Ocelote Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πλέον ρεαλιστικά driving sim παιχνίδια των τελευταίων ετών. Είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια της λεγόμενης νέας γενιάς και παράλληλα είναι ο τίτλος που περισσότερο από πολλούς άλλους έχει δοκιμάσει τα νεύρα και, κυρίως, την υπομονή των παικτών. Ο λόγος για το Project Cars της Slightly Mad Studios το οποίο βλέπει την ημερομηνία κυκλοφορίας του να μεταβάλλεται διαρκώς και την μία αναβολή να διαδέχεται την άλλη. Αρχικά, περιμέναμε το παιχνίδι πέρυσι τον Νοέμβριο. Το deadline βέβαια δεν επετεύχθη ποτέ και έτσι πήγαμε για τις 20 Μαρτίου. Πολύ πριν φτάσουμε στη νέα ημερομηνία, δόθηκε νέα παράταση η οποία ωστόσο έμοιαζε με "πταίσμα" μπροστά στις προηγούμενες αναβολές: η ημερομηνία ορίστηκε στις 2 Απριλίου. Από την τελευταία ημερομηνία, δεν πέρασαν παρά ελάχιστες εβδομάδες και οι δημιουργοί του τίτλου είδαν πως χρειάζονται ακόμα περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν την ανάπτυξη του τίτλου Αποτέλεσμα; Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Project Cars να τοποθετείται κάπου στα μέσα Μαΐου... και βλέπουμε. Ακόμα και μετά από τόσες αναβολές και καθυστερήσεις, η Slightly Mad Studios υποστηρίζει πως το παιχνίδι είναι κατά 99,9% έτοιμο και πως το 0,1% που απομένει αφορά σε μικρά bugs και ελάσσονος σημασίας ζητήματα. Όπως και να 'χει, θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων ένα άρτιο παιχνίδι με καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, παρά ένας ημιτελής τίτλος που θα κυκλοφορούσε στην ώρα του, αλλά θα έχει "αδικήσει τον εαυτό του". Δυστυχώς έχουμε δει τέτοια παραδείγματα κάμποσα εσχάτως. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
D.Luffy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Προσοχή μόνο μη τινάξουν στον αέρα το μοτέρ από το πολύ μαρσάρισμα... 5
mazos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αφου δεν το βαλαν για κυκλοφορία 1 Απριλίου υπαρχει ελπιδα.. 8
Cosbuster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Πόσα delay πια, έλεος. Το ενδιαφέρον μου έχει αρχίσει και εξατμίζεται.
multigames77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το team σε deadline δεν υπάρχει, μόλις φτάσει ΜΑΙΟΣ εκεί θα ανοίξουν τα Μοτερια να σκάνε !!!
kexas22 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Πάντως στο pc το παιχνίδι τσακίζει από γραφικά.
alexhs gk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Λεω και εγώ άργησε ο κορυφαίος σχολιαστής στατιστικολόγος ειδικός στο marketing με πολυετή εμπειρία να πει το επίσης κορυφαίο ΄΄άπατο θα πάει΄΄ 14
scooterlord Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Πόσα delay πια, έλεος. Το ενδιαφέρον μου έχει αρχίσει και εξατμίζεται. ..περίμενε, αξίζει τον κόπο. Είμαι στους beta testers, είναι όλα τα λεφτά, πραγματικά.
Chocobo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ¨Καθυστερεί κι άλλο η κυκλοφορία του...¨ αυτό διάβασα και πριν καν το τελειώσω πάγωσα νομίζοντας πως λένε για το GTA V 4
hasiotis_john Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι για κονσόλες, PC ή και για τα 2; Launching May 2015 on PC, PS4, Xbox One, and later on Wii U and Steam OS
Peteoklis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Και για τα 2 είναι και κονσόλες και pc. Όντως μας ξενέρωσε το delay. Αλλά σίγουρα θα είναι τίτλος για να ασχοληθείς χρόνια !!!
johnny.tifosi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αφού βγήκε χτες μετά από αναμονή μηνών το Dream Pack στο Assetto Corsa πλέον τα έχω δει όλα :Ρ Ελπίζω και το Project Cars να είναι καλό, γιατί αν κρίνω από ένα early build που κυκλοφορεί δεν ήταν καν σοβαρός αντίπαλος του AC, κυρίως από πλευράς επιδόσεων. Με το λαπτοπ μου παίζω σχεδόν μαξαρισμένο το AC, ενώ το PC για να βγάλει 40 fps είχε γραφικά 2006. Σίγουρα θα έχουν κάνει πρόοδο τόσους μήνες.
Oxygene Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τόσο "τελειομανείς" έχουν γίνει πια εκεί στις εταιρείες παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών; 1
johnadam Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ας ελπίσουμε να ισχύει αυτό που λέγαν οι παλιοί <το καλόπράγμα αργεί να γίνει>.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα