speedman_26 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 το πηρα απο κοτσοβολο δεν ειχε κατι αλλο δεν ηθελα ταμπλετ και αναγκαστικα πηρα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/144316-lenovo-g50-45 για σερφαρισμα, youtube μουσικη απο spotify Και streaming ποδοσφαιρο απο ace stream θα κανει δουλεια ανετα;
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Θα ειναι μια χαρά απλα στο μέλλον μπορείς να του προσθέσεις λιγο παραπάνω ram ακομα αν παίρνει
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Η 'Ε' σειρα επεξεργαστων της AMD ειναι απ' τις πιο low end που υπαρχουν και περιοριζονται αποκλειστικα σε απλη χρηση οπως αυτη που περιγραφεις. Προσπαθησε να σβησεις ο,τι bloatware εχει απο μαμα μεσα το λαπτοπ και να το 'χεις γενικοτερα 'ελαφρυ' χωρις 'βαρια' προγραμματα.
speedman_26 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 νομζω οτι εχει υποδοχη για ακομα μια μνημη ραμ. δεν ειχε κατι αλλο αναγκαστικα το πηρα. εχω φυσικα καλο λαπτοπ 5 ετων toshiba με επεξεργαστη Intel t660.
Pure Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 και εγώ το πήρα και το μετάνιωσα δυστυχώς άλλαξα και τις μνήμες άλλα είναι για λίγα πράγματα δεν ξέρω αν μπει και ssd ίσως αλλάξει λίγο η συμπεριφορά δοκίμασε κανείς να βάλει windows 7?
speedman_26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 και εγώ το πήρα και το μετάνιωσα δυστυχώς άλλαξα και τις μνήμες άλλα είναι για λίγα πράγματα δεν ξέρω αν μπει και ssd ίσως αλλάξει λίγο η συμπεριφορά δοκίμασε κανείς να βάλει windows 7? δεν εχουμε και πολλες επιλογες η επομενη λυση ειναι το ταμπλετ που εχω και δεν θελω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα