Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum πρόσφατα σκευτόμουν αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω ουσιαστικά <overclock> στην ανάλυση του ultrabook έχω ένα acer aspire s3 έχει ανάλυση 1366χ768 (max) και θέλω να μάθω αν γίνεται να την παω  1920x1080 το ξέρω είναι κουλό αυτό που ρωτάω απλά είχα αυτην την απορία πολύ καιρό και ψάχνοντας αρκετά δεν εχω βρεί κάτι .Σας ευχαριστω εκ τον προτέρων!

• Like 1
Δημοσ.

το φανταστικα φιλε μου απλος ανοιξα το θεμα μπας και εχει βρει κανενα παιδι καμια πατεντα σε ευχαριστο οποιος ξερει κατι ας στειλει

Δημοσ.

Ναι έχει συγκεκριμένη ανάλυση, συγκεκριμένο αριθμό πίξελ σε γραμμές και στήλες. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό! Η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ (που και πάλι δεν ξέρω αν γίνεται) είναι να βρεις οθόνη με ίδιο μέγεθος και ίδιους κοννέκτορες αλλά με μεγαλύτερη ανάλυση και να τη συνδέσεις αντί για αυτή που έχει.

Δημοσ.

δυστιχος ειναι ultrabook το συγκεκριμενο μοντελο και η οθονη ειναι πρεσαριστη αρα δεν αξιζει με τιποτα μην χαλασει κι ολας σε ευχαριστω πολυ φίλε μου.

Δημοσ.

να σου πω ακου τι εκανα τελευταια

συνδεσα με hdmi  στην τηλεοραση

και παλι δεν ειχα 1920χ1080 ειχα οσο ειχε η οθονη αρα αποψη μου ειναι οτι η μητρικη πρεπει να ειναι (δεν ειμαι καθολου σιγουρος)

Δημοσ.

αν η τηλεόραση είναι full hd τότε εχει να κανειν σιγουρα με το λαπτοπ τσεκαρε στα specs να δεις τι αναλυσεις υπστιρίζει η hdmi του λαπτοπ

Δημοσ.

να σου πω ακου τι εκανα τελευταια

συνδεσα με hdmi  στην τηλεοραση

και παλι δεν ειχα 1920χ1080 ειχα οσο ειχε η οθονη αρα αποψη μου ειναι οτι η μητρικη πρεπει να ειναι (δεν ειμαι καθολου σιγουρος)

Δοκίμασες να αλλάξεις ανάλυση και δεν είχε full hd; Δύσκολο! Σε τι μηχάνημα;

Δημοσ.

στο λαπτοπ της υπογραφης μου .. δεν ξερω γιατι αλλα δεν το εψαξα και ιδιαιτερα γιατι βιαζομουν

Ψάξτο, αποκλείεται να μην βγάζει την ανάλυση :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...