει υπόψη ότι μπορεί με τον Haswell να σε κόβει η μνήμη για oc πάνω από 4.6. Θα έπρεπε λογικά να αρχίσεις το oc του επεξεργαστή πρώτα, πριν βάλεις τις μνήμες σε XMP. Υπάρχει αρκετό υλικό στο διαδίκτυο για τον 4690Κ, οπότε καλό θα ήταν να διαβάσεις διεξοδικά τα σχετικά με αυτόν αλλά και με την μητρική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apo46 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 οκ φιλε να σε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 σου ανεβαζω φωτο απο τα δικα μου bios ελπιζω να σε βοηθησουν προσεχε ομως με τα ρευματα εγω εχω πολυ καλο τσιπακι και εχω φτασει στα 4,8 με 1,28 Vcore χρησιμοποιησε τα ιδια settings αλλα κατεβασε το 1-Core Ratio Limit σε 4,5 βαλε Vcore στα 1,22 και βαλε Cpu Case Voltage σε 1,26 αν δεις οτι εισαι stable ανεβαζε το 1-Core Ratio Limit σε 4,6 αλλα πρεπει να ανεβασεις και τα ρολογια Vcore-Cpu Case Voltage αυτα τα 2 πανε σχεδον μαζι να ξερεις αν παραδειγμα ανεβασεις Vcore σε 1,3 πρεπει να αλλαξεις και το Cpu Case Voltage σε 1,33 περιπου ποτε λιγοτερο αυτο το βρισκεις εσυ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Που κολλάει ότι πρέπει να ανεβάσεις το cpu cache voltage χωρίς να ανεβάζεις την συχνότητα του cache ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 πουθενά μάλλον λάθος έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα