Midas21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα ... Μόλις άρχισα και εγώ να σχολούμαι ... άρα είμαι newbie στο όλο θέμα IDE programms ... Τρέχω το dev c++ στο Virtual Box με Windows xp ... ανοίγω λοιπόν ... γράφω 2 γραμμές κώδικα και κάνω compile and run να δώ το πολυπόθητο αποτέλεσμα ( να δώ πώς είναι τέσπα) άλλα άντ αυτού ... κάνει compile και μόλις πάει να το κάνει run στην μάυρη οθόνη αυτή εμφανίζεται και εξαφανίζεται μέσα ένα δεύτερο ... πάπαλα δηλαδή ... ο κώδικας που γράφω είναι ο εξής σε C ... #include <stdio.h> int main() { printf("Good Morning.\n"); return 0; } Διαφωτίστε με αν μπορείτε σας παρακαλώ ...
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Άσε το virtual machine Απο εδω το devc++ orwelldevcpp.blogspot.com δεν βλεπεις το αποτελεσμα γιατι τελειωνει το προγραμμα. αν πας στο path που εχεις το εκτελεσιμο και το τρεξεις θα δεις το μηνυμα
Midas21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 έβαλα το virtual για να τρέξω το dev σε XP ... στα 8 μου βγαζε πρόβλημα στο compile ... Αυτό που μου προτείνεις είναι το ίδιο άλλα πιο καινούργιο ;;; δουλεύει καλύτερα ;;;
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Aύτο που εχεις, ειναι αρχαιο. Αν κατεβασεις το τελευταιο μαζι με τον mingw θα σου εγκαταστησει τον τελευταιο compiler και δεν θα εχεις προβλημα
Midas21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 το κατέβασα, τό τρεξα, δούλεψε, Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ... γαμάς ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα