gogoulini79:P Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν αλλαξα τιποτα στον υπολογιστη μου απλα τον ανοιξα μια μερα και μετα απο κατι windows updates που εκανε τις προαλλες σταματησε να διαβαζει τα ακουστικα μου. Η θυρες usb δουλευουν ολες κανονικα οπως και τα ακουστικα καθως τα δοκιμασα στο λαπτοπ που εχω και δουλευουν κανονικα εκει. Οποτε τι συμβαινει??? Τελικα αλλαξαν τα drivers απο το windows update απο οσο καταλαβα και θα πρεπει να περιμενω να το φτιαξουν εκεινοι με νεο update συντομα!
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Από ότι κατάλαβα τα ακουστικά είναι USB λογικά με δικιά τους "κάρτα ήχου". Δοκίμασε να τα συνδέσεις και να πας στην διαχείριση συσκευών να τα βρεις σαν συσκευή (μπορεί να έχει και κίτρινο θαυμαστικό που σημαίνει ότι κάτι δε πάει καλά). Εκεί τους κάνεις δεξί κλικ κατάργηση και μετα επανεκκίνηση του υπολογιστή. Μετά πρέπει να τα ξαναδει ο υπολογιστής και να τα ξαναεγκαταστήσει. 1
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν αλλαξα τιποτα στον υπολογιστη μου απλα τον ανοιξα μια μερα και μετα απο κατι windows updates που εκανε τις προαλλες σταματησε να διαβαζει τα ακουστικα μου. Η θυρες usb δουλευουν ολες κανονικα οπως και τα ακουστικα καθως τα δοκιμασα στο λαπτοπ που εχω και δουλευουν κανονικα εκει. Οποτε τι συμβαινει??? Τελικα αλλαξαν τα drivers απο το windows update απο οσο καταλαβα και θα πρεπει να περιμενω να το φτιαξουν εκεινοι με νεο update συντομα! ισως να μπορεις να ξαναπερασεις τους παλιους drivers 2
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε και ενα repair με το cd των windows γιατι καμια φορά δεν ξέρεις μπορεί το πρόβλημα να ειναι σε καποιο αρχείο 1
gogoulini79:P Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 παιδια περασαν μερικες μερες και αυτο που καταλαβα ειναι το εξης, οι μπροστινες θυρες (3.0) δεν διαβαζουν τιποτα, δινουν ρευμα πχ να φορτισω το κινητο αλλα οτι και να βαλω εξωτερικους σκληρους, ποντικι, πληκτρολογιο, ακουστικα δεν τα αναγνωριζουν. οι πισω (2.0) τα βλεπουν ολα κανονικα.... τι να κανωωω? Δοκίμασε και ενα repair με το cd των windows γιατι καμια φορά δεν ξέρεις μπορεί το πρόβλημα να ειναι σε καποιο αρχείο επισης CD απο windows δεν εχω! ισως να μπορεις να ξαναπερασεις τους παλιους drivers πως ομως?! Από ότι κατάλαβα τα ακουστικά είναι USB λογικά με δικιά τους "κάρτα ήχου". Δοκίμασε να τα συνδέσεις και να πας στην διαχείριση συσκευών να τα βρεις σαν συσκευή (μπορεί να έχει και κίτρινο θαυμαστικό που σημαίνει ότι κάτι δε πάει καλά). Εκεί τους κάνεις δεξί κλικ κατάργηση και μετα επανεκκίνηση του υπολογιστή. Μετά πρέπει να τα ξαναδει ο υπολογιστής και να τα ξαναεγκαταστήσει. απο οτι ειδα δεν εχει καποιο θαυμαστικο αλλα διαβασε και αυτο που ειπα πιο πανω..
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα προτεινα να μπεις στη σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης σου και να κατεβασεις τους drivers για chipset και ο,τι αλλο εχει για USB (αν εχει κατι αλλο βεβαια) για να τους ξαναπερασεις.Οι μπροστινες θυρες που λες δουλευαν παλια, ή ειχαν ανεκαθεν προβημα; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2015 από .::NikoS::.
gogoulini79:P Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Θα προτεινα να μπεις στη σελιδα του κατασκρυαστη της μητρικης σου και να κατεβασεις τους drivers για chipset και ο,τι αλλο εχει για USB (αν εχει κατι αλλο βεβαια) για να τους ξαβαπερασεις. Οι μπροστινες θυρες που λες δουλευαν παλια, ή ειχαν ανεκαθεν προβημα; κανενα προβλημα δεν ειχαν, μετα το update εγιναν ολα αυτα! απλα τα κατεβαζω και τα εγκαταστω? η πρεπει να απεγκαταστησω κατι πρωτα? ξερω οτι ειναι μια απο αυτες. τωρα ποια ομως θα σας γελασω! :/
trujillo2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 κανενα προβλημα δεν ειχαν, μετα το update εγιναν ολα αυτα! απλα τα κατεβαζω και τα εγκαταστω? η πρεπει να απεγκαταστησω κατι πρωτα? ξερω οτι ειναι μια απο αυτες. τωρα ποια ομως θα σας γελασω! :/ αμπεμπαμπλομ τουκιθεμπλομ
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 χαχα ασε το αμπεμπαμπλομ Κατεβασε το cpuz και στην καρτέλα Mainboard θα δεις ολα τα στοιχεια (και το μοντελο φυσικα) (ωραιο μηνυμα εγραψα πριν... ξαβαπερασεις, κατασκρυαστη κλπ... xD ) 1
gogoulini79:P Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μπες στο bios και βαλε το hd audio = ac' 97 δεν το καταλαβα αυτο χαχα ασε το αμπεμπαμπλομ Κατεβασε το cpuz και στην καρτέλα Mainboard θα δεις ολα τα στοιχεια (και το μοντελο φυσικα) (ωραιο μηνυμα εγραψα πριν... ξαβαπερασεις, κατασκρυαστη κλπ... xD ) αυτο που εδειξα στην φωτο παρακατω μου δειχνει..
rfc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πρεπει να μπεις bios.............. αχ αυτα τα κοριτσακια...... 1
gogoulini79:P Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πρεπει να μπεις bios.............. αχ αυτα τα κοριτσακια...... τι να κανω ρε παιδια δεν τα ξερω αυτα εεεμ δεν βλεπω να ερχεται καινουριο update για τα windows, οποτε πρεπει ν μπω bios η μπορει καποιος να με βοηθησει να εγκαταστησω τα παλια drivers?
Mikri Nefeli Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πρεπει να μπεις bios ένα delete πατάς όταν ανοίγει το pc.Βασικά,σου λέει τι να πατήσεις για να μπεις. Πόσο πιο εύκολο να το κάνουν πια;Να βγάζει παράθυρο, ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ!!!ΜΠΕΣ ΒΙΟS ΕΔΩ!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα