Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω ένα αξιόπιστο και δοκιμασμένο freeware πρόγραμμα που να μπορεί να δημιουργεί είδωλο του λειτουργικού συστήματος και να κάνει κλωνοποίηση του σκληρού δίσκου. Βασική προϋπόθεση είναι να έχει τη δυνατότητα να βλέπει δίσκους GPT σε UEFI Bios και όχι μόνο τους παλιότερους MBR σε απλό Bios.

Δυστυχώς το παλιό μου Acronis True Image Home 2009 που χρησιμοποιούσα εδώ και χρόνια, δε μπορεί να δουλέψει σε UEFI Bios με δίσκους GPT, οπότε σκέφτηκα να βρω κάτι σε freeware, όπως αναφέρω παραπάνω.

Επεξ/σία από Jannis64
Δημοσ.

Για δες αυτο , σε καλυπτει ?

http://www.paragon-software.com/home/br-free/

Aν εχεις (οποιοδηποτε συνδεδεμενο δισκο ) wd δισκο μπορεις να δοκιμασεις και αυτο

http://support.wdc.com/product/downloaddetail.asp?swid=119

αλλα αν θυμαμαι καλα δεν κανει clone , εχει περιορισμο σε αυτο .Αλλα ψαχτο και εσυ , μπορει να κανω λαθος/

Δημοσ.

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site της Paragon, μάλλον η free έκδοση δεν έχει κλωνοποίηση. Για δίσκους δεν έχω WD. Μάλλον θα δοκιμάσω το freeware Clonezilla και αν μείνω ικανοποιημένος θα δουλεύω πλέον αυτό.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα στο φως για να μην ανοίγω άλλο παρόμοιο. Πέρασα σήμερα τα windows 10, έβαλα και τους βασικούς drivers και λέω τώρα είναι ώρα να κρατήσω ένα image του συστήματος πρωτού το γεμίσω και άλλο ώστε να μην ξανακάνω φορμάτ αργότερα επειδή τώρα πέρασα τα win 10 απλά για να δω τι λένε με σκοπό να τα περάσω αργότερα στον ssd μου σαν κυρίως λειτουργικό. Αν κατεβάσω το acronis wd edition μπορώ να κρατήσω εικόνα του δίσκου (ο οποίος είναι wd) αλλά αργότερα (όταν με πείσουν τα win 10) αυτήν την εικόνα να την περάσω στον ssd μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...