Sot777 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδια έχω ένα προβλημα, ενός φίλου το iPhone 5 ξαφνικά ενώ το χρησιμοποιούσε έκανε μερικές απανωτές επανεκκινήσεις και μετα κόλλησε στο iTunes logo όπως ακριβώς αυτό της φωτογραφίας! Μετα το έκλεισε ο φίλος μου και το έβαλε να φορτίσει, έκανε παλι μερικές επανεκκινήσεις και άνοιξε κανονικά! Ξέρετε τι μπορεί να φταίει και το κανει αυτό και υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνει; Ευχαριστω
Xristos Manual Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Φιλε μου το πρόβλημα ενδέχεται να ειναι πρόβλημα της μπαταρίας.
Sot777 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μια ακόμη ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος, ποσό κοστίζει η αλλαγη μπαταρίας στα επίσημα καταστήματα; Και γίνεται αντικατάσταση της μπαταρίας η όλης της συσκευής;
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δες αν εισαι στο πρόγραμμα αντικατάστασης αρχικά
Sot777 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δες αν εισαι στο πρόγραμμα αντικατάστασης αρχικά Δεν ειναι δυστυχώς! Αλλα έτσι κι άλλως έχει γίνει πολυ κακή χρηση μπαταρίας στο συγκεκριμένο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα