pet90 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 δοκίμασε τότε με τους chipset drivers http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_Win7_8-1_VER9401026.zip αν δεν πάλι το κάνουμε με teamviewer
gogoulini79:P Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 δοκίμασε τότε με τους chipset drivers http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_Win7_8-1_VER9401026.zip αν δεν πάλι το κάνουμε με teamviewer το εκανα αυτο με τους chipset drivers δεν αλλαξε τιποτα. προσπαθω να κανω bios update με το σωστο αρχειο και μου βγαζει στο bios οταν παταω enter στο αρχειο "reading failed!" .... τι αλλο να κανω πια :/ εχω το 0302 BIOS, και προσπαθω να βαλω το 0601..
pet90 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 άστο το bios για την ώρα μη το πειράζεις δεν έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα σου εφόσον δούλευαν κανονικά πριν οι usb3.0 θύρες.. Δοκιμάζουμε με teamviewer αν θέλεις
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μαλλον μιλαμε για win 8.1 οποτε.. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/Desktop/a/USB3/USB3_Intel_win7_win81_ver25232.zip αααα και κανε unistall το AI charger 2
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Παιδες μπηκα και το ειδα. Εχει μπλεξει οντως με καποια microsoft updates και απο οτι ειδα στο νετ το εχουν πολλοι αυτο το θεμα. Drivers εχει. Υπαρχουν καποιες ποικιλιες που λενε να κανεις αλλα τπτ το σιγουρο. Τις ειπα για bios update, σβησιμο των τελευταιων updates, system restore και καποια αλλα που βρηκα στο νετ τα οποια δε παιξανε. Δοκιμασε αυτους τους drivers που σου εδωσε ο walker και πες μας. 1
gogoulini79:P Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Παιδες μπηκα και το ειδα. Εχει μπλεξει οντως με καποια microsoft updates και απο οτι ειδα στο νετ το εχουν πολλοι αυτο το θεμα. Drivers εχει. Υπαρχουν καποιες ποικιλιες που λενε να κανεις αλλα τπτ το σιγουρο. Τις ειπα για bios update, σβησιμο των τελευταιων updates, system restore και καποια αλλα που βρηκα στο νετ τα οποια δε παιξανε. Δοκιμασε αυτους τους drivers που σου εδωσε ο walker και πες μας. αυτοι ηταν οι drivers που δοκιμασα εξαρχης. δεν ανοιγουν. ειναι αυτοι που δοκιμασες και εσυ οταν μπηκες με teamviewer!
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δες αυτα που σου ειπα, ξεκινα με bios update μηπως και στο διορθωσει και αν δε γινει κατι βγαλε τις ενημερωσεις του 12/3
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 A και κανε και κανενα scan για malware/trojans.... Ποτε δεν ξερεις τι σου περασε ο rfc στο μηχανημα για να ανοιξει την webcam οταν εσυ δεν το θελεις!! 1
gogoulini79:P Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 A και κανε και κανενα scan για malware/trojans.... Ποτε δεν ξερεις τι σου περασε ο rfc στο μηχανημα για να ανοιξει την webcam οταν εσυ δεν το θελεις!! μην με τρομαζετε Κανε λιγο ένα unistall το ai charger! αυτο μου το λες λες και ξερω να το κανω....
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 μην με τρομαζετε αυτο μου το λες λες και ξερω να το κανω.... Προσφερομαι και εγω για teamviewer αλλα με ανοιχτή καμερα και καταλλήλη ενδυμασια!!! Οπως ακριβώς κανεις uninstall οποιοδηποτε προγραμμα..... Control panel (πινακας ελεγχου) 8===> programs and features 8=======> διαλέγεις το προγραμμα απο την λίστα και πατας unistall! 1
gogoulini79:P Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Το εβγαλες το ai charge? θα το βγαλω τωρα.. βγαλαμε και ολες τις ενημερωσεις αλλα ακομα δεν εχει αλλαξει τιποτα... καμια αλλη ιδεα?!
gogoulini79:P Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 refresh να τελειωνεις, δε θα χασεις αρχεια. το εκανα ακομα δεν δουλεψε ουτε αυτο....:'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα