hackman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ! Περίπου 2 χρόνια ασχολούμαι με τη Unity3d game engine με σκοπό τη δημιουργία ενος παιχνιδιού περιπέτειας με στοιχεία rpg και puzzle . Επειδή μαθαίνω και είμαι μόνος μου, μου παίρνει πολύ χρόνο αλλα ελπίζω να τελειώσω κάποια στιγμή και να είναι ενα ευχάριστο παιχνίδι με αξιόλογη ιστορία.. Είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο αλλα ορίστε μερικές εικόνες : Update Μερικές ακόμα : Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2015 από hackman 3
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μπράβο φίλε! Εύχομαι να το τελειώσεις και να έχεις επιτυχία! Σε τι πλατφόρμες θα το βγάλεις;
hackman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Android αρχικά που μπορώ να το δοκιμάσω για bugs και μετα ισως ios και windows phone. 1
hackman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μόνο ήχους δεν κάνω μόνος μου,ολα τα υπόλοιπα. 1
hackman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .Ελπίζω να το τελειώσω όπως το έχω στο μυαλό μου! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα