skiabox Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσει κάποιος (σε περίπτωση που δεν έχω σήμα στο κινητό αλλά έχω σύνδεση internet) μαζί μου όταν δουλεύω πάνω στον mac? Δεν εννοώ το email φυσικά αλλά κάποιο είδος messaging system. Ευχαριστώ.
dkotanid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αν έχει os x ή ios τότε και προφανώς θα επιλέξεις FACETIME, αλλιώς αν έχει συσκευή άλλη εκτός iphone, θα επιλέξεις: 1)Skype 2)Viber 3)ooVoo ....
skiabox Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Να είσαι καλά. Γενικά ποιό θεωρείς καλύτερη λύση; Ποιο είναι ας πούμε πιο ελαφρύ από όλα. 1
dkotanid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Θεωρώ το Facetime, αρκετά αξιόπιστο, είναι native built in στο σύστημα, χωρίς πολλά βάσανα! Άρα Facetime 5/5!!!
Haldol Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το Skype έχει σακατεφτεί υπερβολικά πολύ, θα σε παιδέψει. Το Viber απλό, ελαφρύ, βολικό. Το Messages / FaceTime ακόμα καλύτερο, αλλά πρέπει να έχετε ίδια πλατφόρμα (OS X / iOS).
skiabox Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τελικά έβαλα το skype να τρέχει σε κάθε start του mac ως αυτό που είναι πιο διαδεδομένο ανεξαρτήτως πλατφόρμας.
dkotanid Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το skype νομίζω είναι αρκετά αξιόπιστο πλέον. Στην αρχή εμπάζε όταν το είχε αναλάβει η MS αλλά τώρα πλέον το θεωρώ ικανοποιητικό. ...και επίσης είναι για όλες τις πλατφόρμες που είναι μεγάλο πλεονέκτημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα