@_zerocool Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, Γίνεται σε ένα web server να μπει wordpress install αλλά και ένα default bootstrap site. Θέλω να φτιάξω ένα e-shop αλλά να φτιάξω το frontpage όπως θέλω εγώ σε html και bootstrap. Μετά να έχει κάπου link για e-commerce και να πάει στο wordpress. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Hambos19 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Θα βάλεις το wordpress σε έναν φάκελο. πχ Αν η frontpage είναι www.example.com, θα κάνεις ένα φάκελο eshop στο public_html (ή όπως είναι γραμμένο τεσπα), και εκεί μέσα θα βάλεις το wordpress. Τότε θα μπορείς να μπαίνεις στο wordpress από το www.example.com/eshop περισσότερα εδώ
@_zerocool Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Στην ουσία απλά θέλω άλλο directory για το wordpress. Σε ευχαριστώ πολύ
geomagas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Στη θέση σου θα έβαζα μόνο wordpress, και θα έφτιαχνα ένα έξτρα template για τη "frontpage" (και για όσες άλλες πρέπει να είναι στο ίδιο στυλ). Μετά φτιάχνεις μία νέα σελίδα, της κάνεις assign αυτό το template και την ορίζεις κεντρική αντί του latest posts. 2
lion2486 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Στη θέση σου θα έβαζα μόνο wordpress, και θα έφτιαχνα ένα έξτρα template για τη "frontpage" (και για όσες άλλες πρέπει να είναι στο ίδιο στυλ). Μετά φτιάχνεις μία νέα σελίδα, της κάνεις assign αυτό το template και την ορίζεις κεντρική αντί του latest posts. Κάτι τέτοιο, και αν θές χρησιμοποιείς και bootstrap. Μπορείς να γράψεις κανονική HTML. Αν δεν σου αρέσει η υπόλοιπη μορφή της σελίδας, κάνε αλλαγές στο αρχείο index.php του θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα