Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δοκίμασε τότε με τους chipset drivers

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_Win7_8-1_VER9401026.zip

αν δεν πάλι το κάνουμε με teamviewer

το εκανα αυτο με τους chipset drivers δεν αλλαξε τιποτα.

προσπαθω να κανω bios update με το σωστο αρχειο και μου βγαζει στο bios οταν παταω enter στο αρχειο "reading failed!" .... τι αλλο να κανω πια :/

εχω το 0302 BIOS, και προσπαθω να βαλω το 0601..

Δημοσ.

άστο το bios για την ώρα μη το πειράζεις δεν έχει άμεση σχέση με το πρόβλημα σου εφόσον δούλευαν κανονικά πριν οι usb3.0 θύρες..

Δοκιμάζουμε με teamviewer αν θέλεις

Δημοσ.

Παιδες μπηκα και το ειδα. Εχει μπλεξει οντως με καποια microsoft updates και απο οτι ειδα στο νετ το εχουν πολλοι αυτο το θεμα. Drivers εχει.

Υπαρχουν καποιες ποικιλιες που λενε να κανεις αλλα τπτ το σιγουρο. Τις ειπα για bios update, σβησιμο των τελευταιων updates, system restore και καποια αλλα που βρηκα στο νετ τα οποια δε παιξανε.

Δοκιμασε αυτους τους drivers που σου εδωσε ο walker και πες μας.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες μπηκα και το ειδα. Εχει μπλεξει οντως με καποια microsoft updates και απο οτι ειδα στο νετ το εχουν πολλοι αυτο το θεμα. Drivers εχει.

Υπαρχουν καποιες ποικιλιες που λενε να κανεις αλλα τπτ το σιγουρο. Τις ειπα για bios update, σβησιμο των τελευταιων updates, system restore και καποια αλλα που βρηκα στο νετ τα οποια δε παιξανε.

Δοκιμασε αυτους τους drivers που σου εδωσε ο walker και πες μας.

αυτοι ηταν οι drivers που δοκιμασα εξαρχης. δεν ανοιγουν. ειναι αυτοι που δοκιμασες και εσυ οταν μπηκες με teamviewer!

Δημοσ.

Δες αυτα που σου ειπα, ξεκινα με bios update μηπως και στο διορθωσει και αν δε γινει κατι βγαλε τις ενημερωσεις του 12/3 

Δημοσ.

A και κανε και κανενα scan για malware/trojans....

Ποτε δεν ξερεις τι σου περασε ο rfc στο μηχανημα για να ανοιξει την webcam οταν εσυ δεν το θελεις!!  :P  :P  :P  :P  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

A και κανε και κανενα scan για malware/trojans....

Ποτε δεν ξερεις τι σου περασε ο rfc στο μηχανημα για να ανοιξει την webcam οταν εσυ δεν το θελεις!!  :P  :P  :P  :P  :lol:

μην με τρομαζετε :P 

Κανε λιγο ένα unistall το ai charger!

αυτο μου το λες λες και ξερω να το κανω.... :P

Δημοσ.

μην με τρομαζετε :P 

αυτο μου το λες λες και ξερω να το κανω.... :P

Προσφερομαι και εγω για teamviewer αλλα με ανοιχτή καμερα και καταλλήλη ενδυμασια!!!  :P  :P

Οπως ακριβώς κανεις uninstall οποιοδηποτε προγραμμα.....

Control panel (πινακας ελεγχου) 8===> programs and features 8=======> διαλέγεις το προγραμμα απο την λίστα και πατας unistall! 

• Like 1
Δημοσ.

Το εβγαλες το ai charge?

θα το βγαλω τωρα..

βγαλαμε και ολες τις ενημερωσεις αλλα ακομα δεν εχει αλλαξει τιποτα...

καμια αλλη ιδεα?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...