demotapa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους . 'Εχω μια απορία που θα ήθελα να με βοηθήσετε να την λύσω . Θα ήθελα να φτιάξω ένα site ζητώντας απο κάποιον επαγγελματία να το κάνει βέβαια, έχοντας μια μηδαμινή εμπειρία απο wordpress προτίμησα να είναι κατασκευασμένο εκέι . Πήρα πολλές προσφορές αλλά μία ήταν άκρως δελεαστική αλλά η κατασκευή θα γινόταν σε joomla . Άσχετος απο όλα αυτά wordpress joomla και λοιπές εφαρμογές έχω μπεί τώρα στην διαδικασία να τα ψάχνω και να μην ξέρω που να καταλήξω . Άλλοι λένε joomla και άλλοι wordpress με εμένα να γέρνω προς τα εκεί . Είπα λοιπόν μπάς το κάνω σε joomla και να το μετατρέψω ένα γίνετε σε wordpress . Αυτό μπορεί να γίνει ; 1
geomagas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Όλα μπορούν να γίνουν. Το θέμα είναι αν σε συμφέρει ή όχι. Κι αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εγώ θα σου έλεγα, αφού τελικά θα γίνει σε WP, κάντο εκεί εξ αρχής. Αλλιώς, ό,τι development γίνει σε joomla, θα πρέπει να γίνει φτού κι απ' την αρχή σε WP. Γιατί να έχεις αυτό το extra overhead; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα