paulka Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αγαπητοί φίλοι. Θέλω να με βοηθήσετε σε ένα δίλημμα που έχω να επιλέξω ένα tablet. Είμαι ανάμεσα σε ένα Acer Iconia 8 W, με windows 8, 8" οθόνη και σε ένα MLS BLAST 3 G, 8 ιντσων οθονη 3G. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Είναι τραγικο να έχουν ανοίξει τόσα θέματα για vs win & android και να μην μπαίνεις στον κόπο να ρίξεις μια απλή ανάγνωση..... Επίσης είναι τραγικο εν έτη 2015 να μην κάνεις ένα απλό search στην Google που θα βρεις πολλές απαντήσεις από Έλληνες από διαφορά ελληνικά site..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulka Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Είναι τραγικο να έχουν ανοίξει τόσα θέματα για vs win & android και να μην μπαίνεις στον κόπο να ρίξεις μια απλή ανάγνωση..... Επίσης είναι τραγικο εν έτη 2015 να μην κάνεις ένα απλό search στην Google που θα βρεις πολλές απαντήσεις από Έλληνες από διαφορά ελληνικά site..... Αγαπητέ φίλε. Είναι τραγικό ειλικρινά, να μπαίνει κάποιος στον κόπο, για να μπει σε ένα θέμα να σχολιάσει κάτι, τον οποίο δεν τον ενδιαφέρει, απλά και μόνο για να πει κάτι. Χωρίς ουσία και χωρίς νόημα. Εν έτη 2015, δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και μπαίνεις να σχολιάσεις σε θέματα τα οποία δεν σε ενδιαφέρουν. Κρίμα *και ενημερωτικά, γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες, το δίλημμα αφορά δύο συγκεκριμένα μοντέλα και όχι τη πλατφόρμα λειτουργικού. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2015 από paulka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Έχω βαρεθεί να βλέπω χρήστες με ένα και μοναδικο μήνυμα σε ενα φόρουμ τεχνολογίας το οποιο μήνυμα είναι και η ερώτηση τους..... Τραγικός απλά.....καλη συνέχεια αγαπητέ μου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pans_86 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Έχω βαρεθεί να βλέπω χρήστες με ένα και μοναδικο μήνυμα σε ενα φόρουμ τεχνολογίας το οποιο μήνυμα είναι και η ερώτηση τους..... Τραγικός απλά.....καλη συνέχεια αγαπητέ μου..... Ποια η έννοια της λειτουργίας ενός φόρουμ; Δεν είναι η κατά των δυνατών λύση αποριών; Συγγνώμη, δεν το ξέραμε ότι πρέπει να έχεις συγκεκριμένο αριθμών σχολίων πριν θέσουμε το ζήτημα που μας απασχολεί, συγχώρεσέ μας ΠΑΛΙΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν χρειαζεται να ανεβαινουν οι τονοι παιδια. Και ο ενας εχει δικιο και ο αλλος. Φιλε εδω http://www.insomnia.gr/topic/562088-android-%CE%AE-windows-tablet/υπαρχει ηδη το ερωτημα σου απλα θα ανεφερεις τα μοντελα που θες. Και ο φιλος μπορει να μην ηθελε να απαντησει απλα σου επεσημανε οτι ηδη υπαρχει το θεμα. Ανοητες αντιπαραθεσεις. Τεσπα , το μεταφερεις εκει η το συνεχιζεις εδω , ο.τι θες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulka Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ ολους για τη συμμετοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Φιλε μου το διλημμα σου δεν ειναι ποιο απο τα δυο ταμπλετ. Το πρωτο διλημμα ειναι θελω παραθυρα ή ανδροειδες; Αν ξερεις τι θες να κανεις με το ταμπλετ και αποφασισεις τι λογισμικο θες μετα δεν μας χρειαζεσαι αφου ηδη εχεις επιλεξει 2 ταμπλετς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulka Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το τι θέλω να κανω είναι δεδομενο.browsing,email και 1 μς 2 παιχνίδια του γιού μου. Και τα δυο το κανουν. Απλα το ερώτημα ηταν επειδή το Android εχει και 3g και είναι ελληνικο ενω το αλλο είναι win αλλά χωρίς 3g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Λοιπον αν αυτα ειναι που το θες παρε ανδροιδ. Και εχει πολλα παιχνιδια για τον junior. .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα