doomer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους μετά απο κάψιμο μητρικής έμεινα με καρτα γραφικων και τροφοδοτικο με ταβάνι 500 ευρώ θα μπορούσα να φτιάξω κάτι αξιοπρεπές σε intel για καθημερινή χρήση και για web/ graphic design!<br><br> Ποσό που διαθέτουμε : 500€ Χρήση υπολογιστή : Γενική χρήση, web/ graphic design. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshop, webstorm, illustrator και αλλα παρεμφερή προγράμματα τέτοιου είδους! Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη; Όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι; Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηρακλειο Κρήτης! Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα; Απο ένα καλύτερα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο; Θα στηθεί απο εμένα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο; Χωρίς λειτουργικό σύστημα! Απο το προηγούμενο pc θα κράτησω την GeForce gtx 650, xfx pro 550w και τους HDD και το case! Ευχαριστω εκ των προτέρων! <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από doomer
tasosvafi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 πρωτα από όλα συμπληρωσε την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/391825-πρότυπο-φόρμας-αγοράς-αναβάθμισης-υπολογιστή/ δευτερον παρε μια ιδεα το τι μπορεις να κανεις τωρα εννοητε ότι στην φορμα θα γραψεις και τι ακριβως θα κρατησεις............ας πουμε το κουτι αξιζει;ο σκληρος είναι ενταξει; γιατι μπορεις να γλυτώσεις ειτε χρηματα ειτε να βαλεις καλυτερα πραγματάκια πανω στο pc.........ας πουμε μνημη επιπλέον η καλυτερο επεξεργαστη η καλυτερη μητρικη
doomer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχεις δίκιο μόλις το άλλαξα thanks Sent from my iPhone using Insomnia
tasosvafi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 πιστευω ότι εδώ εισαι............να υπολογιζεις από σκρουτζ κανα 15 κατω 1
XMorsX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τον εμπιστευεστε τον Intenso? Και αν ναι, τον θεωρειται καλυτερη επιλογη απο εναν Intel 530, εναν OCZ Arc 100, εναν Seagate 600? Aπο e-shop θα προτιμουσα τον Arc 100 128gb. Κατα τα αλλα ειμαι και εγω συμφωνος με τα παραπανω. Η ψυχτρα ισως ειναι υπερβολη. Αλλα σιγουρα θα ειναι πιο ησυχη.
doomer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Γιατι το εχει προσφορα το eshop αυτες τις μνημες ενδιαφερον προτασεις κατι αλλο για να δω τις επιλογες μου!
tasosvafi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Γιατί 16gb ram σε 4x4; Καλύτερα 2x8. γιατι 1600αρες cl9 16 γιγα δεν παιρνεις με 126 ευρω..........και δεν νομιζω να χρειαζεται κανενας 32 γιγα....αρα ας χρησιμοποιηση όλα τα dimmακια Τον εμπιστευεστε τον Intenso? Και αν ναι, τον θεωρειται καλυτερη επιλογη απο εναν Intel 530, εναν OCZ Arc 100, εναν Seagate 600? Aπο e-shop θα προτιμουσα τον Arc 100 128gb. Κατα τα αλλα ειμαι και εγω συμφωνος με τα παραπανω. Η ψυχτρα ισως ειναι υπερβολη. Αλλα σιγουρα θα ειναι πιο ησυχη. μια χαρα είναι ο intenso............για τη δουλεια που το χρειαζεται...........αν υπηρχε μεγαλυτερο μπατζετ τοτε συμφωνο και για τους υπολοιπους που εγραψες
BabisTs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ο intenso............για τη δουλεια που το χρειαζεται...........αν υπηρχε μεγαλυτερο μπατζετ τοτε συμφωνο και για τους υπολοιπους που εγραψες +1
tasosvafi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 και μια ιδεα σε AMD.................για την δουλεια που το θελεις είναι καλυτερο..........αλλα το socket δεν εχει μελλον............και παλι μπορεις να βαλεις της μνημες από πιο πανω αν θελεις 16 γιγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα