Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι ρισκο λιγο αλλα εγω οπως ειπα το εκανα σε pc φιλου και πετυχε ,προχωρα αξιζει σαν αγορα και ειναι καλη αναβάθμιση

Δημοσ.

Με το να παρεις μεγαλυτερο μοντελο το μονο που κερδιζεις ειναι οτι μπορει ισως να κανει καλυτερο οβερκλοκ μιας και μιλαμε για καλυτερο die οσο ανεβαινουν τα μοντελα, δεν ειναι γκαραντι αλλα οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες. Εαν δε θα ασχοληθεις με οβερκλοκ νομιζω δεν αξιζει και πολυ να κανεις μια τετοια αγορα. Καλυτερα πουλα το συστημα σου και πανε σε κατι νεο εαν οντως χρειαζεσαι περισσοτερη δυναμη. Μη ξεχνας οτι αυτοι οι 6πυρηνοι ειναι σαν τους αντιστοιχους ι7, με καποιες διαφορες που κοιτανε προς τη σταθεροτητα και τη λειτουργια επι πολλες ωρες.

Εαν τελικα τον αγορασεις και δε δουλευει κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστεις bios update or bios mod (εαν υπαρχει για τη μητρικη σου). Ξερω οτι στις asus μητρικες δουλευουν οι xeon παντως.

Και τελος εαν εισαι ενας απλος χρηστης, κανενα παιχνιδι, ιντερνετ και περιστασιακα τιποτα converting/rendering/photoshop τοτε νομιζω οτι ο ι7 930 σε καλυπτει 100%. Αντι να κανεις μια τετοια αγορα εγω θα σου ελεγα να ασχοληθεις με το οβερκλοκ, τα 3.8-4.0ghz τα φτανεις πιστευω. Μπορει και παραπανω αν εχεις καλο κομματι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενημερωτικά , τρέχω εδώ και κάποιες μέρες έναν x5650 στα 4.3 , σε μια gigabyte x58a ud5 rev 1.0. Υπόψιν πως η gigabyte officially απορρίπτει όλες τις rev 1.0 χ58 μητρικές για χρήση με x5600 xeon. Και όμως... 

Δημοσ.

Ναι εχω βρει ολη την σειρα στα 150 us δεν φερνουν Ελλαδα, αλλα εχω φιλο που θα το στειλω σπιτι του κα ιαυτος σε μενα. Θα παω με τον 5660 για μια πιθανοτητα παραπανω να παιξει απ' οτι ο 5670 που οι ελαχιστες περιπτωσεις που τον ειδα ηταν σε Asus PT6 και πανω

θες να κοιταξεις κατι τετοιο : http://www.amazon.com/2-66GHz-Intel-Six-Core-3200MHz-SLBV3/dp/B004EET19Y%3FSubscriptionId%3DAKIAI62SSPLIHX7AR6PA%26tag%3Dcpuboss-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB004EET19Y

ειναι στα 70 ευρω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...